Asistent pedagoga - pracovní doba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Od 7-15h., mam rano druzinu, proto chodim na 7h.
Vetsinou mi to vychazi, ze odchazim mezi 14 -15h., kdyz jdu driv, tak si beru cast prace domu (pripravy, vyrobu didakt. pomucek, chystam si cinnost do druziny, pisu report atd.).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey
co třeba obnáší psaní reportu? a píšeš jej denně
taky mě to čeká a moc netuším ještě, co vlastně výkaz má obsahovat ![]()
anonym, nebo smazat, děkuji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Kelsey
co třeba obnáší psaní reportu? a píšeš jej dennětaky mě to čeká a moc netuším ještě, co vlastně výkaz má obsahovat
to záleží na tom, co bude ředitel nebo ten, komu to budeš dávat, chtít. My tam píšeme jen pokud došlo k něčemu neobvyklému, nějaký problém atd. A pracovní dobu máme tak zhruba stejnou, 10% úvazku je nepřímá doba, tu můžeme trávit, kde chceme. Zbytek je přímá a to musíme být ve škole, odpoledne v družině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Kelsey
co třeba obnáší psaní reportu? a píšeš jej dennětaky mě to čeká a moc netuším ještě, co vlastně výkaz má obsahovat
Na pozici AP report nepisu vubec, na pozici SA report pisu (tzn. denni praci, kterou jsem delala). To odesilam pridelene pani. Zapisuji si denne a 1× mesicne odeslu ji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey SA je školní asistent? a co za pozici je ta pani, ktere to odesilas?
- Citovat
- Upravit
@vokishka píše:
to záleží na tom, co bude ředitel nebo ten, komu to budeš dávat, chtít. My tam píšeme jen pokud došlo k něčemu neobvyklému, nějaký problém atd. A pracovní dobu máme tak zhruba stejnou, 10% úvazku je nepřímá doba, tu můžeme trávit, kde chceme. Zbytek je přímá a to musíme být ve škole, odpoledne v družině.
takže když je AP na třeba úvazek 0,2, tak i tak má z toho 0,2 ještě 10procent nepřímou činnost? příprava pomůcek, atd?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
takže když je AP na třeba úvazek 0,2, tak i tak má z toho 0,2 ještě 10procent nepřímou činnost? příprava pomůcek, atd?
No asi by měl mít, ale takové úvazky neznám. Kolik to je, 8 hodin? Z toho bude nepřímá v řádu minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
No asi by měl mít, ale takové úvazky neznám. Kolik to je, 8 hodin? Z toho bude nepřímá v řádu minut.
jj, 2hod denne…mozna je tim mysleno i prestavky, kdy dite muze byt samo a asistent se pripravuje na dalsi hodinu ![]()
- Citovat
- Upravit
asistent pedagoga-pracovní doba
Dobrý den, od září si dělám kurz na asistentku pedagoga, chtěla jsem se zeptat, jaká je prosím pracovní doba asistenta pedagoga? Jde mi o školky a školu. Děkuji
Mám malé děti, takže přemýšlím, zda plný či poloviční úvazek a někde jsem se dočetla, že ve škole je to tak, že pracovní doba dle rozvrhu jednotlivé třídy + poté nepřímá činnost např na doma, takže bych možná splňovala i plný úvazek děkuji
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Dobrý den, od září si dělám kurz na asistentku pedagoga, chtěla jsem se zeptat, jaká je prosím pracovní doba asistenta pedagoga? Jde mi o školky a školu. Děkuji
Mám malé děti, takže přemýšlím, zda plný či poloviční úvazek a někde jsem se dočetla, že ve škole je to tak, že pracovní doba dle rozvrhu jednotlivé třídy + poté nepřímá činnost např na doma, takže bych možná splňovala i plný úvazek děkuji
Nezáleží na tobě ale na PPP (pedagogicko-psychologická poradna) nebo SPC (speciální pedagogické centrum) komu tě určí, na jak dlouho, co to dítě potřebuje atd…záleží jestli máš maturitu a můžeš tak vykonávat pedagogickou činnost nebo ne, jestli ti dal ředitel možnost a jestli to přijmeš např. pomáhat v družině atd…všechno se dozvíš v kurzu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Jsem učitelka. Moje AP měla poloviční úvazek. To je 20 hodin. Z toho byla 18 hodin s námi a 2 hodiny má na nepřímou ped. činnost. U nás AP hodně drží dozory.
Na prvním stupni plný úvazek je jen u dětí, co mají AP i ve družině. Na druhém stupni bys měla i odpolední vyučování. Hodně záleží na tom, k jakému dítěti tě přiřadí. U nás AP často chodí mezi více dětmi a třídami.
- Citovat
- Upravit
Melo by to byt tak, ze 10% z uvazku je nepřímá pr. doba. Zbytek na pracovisti, vyucovani, druzina. U nas se nejpozdeji konci v pul čtvrté.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, jen jsem se chtěla zeptat, jakou máte pracovní dobu jako asistenti pedagoga ve školce? Já mám mít od půl 8 do pul 3,tak jen tak pro zajímavost se ptám. Děkuji