Asistent pedagoga/osobní asistent - zaplatit ho?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kocourGarfield
10.11.24 20:03

@Teeny Ale oni spoluoracují s ranou péči. Nebo aspoň ji měli na té konzultaci s ředitelkou. Tak asi o problému - očního u dítěte vědí. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
417

@kocourGarfield Chudaci jsou vsichni, to dite, uhonene ucitelky jednou nohou v kriminale, rodic ditete i ostatni deti. Je to proste tak.
Protoze si nekdo vymyslel inkluzi pro vsechny a jak je to u nas zvykem, nedomyslel to do konce. Politici vidi jen stastneho intelektualne v poradku maleho vozickare, jak je stastny mezi zdravyma detma :roll:
Pak se nekdo divi, ze ucitele si na tento super napad stezuji, vzdyt je to prece tak super! Porusili specialni skoly a poradte si. Plus ted jeste chteli snizovat pocet asistentu, to uz jsem radsi ani nezjistovala, jestli to nejak dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417

@kocourGarfield Jo tak to mi asi uniklo, no tak ti jim to asi taky neporadili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.11.24 20:07

@Teeny
Mně to přijde cely divný. Mít dítě, které nezvládá od září školu, tak nečekáme do půlky října a řeším hned. Ale to jsme já. :kytka: :kytka: Snad se tam všichni do příchodu AP nezblázní. :kytka: :kytka:

Příspěvek upraven 10.11.24 v 20:09

• Citovat
  • Upravit
24621
10.11.24 20:08

A jak víš, že je to ta „vaše“ důchodkyně? Běžná praxe to není, platit tě nutit nemohou. To už jsme ti psali v minulé diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.11.24 20:10

@kocourGarfield Jeste me napadlo, vzdyt prece u zapisu do MS se reditelka dozvi, ze ma dite problem, tak muze spc doporucit i ona? Pokud dite rodic vezme s sebou a je to na diteti poznat. Pak se dava potvrzeni od lekare, to by melo byt v zajmu rodice na problem upozornit a treba se zeptat, jestli se bude nejak resit fungovani ditete v MS. A ma jaro plus leto na reseni s Spc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
10.11.24 20:13

@kocourGarfield Jako ja bych to resila taky dopredu. Bez te ocni vady ne, to clovek netusi, co treba nastane, ale kdyz vim o problemu…
My jsme meli proste lecbu sokem, zacala valka a oni ty deti museli nekam dat, prijeli nahonem bez papiru, lekarskych zprav, pul roku, nez tu sehnali psychologa… to se da pochopit.
Ale kdyz to vim dopredu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
10.11.24 20:33

@Teeny Syn VD měl tedy v papírech …. Ale fakt, že otázka možného AP se řešila už u zápisu. ( měl kliku, že je brzo dg.)
Ale jestli se oční vady píšou do papíru pro školku netuším.
Je fakt, že je to zvláštní … Já bych volala do SPC už v září, kdy by to nefungovalo, protože ty termíny normálně jsou šílený ( my čekali skoro 7 měsíců ).

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin