Práce Masér
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nejlepší rada je, se tomuto povolání vyhnout. Zničené ruce a páteř za to nestojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako občasná brigáda dobrý, jako fulltime job rozhodně ne. Budeš brzy znechucená a to nejen z chlupatých a velkých zad.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky,nově jsem začala pracovat jako masérka. Jsou to teď mé první dny. Do budoucna plánuji svůj salon, teď chci získat hlavně praxi a rozšířit si vzdělání - kurzy atd.
Je tu někdo, kdo tenhle obor dělá? Jak se Vám tenhle obor líbí? A máte nějaké rady do začátku atd?
Díky moc![]()
Hodne stesti
Krasny obor, lze se neustale rozvijet a pořád se dostavat dal a dal. Ale s vlastnim salonem uz to neni zadna sranda, bohuzel. Nevim jak ted, ale kdyz jsem to delala ja, byl snad nejvetsi boom slevovych portalu a strasne to vsechno zkazilo. Clovek tam nechal fyzickou i psychickou silu a lidi by to chteli za stovku ![]()
Ale taky zalezi odkud jsi, treba vam tam kvalitni sluzba chybi…
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky,
nově jsem začala pracovat jako masérka. Jsou to teď mé první dny. Do budoucna plánuji svůj salon, teď chci získat hlavně praxi a rozšířit si vzdělání - kurzy atd.
Je tu někdo, kdo tenhle obor dělá? Jak se Vám tenhle obor líbí? A máte nějaké rady do začátku atd?
Díky moc