Asistentka finančního poradce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Ivan PPZ píše: … až po snahy šéfa udělat z asistentky pojišťováka- ideálně jako OSVČ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše:
trochu se toho bojim Hodně lidi na českou pojistovnu nadává a taky se prý Hodně smlouvy stornuji tak abych nakonec nebyla v mínusu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jdu na pohovor na asistentku- tedy klasický zaměstnanec a skončím jako pojišťovací poradce- něco mi asi uniká. Budete také zaměstnanec, nebo OSVČ? Předestřeli vám zářné zítřky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše:
Jdu na pohovor na asistentku- tedy klasický zaměstnanec a skončím jako pojišťovací poradce- něco mi asi uniká. Budete také zaměstnanec, nebo OSVČ? Předestřeli vám zářné zítřky?
ano osvč S tím ze mam měsíc na zaučení to mám jistých 10 000 pak
se rozhodnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marki1985 píše:částku nad budeš mít zřejmě jako pohyblivou částku platu z provizí, kolik produktů prodáš. Což je opruz, protože budeš lidem muset vnucovat produkty, které často nechtějí.
se rozhodnu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marki1985 píše:
se rozhodnu
Aha. Co třeba daňové otázky, kdo platí registraci ČNB (10.000,–)? Za měsíc ještě žádný poradce nevznikl, alespoň ne solidní. Dostanete 10.000, 5.000 zaplatíte SOC a ZDRAV a?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marki1985 píše:
Ahoj tak ze me udělali rovnou finančního poradce v lednu nastupuju snad mi to půjde
tak to ziram a nestačím se divit jejich drzosti! Oni hledali asistentku - podle me představy- kancelářská práce, starost kancelář, možná starost o kalendář šéfa, přijímání návštěv a hlavně fixní plat. A na pohovoru z tebe udělají fin. poradce s pohyblivou mzdou?
kdyz odhlédnu od náplně práce, tak ten variabilní plat by mi tedy dost vadil. Ale vlastně nejsem překvapená, nic se u nich nezměnilo. Jen si dej pozor na všechny ty registrace a certifikace, které musí fin. poradce mít, aby ti to aspoň zaplatili a nechtěli to v případě odchodu po tobě uhradit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše:
Náplň práce a očekávání mohou být různé. Od klasické kancelářiny, až po snahy šéfa udělat z asistentky pojišťováka- ideálně jako OSVČ.
No a je to tady a dokonce to vybalili hned na pohovoru. Jen škoda, že nemají koule to rovnou napsat do inzerátu, aby si obě strany ušetřili čas. Ale to by byla efektivita a na tu se v cp vlastně nehraje…
Příspěvek upraven 20.12.17 v 20:54
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marki1985 píše:
se rozhodnu
No pane jo, za měsíc práce (byť zaučování, ale to se přece budeš zaučovat všude) v hrubém, z toho zaplatíš zdravotko a sociální…člověče, to když půjdeš prodávat na trh jmelí, budeš na stejných penězích a neztratíš celý měsíc. Za mě zjistíš (a nebude to trvat moc dlouho), že to je pěkná chujovina.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podrazácké jednání. Alespoň víš, s kým máš tu čest. Vykašlej se na ně, to Ti za to nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
tak to ziram a nestačím se divit jejich drzosti!
No, asi to tak hrozné není, když na to zakladatelka přistoupila. A protože předpokládám, že je svéprávná, tak co vlastně… Jinak se to asi dalo předpokládat, protože „poradce“ asistentku běžně ne zcela potřebuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivan PPZ píše:
No, asi to tak hrozné není, když na to zakladatelka přistoupila. A protože předpokládám, že je svéprávná, tak co vlastně… Jinak se to asi dalo předpokládat, protože „poradce“ asistentku běžně ne zcela potřebuje.
no uprimne si myslím že do toho nepujdu. Je to pro me příliš velke riziko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
tak to ziram a nestačím se divit jejich drzosti! Oni hledali asistentku - podle me představy- kancelářská práce, starost kancelář, možná starost o kalendář šéfa, přijímání návštěv a hlavně fixní plat. A na pohovoru z tebe udělají fin. poradce s pohyblivou mzdou?
kdyz odhlédnu od náplně práce, tak ten variabilní plat by mi tedy dost vadil. Ale vlastně nejsem překvapená, nic se u nich nezměnilo. Jen si dej pozor na všechny ty registrace a certifikace, které musí fin. poradce mít, aby ti to aspoň zaplatili a nechtěli to v případě odchodu po tobě uhradit.
zajímavé ze o tom vůbec nic neřekl proc asi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bože tohle tak strašně nesnáším
Moc dobře vědí, že kdyby do inzerátu napsali rovnou, o co jde, tak jim tam skoro nikdo nepřijde, na administrativní pozici nachytají desítky lidí, z nichž aspoň pár to půjde zkusit. Já bych se normálně otočila na fleku, jen by začali s tím klasickým „byla by tu ještě možnost, určitě zajímavá nabídka pro vás, blablablabla…“ Kamarádka u nich byla něco málo přes rok, ona teda šla od začátku vědomě na obchodní pozici, nejdřív byla celkem spokojená, i ji docela rychle povýšili (což znamenalo především významné navýšení práce
), ale pak, myslím, že po těch změnách vedení jak tady už někdo psal, byla ráda, že se jí podařilo odtamtud utéct a bez dluhů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit