Asistent pedagoga - pracovní doba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.8.19 06:36

Asistent pedagoga prac.doba

Ahoj holky, jen jsem se chtěla zeptat, jakou máte pracovní dobu jako asistenti pedagoga ve školce? Já mám mít od půl 8 do pul 3,tak jen tak pro zajímavost se ptám. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74219
28.8.19 07:02

Od 7-15h., mam rano druzinu, proto chodim na 7h.
Vetsinou mi to vychazi, ze odchazim mezi 14 -15h., kdyz jdu driv, tak si beru cast prace domu (pripravy, vyrobu didakt. pomucek, chystam si cinnost do druziny, pisu report atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.19 15:40

@Kelsey
co třeba obnáší psaní reportu? a píšeš jej denně

taky mě to čeká a moc netuším ještě, co vlastně výkaz má obsahovat :think:

anonym, nebo smazat, děkuji

• Citovat
  • Upravit
64950
28.8.19 17:41
@Anonymní píše:
@Kelsey

to záleží na tom, co bude ředitel nebo ten, komu to budeš dávat, chtít. My tam píšeme jen pokud došlo k něčemu neobvyklému, nějaký problém atd. A pracovní dobu máme tak zhruba stejnou, 10% úvazku je nepřímá doba, tu můžeme trávit, kde chceme. Zbytek je přímá a to musíme být ve škole, odpoledne v družině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
28.8.19 19:13
@Anonymní píše:
@Kelsey

Na pozici AP report nepisu vubec, na pozici SA report pisu (tzn. denni praci, kterou jsem delala). To odesilam pridelene pani. Zapisuji si denne a 1× mesicne odeslu ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.19 20:53

@Kelsey SA je školní asistent? a co za pozici je ta pani, ktere to odesilas?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.19 20:57
@vokishka píše:
to záleží na tom, co bude ředitel nebo ten, komu to budeš dávat, chtít. My tam píšeme jen pokud došlo k něčemu neobvyklému, nějaký problém atd. A pracovní dobu máme tak zhruba stejnou, 10% úvazku je nepřímá doba, tu můžeme trávit, kde chceme. Zbytek je přímá a to musíme být ve škole, odpoledne v družině.

takže když je AP na třeba úvazek 0,2, tak i tak má z toho 0,2 ještě 10procent nepřímou činnost? příprava pomůcek, atd?

• Citovat
  • Upravit
64950
28.8.19 21:01
@Anonymní píše:
takže když je AP na třeba úvazek 0,2, tak i tak má z toho 0,2 ještě 10procent nepřímou činnost? příprava pomůcek, atd?

No asi by měl mít, ale takové úvazky neznám. Kolik to je, 8 hodin? Z toho bude nepřímá v řádu minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.19 08:33
@vokishka píše:
No asi by měl mít, ale takové úvazky neznám. Kolik to je, 8 hodin? Z toho bude nepřímá v řádu minut.

jj, 2hod denne…mozna je tim mysleno i prestavky, kdy dite muze byt samo a asistent se pripravuje na dalsi hodinu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.21 22:57

asistent pedagoga-pracovní doba

Dobrý den, od září si dělám kurz na asistentku pedagoga, chtěla jsem se zeptat, jaká je prosím pracovní doba asistenta pedagoga? Jde mi o školky a školu. Děkuji
Mám malé děti, takže přemýšlím, zda plný či poloviční úvazek a někde jsem se dočetla, že ve škole je to tak, že pracovní doba dle rozvrhu jednotlivé třídy + poté nepřímá činnost např na doma, takže bych možná splňovala i plný úvazek děkuji

• Citovat
  • Upravit
1113
22.7.21 23:07
@Anonymní píše:
Dobrý den, od září si dělám kurz na asistentku pedagoga, chtěla jsem se zeptat, jaká je prosím pracovní doba asistenta pedagoga? Jde mi o školky a školu. Děkuji
Mám malé děti, takže přemýšlím, zda plný či poloviční úvazek a někde jsem se dočetla, že ve škole je to tak, že pracovní doba dle rozvrhu jednotlivé třídy + poté nepřímá činnost např na doma, takže bych možná splňovala i plný úvazek děkuji

Nezáleží na tobě ale na PPP (pedagogicko-psychologická poradna) nebo SPC (speciální pedagogické centrum) komu tě určí, na jak dlouho, co to dítě potřebuje atd…záleží jestli máš maturitu a můžeš tak vykonávat pedagogickou činnost nebo ne, jestli ti dal ředitel možnost a jestli to přijmeš např. pomáhat v družině atd…všechno se dozvíš v kurzu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.7.21 06:35
@Anonymní píše:
Mám malé děti, takže přemýšlím, zda plný či poloviční úvazek a někde jsem se dočetla, že ve škole je to tak, že pracovní doba dle rozvrhu jednotlivé třídy + poté nepřímá činnost např na doma, takže bych možná splňovala i plný úvazek děkuji

Jsem učitelka. Moje AP měla poloviční úvazek. To je 20 hodin. Z toho byla 18 hodin s námi a 2 hodiny má na nepřímou ped. činnost. U nás AP hodně drží dozory.
Na prvním stupni plný úvazek je jen u dětí, co mají AP i ve družině. Na druhém stupni bys měla i odpolední vyučování. Hodně záleží na tom, k jakému dítěti tě přiřadí. U nás AP často chodí mezi více dětmi a třídami.

• Citovat
  • Upravit
64950
23.7.21 06:50

Melo by to byt tak, ze 10% z uvazku je nepřímá pr. doba. Zbytek na pracovisti, vyucovani, druzina. U nas se nejpozdeji konci v pul čtvrté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat