Asistentky pedagoga-odměny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Zumpa píše:
To je tedy hodně vadná společnost, když musíš chválit sebe sama. Tam by se mělo začít od shora vyhazovat.
Včera vyšel nějaký průzkum, ve kterém se uvádí, že 96% učitelů je spokojeno se svým vedením. Takže sebehodnocení jim zřejmě nevadí.
A je pravda, že se dělá i v soukromé sféře. Ale ve školách je to takové úsměvné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
Včera vyšel nějaký průzkum, ve kterém se uvádí, že 96% učitelů je spokojeno se svým vedením. Takže sebehodnocení jim zřejmě nevadí.
A je pravda, že se dělá i v soukromé sféře. Ale ve školách je to takové úsměvné.
aha, usmevne. Tak jo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
aha, usmevne. Tak jo
Už když jsem to psala, jsem na Tebe myslela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych tu uvedla dulezitou informaci. Ve statni sprave je standard, ze na vysi platu se nadtarifni slozka podili prumerne do cca 10%. Msmt se podvolilo tlaku verejnosti a na platu pedagogu se podili 80% tarif, a prumerne 20% nadtarif. Dobri reditele proto vytvorili kriteria, na jejichz zaklade vyplaceji nadtarify-priplatky a odmeny. Je dobre, ze pedagogove, kteri si odmakaji dle sve pracovni smlouvy a pote uz se venuji relaxaci ci jinym osobnim aktivitam, maji nizsi odmeny nez ti, co makaji, na kterych skola stoji. Prusvih nastava, kdyz finance na nadtarify nejsou a tu se dostavame k tomu, ze tato diskuze je v soucasne dobe zbytecna, protoze rada skol na odmeny zkratka nema, Podekujme gazdikovi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
Už když jsem to psala, jsem na Tebe myslela
tak se priste zamysli vic nad tim, jestli nahodou zase nepises ptakovinu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
tak se priste zamysli vic nad tim, jestli nahodou zase nepises ptakovinu
Ty si zase rozšíř obzory mimo učitelský rybníček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janickaIII píše:
Ty si zase rozšíř obzory mimo učitelský rybníček.
Neziju ve vzduchoprazdnu, jen nemam na rozdil od tebe potrebu psat, jake to maji v praci treba ucetni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás čím víc papíru odevzdame, tím jdou větší odměny ![]()
Myslím vyplněné všechny možné formuláře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, sebehodnocení nepíšeme. A že bych věděla, co tam psát. Všechno to, co jsem vypsala výš plus plno dalšího.