Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Od mala ma prohnutou pater smerem do bricha, je to videt mam v tech zadech fakt prohluben. Ted k hloupemu dotazu, je mozny abych tu pater citila pri tlaceni na bricho? Pod pupkem proste citim kost![]()
Tak buď máš hodně silnou ruku jako Rambo a jsi podvizivena tak se přes všechny ty orgány k páteři promačkas ![]()
Tohle je spíš na doktora přes duševní zdraví
@Anonymní píše:
Od mala ma prohnutou pater smerem do bricha, je to videt mam v tech zadech fakt prohluben. Ted k hloupemu dotazu, je mozny abych tu pater citila pri tlaceni na bricho? Pod pupkem proste citim kost![]()
Ty joo to co citím za kost nad pipinou je páteř..?? Jsem netušila
![]()
@KKK85 píše:Člověk se pořád učí..
Ty joo to co citím za kost nad pipinou je páteř..?? Jsem netušila![]()
![]()
Mezi páteří a břišní stěnou jsou orgány. Takže ne, není možné, abys cítila přes břicho páteř. Pokud bys měla až takovou lordózu, že by ti páteř „prolezla orgány do břicha“, tak už by si toho nějaký doktor pravděpodobně všimnul a řešil to.
Zkusila jsem to 😅 tak mi tam raší asi neco jinyho nez provaleny zada 😂 a nebo je normalni mit pod pupkem tvrdy misto a jen se moc pozoruju, kdo vi
@Jahru je to možné když si lehne na zem a já ji Kanadama šlápnu na břicho tak se na páteř určitě dostanu ![]()
@Anonymní píše:
Zkusila jsem to 😅 tak mi tam raší asi neco jinyho nez provaleny zada 😂 a nebo je normalni mit pod pupkem tvrdy misto a jen se moc pozoruju, kdo vi
tys dala tu druhou diskusi s fotkou a nikdo ti na ni neodpověděl, proto dáváš další, že
@J_Doe píše:
To chce foto.
já bych řekla, že je její i ta druhá diskuse, tam foto je
Od mala ma prohnutou pater smerem do bricha, je to videt mam v tech zadech fakt prohluben. Ted k hloupemu dotazu, je mozny abych tu pater citila pri tlaceni na bricho? Pod pupkem proste citim kost