Asistent pedagoga-výše platu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@vokishka píše:
No nekde je to i petka
Zalezi podle me taky na tom, kde to je. Ve velkem meste by za tu 5.platovou tridu nikdo nepracoval. I takto je to par korun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka píše:
Ano.
A líbí se ti to? Nechystáš se taky na studium?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám do praxe započítaných maximum, které uznají. Tj. 6 let RD. Letos v jarních měsících mi to skočilo, že mám 8/4 a na jiném úvazku 9/4. Co jsem měla před rodičákem. To mi pochopitelně nikdo neuznal. Dělala jsem tehdy na živnost v kanceláři (administrativu, sekretářkou práci). Před děckama jsem nebyla klasický zaměstnanec nikoho.
Ke škole v přírodě. Byla jsem loni oslovena, jestli pojedu. Ale bylo by logisticky složité (hledat k mému svěřenci do třídy zástup a zástup do družiny). Odmítla jsem, protože tam bylo i moje dítě. Chtěla jsem dceři dopřát, ať si užije školu v přírodě bez mamky. Ono je to jiné, když máš mamku za zadkem. Jela teda jiná vychovatelka na školu v přírodě. Jinak dělám běžně doprovody na různé výlety, plavání, soutěže atd. Jsou to akce, které jsou na jeden den. Ale to je o tom, že příjde konkrétní uč., že chce, ať jedu. Jestli souhlasím a může jít pro povolení za vedením. Vždy je to o domluvě. Nikdy jsem nucena nebyla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@g.sandova píše:
A líbí se ti to? Nechystáš se taky na studium?
Na studium se nechystam. Jsem kvalifikovana ucitelka MS(mam SS predskolni a mimiskolni pedagogika). AP jsem vzala kvuli dobre pracovni dobe, protoze mam male deti. Jestli se mi to libi? Mam z toho dost smisene pocity. Urcite je to hodne spatne placene na to, jak je to narocna prace. Pracovni doba super. Zalezi jake je to konkretni dite, na ktere je psana asistence. Taky teda neni vubec idealni, kdyz ucitelka nesouhlasi s inkluzi. Jinak je to prace s detmi, takze bezva pro toho, kdo chce s detmi pracovat. Ma je rad. Tesiho se jim venovat
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamka pracuje jako asistent pedagoga na 1.stupni, 4 hodiny denně a má 22 cistyho. Anonym - rodina
- Citovat
- Upravit
@g.sandova píše:
@Oriseka takže se časem vrátíš do školky, že?
Jsem AP ve skolce. Casem budu zas pracovat jako ucitelka ve skolce. Nesehnala jsem na 0,5 uvazku pozici ucitelky v MS. Vsude v okoli chteli jen plne uvazky. Sama mam starsi dite nestandartni vyzadujici zvysenou peci. Mladsi dite je zas hodne nemocne(rymicky), takze lepime ruzne hlidani. Takto zvladam casove deti vyzvedavat po obede
. Taky se mi teda zda, ze kdyz nenecham mladsiho ve skolce spat, ze je zdravejsi. Takze uvidim, co se zas objevi. Tahle pozice AP je jen na rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Mamka pracuje jako asistent pedagoga na 1.stupni, 4 hodiny denně a má 22 cistyho. Anonym - rodina
V čisté mzdě může mít nenárokové složky, daňové bonusy, u každého je ta čistá mzda jiná, proto se uvádí v hrubém a plat je tabulkový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka Že odbíhám od tématu, už před 10 lety jsem četla nějaké výzkumy, že viry běžných dětských viróz se šíří horizontálně právě v poloze vleže a dětem, které bývají často nemocné a jsou náchylné něco chytit, se doporučuje ve školce nespát. Naopak virus neštovic a jiné herpetické viry se šíří vertikálně, tam to nepomůže.
A teď při covidu, když to ze začátku pandemie zkoumali, tak na to vznikly akorát vtipy, ale toto pojetí přenosu onemocnění není nic nového.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
To ma jedine nejakeho hodne benevolentniho reditele a rozhodne to neni obvykle. Tohle bude plny uvazek a u tiho je 36hodiny prime prace. Takze rozhodne ne ctyri hodiny denne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
v nesoukromem skolstvi asi tezko, to by pri plnem uvazku musela mit tak 50 hrubeho. Koukni na tabulku platu.
Příspěvek upraven 03.01.22 v 06:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
A teď tu o Karkulce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
To ma jedine nejakeho hodne benevolentniho reditele a rozhodne to neni obvykle. Tohle bude plny uvazek a u tiho je 36hodiny prime prace. Takze rozhodne ne ctyri hodiny denne
Taky si myslím. Odpovídalo by to plnému úvazku. A tiché dohodě, že chodí mnohem dříve. V tom případě raději mlčeti, anonymko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZustanSeMnou píše:
@matkabagristyProč by musela mít hrubého 50, když daň je 15%?
ty jsi jelito ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit