Asistentka revizního lékaře – zkušenosti s pracovní pozicí

Anonymní
27.5.26 15:34

Asistentka revizního lékaře zkušenosti

Krásný den
Chci se zeptat na zkušenosti v pracovní pozici asistenta revizního lékaře. Jsem zdravotní sestra, mám dvanáctiletou praxi převážně z nemocnice (u lůžka) a už mě to jaksi psychicky zmáhá. Uvolnila se v blízkosti místa mého bydliště pozice asistentky revizního lékaře a já přemýšlím, jestli mám poslat životopis. Vůbec nevím, co od toho očekávat, z popisu nabídky si to moc neumím představit (jak bude pracovní den probíhat), tak mě napadlo, jestli by jste se někdo nepodelil o reálné zkušenosti. Moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12893
28.5.26 07:24

Nejspise administrativa jen, asi budes pracovat s temi posudky, kdyz tam chteji zdravotni vzdelani. Kdysi jsem nad tim taky premyslela, ale pdavebemam to zdravotni vzdelani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22802
28.5.26 07:31
@Anonymní píše: Více

To bude samé papírování. Revizní lékař dnes už žádného pacienta ani nezahledne.
Příprava podkladů pro lékaře. U nás tyhle pozice zastávají senioři. I ty lékařské, I střední personál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.26 11:10

@mado Mě administrativa nikdy nevadila, navíc mám malé děti a přijde mi fajn pružná pracovní doba, velký rozdíl od dvanáctihodinových směn a nepřetržitého provozu :) jde mi spíš o to, jak vypadá zhruba pracovní den, abych si to dokázala nějak představit. Požadují znalosti MS Office, takže počítám s vytvářením a doplňováním tabulek atd…

• Citovat
  • Upravit
24
1.6.26 09:40

Ahoj, mohla bych tě propojit s některou asistentkou revizního lékaře ve VZP, jestli koukáš u této pojišťovny. Pokud bys měla zájem to takhle probrat s někým, kdo to dělá třeba přímo v tvém regionu, pošli soukromou zprávu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat