Asistentka finančního poradce

1259
19.12.17 16:06

asistentka finančního poradce

Ahoj holky zítra jdu na pohovor do ceske pojišťovny na misto asistentky finančního poradce. Mate s tim nektera zkušenosti? Na co se při pohovoru ptají? Díky za radu :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3321
19.12.17 16:29

Před pár lety a nebylo to pro ČP.
Klasika o tobě, proč se hlásíš, co očekáváš. Plus zkouška komunikace…zahrát jak s potencionálním klientem sjednáváš schůzku fin. poradci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
19.12.17 16:36

Jdete do „firmy“, nebo jen k „někomu“? Protože pojišťovna jakožto firma velmi pravděpodobně poradcům asistentky zrovna moc neposkytuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
19.12.17 16:50
@zuza92 píše:
Klasika o tobě, proč se hlásíš, co očekáváš. Plus zkouška komunikace…zahrát jak s potencionálním klientem sjednáváš schůzku fin. poradci.

aha tak to zahrani bude zajímavé :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
19.12.17 16:52
@Ivan PPZ píše:
Jdete do „firmy“, nebo jen k „někomu“? Protože pojišťovna jakožto firma velmi pravděpodobně poradcům asistentky zrovna moc neposkytuje.

spis asi k někomu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
19.12.17 16:53
@zuza92 píše:

Můžeš mi poradit nějake fígle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
19.12.17 16:54

Náplň práce a očekávání mohou být různé. Od klasické kancelářiny, až po snahy šéfa udělat z asistentky pojišťováka- ideálně jako OSVČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
19.12.17 16:58
@Marki1985 píše:
spis asi k někomu

Tedy to může být podobné, jako bych já hledal asistentku. Mě by zajímala pečlivost, alespoň nějaká orientace v problematice, časové možnosti, všeobecný rozhled. Schopnost telefonovat. Nemyslím, že má nějaký veliký smysl se extra připravovat, nebude to pohovor s HR větší firmy. Být dobře naladěna, přiměřeně oblečena a nepřijít pozdě. Dopředu si sama nastavit nějaké hranice- časové, finanční…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
19.12.17 17:40
@Ivan PPZ píše:
Tedy to může být podobné, jako bych já hledal asistentku. Mě by zajímala pečlivost, alespoň nějaká orientace v problematice, časové možnosti, všeobecný rozhled. Schopnost telefonovat. Nemyslím, že má nějaký veliký smysl se extra připravovat, nebude to pohovor s HR větší firmy. Být dobře naladěna, přiměřeně oblečena a nepřijít pozdě. Dopředu si sama nastavit nějaké hranice- časové, finanční…

tak to je pro mne samozrejme přijít včas a dobře vypadat. Jen si radši projdu pro jistotu jak spravne telefonovat nemám žádné Velké zkušenosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
19.12.17 17:42
@Ivan PPZ píše:

tak to je pro mne samozrejme přijít včas a dobře vypadat. Jen si radši projdu pro jistotu jak spravne telefonovat nemám žádné Velké zkušenosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
19.12.17 18:21

Nemám s nimi dobrou zkušenost. Ale byla jsem na jiné pozici. Jinak obchoďákum dřív docela dopravali. Od té doby co nejsou v českých rukou se toho dost změnilo. Jinak ptát se můžou na cokoliv, takové ty základní věci. Ale pokud zůstali u stejného ohodnocení jako před pár lety, budou rádi pokud vůbec někoho seženou. Jinak je tam ale práce v klidu a hlavně od do.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
19.12.17 18:42
@janickaIII píše:
Nemám s nimi dobrou zkušenost. Ale byla jsem na jiné pozici. Jinak obchoďákum dřív docela dopravali. Od té doby co nejsou v českých rukou se toho dost změnilo. Jinak ptát se můžou na cokoliv, takové ty základní věci. Ale pokud zůstali u stejného ohodnocení jako před pár lety, budou rádi pokud vůbec někoho seženou. Jinak je tam ale práce v klidu a hlavně od do.

uvidíme zítra stejne moc nevymyslím dam tu pak vědět jak jsem dopadla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3321
19.12.17 18:51
@Marki1985 píše:
Můžeš mi poradit nějake fígle?

Já jsem to nakonec jako práci nedělala. Byl to pro mě jeden z prvních pohovorů po škole tak jsem se nijak extra nepřipravovala. Ale zjistila jsem, že by to nebyla práce pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
19.12.17 18:54
@Marki1985 píše:
uvidíme zítra stejne moc nevymyslím dam tu pak vědět jak jsem dopadla :mrgreen:

Určitě dej vědět jak jsi dopadla. A hlavně se poptej na náplň práce. Viděla jsem občas asistentky jak byly zoufalé, že po nich chtěli dělat objednávky ale nedali jim žádné školení jak je zadat do systému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1259
20.12.17 14:32
@janickaIII píše:
Určitě dej vědět jak jsi dopadla. A hlavně se poptej na náplň práce. Viděla jsem občas asistentky jak byly zoufalé, že po nich chtěli dělat objednávky ale nedali jim žádné školení jak je zadat do systému.

Ahoj tak ze me udělali rovnou finančního poradce v lednu nastupuju snad mi to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat