asi ztratil pamět
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
asi ztratil pamět
Nezlobte se prosím, že zakládám novou diskuzi, tentokrát se opravdu nebudu zlobit, když mě některá přesměrujete, ale já nemám trpělivost číst tolik diskuzí zpět.
Náš problém: Na začátku prosince jsem Toma celkem bez větších obtíží přes den odplínkovala. Nádherně a včas si volal, sice vždy čuat, ale volal. Přes vánoce taky i u našich a na všech dalších návštěvách. Prostě, jo byli jsme přes den bez plen. Jenže je to tak 3dny co asi ztratil pamět či co? Dneska v podstatě nešel na nočník sám od sebe a už se dvakrát pokadil a asi 4× počůral. Co to má znamenat? Nemocnej není, ani rýmu nemá a že by byl nějakej jo extra zaneprázdněnej tak to se mi taky nezdá. Jak dlouho to bude trvat? Mám zase začít úplně od začátku?
Děkuji jsem fakt už naštvaná…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Lacenko,vydrž ![]()
Máta je asi 6 týdnů přes den bez plíny,ale kadí buď ráno hned do plíny nebo pak do slipů
,ale dnes jsme taky měli po dlouhé době nehodu,že si vůbec neřekl na čůrání
Asi to bude ještě nějakou dobu trvat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jasný, občasný nehody chápu, i když Tom tak 14dní neměl ani ty, ale celodenní výpadek??? Teď jsem doutírala gauč na kterým koukal na večerníčka
![]()
Už jsem mu na tu holou mokrou prcku lupla. Prostě jsem se neudržela mám toho dneska vážně tak akorát, ještě že už jsou ve vaně a valí do postýlek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lacenko klid! moje Emmca je pres den bez plen uz od leta a i ted se jeste obcas stane ze ma takovy vypadek… sice teda kakani nastesti vzdy na nocnik ale to curani taky. klidne to trva i par dni kdy si proste nerekne a normalne se pocura nebo si jen ucurava do kalhotek a pak zas treba mesic uplna pohodicka… prece jen je Tomik jeste maly a odplenkovany teprve chvili. musis to holt vydrzet! ja taky vzdycky zurim ale pak si reknu ze to jsou male veci a ze to zase prejde
tak zatni zuby a bude to dobry! nemuzeme po nich chtit ve 2 letech preci zazraky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud Vás zajímá rozluštění našeho nočníkového problému…
Tomík si již zase 100% říká na čůrání i bobek a důvod jeho naprosté nespolupráce byl sice velice snadný, ale špatně pochopitelný. Manžel ho začal na konci vánočního volna celkem cepovat aby si vyslíkal a oblíkal slipy a tepláky sám, když jde na hrnec. No mě to přišlo jako dobrej nápad a tak jsem se přidala a striktně to po něm taky chtěla. Takže to vypadalo asi takto. Tomík zavolal „čuat“ a my na něho " no tak honem, sundej gatě a sedej na kakáček" Tom „nevádnu“ My „ale zvládneš“ a prostě to po něm chtěli.Ono mu to fakt šlo, takže to nebylo nic co by nešlo a on to nestíhal, nebo tak něco. Tak si řekl, když vám není dobrý že si volám a včas chodím čůrat, tak já nebudu.. A fakt na truc, ze dne na den úplně přestal. Přišla jsem na příčinu až po 5 počůraných dnech a teď už zase se na zavolání čůrat, můžu přerazit abych stáhla gatě a dala milostpána vyčůrat. Je to prostě hroznej vyčůránek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit