Asistent pedagoga-výše platu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Výše platu je u AP vždy podle tabulek, ale záleží na 2 věcech-platový stupeň (délka praxe - do toho se počítá i RD) a platová třída.
Co se týče škol v přírodě, to je individuální, záleží na dané škole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ap maji nejcasteji 8. platovou tridu
https://www.kurzy.cz/…lky-ucitelu/
plat je uveden pri 100% uvazku, tyka se nesoukromych skolskych zarizeni. Se sluzebni cestou musi byt nutny souhlas zamestnance, pokud ma deti do 10 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám AP 3 roky a mám 12.tis. hrubého, jestli to pomůže. Lze to u nás jen na poloviční úvazek, dle zpráv z PPP
- Citovat
- Upravit
Ty jo, fakt 8. platovou třídu?
To to není zdaleka tak špatné, jak jsem si myslela, ideální pro ženy, jejichž muž je finančně zabezpečí a ony mohou mít celkem pěknou práci s krásnou pracovní dobou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZustanSeMnou píše:
Ty jo, fakt 8. platovou třídu?
To to není zdaleka tak špatné, jak jsem si myslela, ideální pro ženy, jejichž muž je finančně zabezpečí a ony mohou mít celkem pěknou práci s krásnou pracovní dobou.
Nekde je to 7.platova trida nekde 8. Rozhodne to neni snadna prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TinaAn píše:
Výše platu je u AP vždy podle tabulek, ale záleží na 2 věcech-platový stupeň (délka praxe - do toho se počítá i RD) a platová třída.
Co se týče škol v přírodě, to je individuální, záleží na dané škole.
Do delky praxe se mi rodicak netapocital
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já za 14 dní začínám kurz, snad budu úspěšná a snad pak získám i tu práci. Takže zkušenost zatím nemám, ale co mám zjištěné, tak je to průměrně 15 tis hrubého, leckde min, záleží na škole, na lokalitě, ale žádné extra velké rozdíly to být nemůžou, protože plat je tabulkový. Je to moc práce za málo peněz, ale tak zrovna toto není práce, kterou by člověk dělal pro výdělek, že…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka píše:
Do delky praxe se mi rodicak netapocital.
Ale mel, tri roky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka píše:
Musí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka píše:
Nekde je to 7.platova trida nekde 8. Rozhodne to neni snadna prace.
No nekde je to i petka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka
pokud jsi někde zaměstnaná i přes rodičák, pak se tam délka praxe počítá,
Jenže je faktem, že si to účetní s vedením určí podle sebe a asi moc nemá smysl se dohadovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Oriseka píše:
Ty pracuješ jako AP?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ZustanSeMnou píše:
@Oriseka
pokud jsi někde zaměstnaná i přes rodičák, pak se tam délka praxe počítá,Jenže je faktem, že si to účetní s vedením určí podle sebe a asi moc nemá smysl se dohadovat
Ptala jsem se, zda se pocita a rekli, ze ne. Pred materskou jsem pracovala ve skolstvi, ale smlouva na dobu urcitou, ktera mi pak na te materske zkoncila. Realne se jednalo o par stovek, tak jsem to dal neresila
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, jsem nezaměstnaná, končí mi rodičovský příspěvek, budu si hledat místo asistenta pedagoga, kurz již budu mít ukončený, chtěla bych poradit, myslela jsem, že AP dostávají podobnou výši platu, dle tabulek, ale když hledám v inzerátech, tak je pokaždé uvedena jiná částka. Budu hledat zatím jen na poloviční úvazek tedy 20 hodin, myslíte, že tedy výše platu záleží na místě? Mám možnost (pokud bude volná pozice) okolí Kladno, Slaný, Praha 6 nebo Praha západ. A přemýšlím, zda školku nebo školu. Ještě jsem se chtěla zeptat, musí AP jezdit i na školy nebo školky v přírodě? Já bych asi odjet nemohla, protože bych neměla hlídání pro své malé děti.