Asistent pedagoga - kurz Liberec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Asistent pedagoga - kurz Liberec
Ahoj vsichni, prihlasila jsem se na kurz asistenta pedagoga v Liberci. Mate s timto kurzem nejake zkusenosti? Zatim neni dany termin zahajeni. Nejaka data o nem pisi na netu, 80hod, cenu atd… Ale zajimaly by me zkusenosti… Diky vsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kassor dobrý den taky teďka hledám kurz na asistenta pedagoga kde jste ho našla? chtěla bych se taky přihlásit a na kolik tak přijde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kassor Ahoj už jsem se taky přihlásila a teď hledám víc infa o něm. Už si tedy přihlášená?
Příspěvek upraven 07.01.20 v 16:22
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Namby píše:
@Kassor Ahoj už jsem se taky přihlásila a teď hledám víc infa o něm. Už si tedy přihlášená?Příspěvek upraven 07.01.20 v 16:22
Jsem, zatim jsem dostala mailem instrukce a rozpis prednasek. Zacina to 12. 2. Cekam, az poslou instrukce na zaplaceni a 12.2 tam budu pripravena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kassor Ty si dostala rozpis přednášek? A kdy? Já dostala jen jeden email, kde je napsáno, že jsem tedy se přihlásila. Nebo to je někde v příloze? Díky za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Namby píše:
@Kassor Ty si dostala rozpis přednášek? A kdy? Já dostala jen jeden email, kde je napsáno, že jsem tedy se přihlásila. Nebo to je někde v příloze? Díky za odpověď
Dostala… Spis to vypada, ze kazda mluvime o jinem kurzu.. Posli mi sz s tvym mailem a ja ti ten mail klidne pinknu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky a musíte mít maturitu?
Ano, muj kurz to vyzaduje.. Ale je i kurz, ktery to nevyzaduje. Pak ale myslim, ze muzes delat asistentku jen ve skolce… Nejsem si ale jista… Vygoogli si to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky a musíte mít maturitu?
Nemusíš, já jdu taky na kurz bez maturity
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Namby píše:
Nemusíš, já jdu taky na kurz bez maturity
A můžeš pracovat i ve škole nebo jen školce?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
A můžeš pracovat i ve škole nebo jen školce?
Koukni sem: http://www.asistentpedagoga.cz/…-predpoklady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kassor Ahoj, také chci studovat kurz na asistenta pedagoga. Ten, co začíná v únoru jsem již nestihla, takže se přihlásím na následující termín od dubna.
Je to prosím tě tak, že se mohu přihlásit i když ve školství nemám praxi a střední školu mám obchodního zaměření?
Chtěla jsem si vyplnit přihlášení na stránkách nidv.cz a zarazilo mě, že se tam vyplňuje délka praxe a pracovní pozice, funkce a vyučované předměty.
Co jsi tam vyplnila ty?
Díky moc a učení zdar ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit