Práce Masér

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.11.22 23:51

Práce Masér

Ahoj holky,

nově jsem začala pracovat jako masérka. Jsou to teď mé první dny. Do budoucna plánuji svůj salon, teď chci získat hlavně praxi a rozšířit si vzdělání - kurzy atd.

Je tu někdo, kdo tenhle obor dělá? Jak se Vám tenhle obor líbí? A máte nějaké rady do začátku atd?

Díky moc :D ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
964
16.11.22 00:28

Nejlepší rada je, se tomuto povolání vyhnout. Zničené ruce a páteř za to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
16.11.22 07:57

Jako občasná brigáda dobrý, jako fulltime job rozhodně ne. Budeš brzy znechucená a to nejen z chlupatých a velkých zad. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.22 12:20
@Anonymní píše:
Ahoj holky,

nově jsem začala pracovat jako masérka. Jsou to teď mé první dny. Do budoucna plánuji svůj salon, teď chci získat hlavně praxi a rozšířit si vzdělání - kurzy atd.

Je tu někdo, kdo tenhle obor dělá? Jak se Vám tenhle obor líbí? A máte nějaké rady do začátku atd?

Díky moc :D ;)

Hodne stesti :) Krasny obor, lze se neustale rozvijet a pořád se dostavat dal a dal. Ale s vlastnim salonem uz to neni zadna sranda, bohuzel. Nevim jak ted, ale kdyz jsem to delala ja, byl snad nejvetsi boom slevovych portalu a strasne to vsechno zkazilo. Clovek tam nechal fyzickou i psychickou silu a lidi by to chteli za stovku :roll:
Ale taky zalezi odkud jsi, treba vam tam kvalitni sluzba chybi…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat