asi ztratil pamět

18651
4.1.09 18:21

asi ztratil pamět

Nezlobte se prosím, že zakládám novou diskuzi, tentokrát se opravdu nebudu zlobit, když mě některá přesměrujete, ale já nemám trpělivost číst tolik diskuzí zpět.

Náš problém: Na začátku prosince jsem Toma celkem bez větších obtíží přes den odplínkovala. Nádherně a včas si volal, sice vždy čuat, ale volal. Přes vánoce taky i u našich a na všech dalších návštěvách. Prostě, jo byli jsme přes den bez plen. Jenže je to tak 3dny co asi ztratil pamět či co? Dneska v podstatě nešel na nočník sám od sebe a už se dvakrát pokadil a asi 4× počůral. Co to má znamenat? Nemocnej není, ani rýmu nemá a že by byl nějakej jo extra zaneprázdněnej tak to se mi taky nezdá. Jak dlouho to bude trvat? Mám zase začít úplně od začátku?

Děkuji jsem fakt už naštvaná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6909
4.1.09 18:41

Lacenko,vydrž :wink:

Máta je asi 6 týdnů přes den bez plíny,ale kadí buď ráno hned do plíny nebo pak do slipů :evil: ,ale dnes jsme taky měli po dlouhé době nehodu,že si vůbec neřekl na čůrání :roll: Asi to bude ještě nějakou dobu trvat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
4.1.09 19:09

jasný, občasný nehody chápu, i když Tom tak 14dní neměl ani ty, ale celodenní výpadek??? Teď jsem doutírala gauč na kterým koukal na večerníčka :twisted: :twisted:
Už jsem mu na tu holou mokrou prcku lupla. Prostě jsem se neudržela mám toho dneska vážně tak akorát, ještě že už jsou ve vaně a valí do postýlek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
4.1.09 20:09

Lacenko, třeba to už zase zítra bude v normálu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
5.1.09 11:04

Lacenko klid! moje Emmca je pres den bez plen uz od leta a i ted se jeste obcas stane ze ma takovy vypadek… sice teda kakani nastesti vzdy na nocnik ale to curani taky. klidne to trva i par dni kdy si proste nerekne a normalne se pocura nebo si jen ucurava do kalhotek a pak zas treba mesic uplna pohodicka… prece jen je Tomik jeste maly a odplenkovany teprve chvili. musis to holt vydrzet! ja taky vzdycky zurim ale pak si reknu ze to jsou male veci a ze to zase prejde ;) tak zatni zuby a bude to dobry! nemuzeme po nich chtit ve 2 letech preci zazraky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
8.1.09 12:34

Tak pokud Vás zajímá rozluštění našeho nočníkového problému…

Tomík si již zase 100% říká na čůrání i bobek a důvod jeho naprosté nespolupráce byl sice velice snadný, ale špatně pochopitelný. Manžel ho začal na konci vánočního volna celkem cepovat aby si vyslíkal a oblíkal slipy a tepláky sám, když jde na hrnec. No mě to přišlo jako dobrej nápad a tak jsem se přidala a striktně to po něm taky chtěla. Takže to vypadalo asi takto. Tomík zavolal „čuat“ a my na něho " no tak honem, sundej gatě a sedej na kakáček" Tom „nevádnu“ My „ale zvládneš“ a prostě to po něm chtěli.Ono mu to fakt šlo, takže to nebylo nic co by nešlo a on to nestíhal, nebo tak něco. Tak si řekl, když vám není dobrý že si volám a včas chodím čůrat, tak já nebudu.. A fakt na truc, ze dne na den úplně přestal. Přišla jsem na příčinu až po 5 počůraných dnech a teď už zase se na zavolání čůrat, můžu přerazit abych stáhla gatě a dala milostpána vyčůrat. Je to prostě hroznej vyčůránek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze