Assessment Centre

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
19.9.14 04:46

tak já jdu v utery na oz

A už se nemůžu dočkat. No, herecka nejsem. Zkušenosti mám, ale budou selektovat, to je jasny.
Nějaké zkušenosti na obchodního zástupce někdo ma? prosiiiim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 17:38

Ahoj, obnovuji diskuzi, já jdu zítra na AC pohovor. Může mi prosím někdo poradit, co si sebou vzít? Byla jsem upozorněna, že si zkusíme nějaké modelové siutuace. Ví někdo jaké? Ucházím se o pozici v zákaznickém centru. Děkuji za opovědi. :kytka:
Prosím o anonym, chodí sem známý, tak ať to nezakřiknu :mavam:

• Citovat
  • Upravit
4443
29.1.18 17:42
@Anonymní píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi, já jdu zítra na AC pohovor. Může mi prosím někdo poradit, co si sebou vzít? Byla jsem upozorněna, že si zkusíme nějaké modelové siutuace. Ví někdo jaké? Ucházím se o pozici v zákaznickém centru. Děkuji za opovědi. :kytka:
Prosím o anonym, chodí sem známý, tak ať to nezakřiknu :mavam:

tak asi tam bude něco řešit s problémovým zákazníkem, prodejní dovednosti atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.1.18 18:36

Nebrala jsem si nic, AC jsem zazila jednou a i kdyz to neklaplo tak muzu rict, ze to byl nejlepsi pohovor. Sice jsem tam stravila dobre tri hodky, postoupila jsem do nejuzsiho kola, myslim, ze tohle o cloveku hodne rekne a pomuze v rozhodovani, jestli ten clovek fakt vi, o co kraci, pripadne jestli ma osobnostni vlohy k dany cinnosti. Ja byla v CP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 18:46

@Azeretereza a mohla bys mi prosím podrobněji napsat jak AC probíhal? Jsem z toho trochu nervozní… Děkuju

• Citovat
  • Upravit
7188
29.1.18 18:57
@Anonymní píše:
@Azeretereza a mohla bys mi prosím podrobněji napsat jak AC probíhal? Jsem z toho trochu nervozní… Děkuju

Uz je to par let zpatky, tak asi nebudu uplne presna. Ale na zacatku nam popsali firmu, jeji cile, co presne je ukolem pozice, o kterou jsme se uchazeli - tenkra slo o „Pobockovy pracovnik“. Nasledne jsme se v kratkosti predstavili, co jsme studovali, kde jsme pracovali, potom jsme resili v tymu nejaky pripady - ten prvni si nepamatuju a druhy bylo neco ve smyslu, ze jsme dostali strucny zadani - klient chce postavit dum, a nejak ho nasmerovat k tomu, jak by mel vypadat a aby se zahackoval a aby to znelo presvedcive. To bylo prvni kolo, na zaklade kteryho vybrali asi tri lidi (cca z deseti), kteri sli dal. Dal si nas pak uz vzali stranou, ptali se na tradicni otazky proc jsme se rozhodli reagovat na tuhle pozici, co ocekavame, jaky plat, atd. No a zaverem dalsi modelova situace - klient prijde do elektra s tim, ze ma porouchany ovladac na televizi. Cilem bylo samozrejme mu vyhovet a dotlacit ho ke koupi novy televize. Jo a uplne prvnim krokem bylo vyplneni nejakych testu, ty ale prisly uz pred pohovorem v e-mailu a vyplnovaly se doma elektronicky. A pak asi jeste nejaka vata, trvalo to celkem asi tri hodky, bylo nas tam cca 10. Je to zhruba pet let zpatky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
29.1.18 19:00

Jo a nervozni vubec nebud, ja toho prosla spousty a zaklad je nebyt nervozni. Vubec o nic nejde, bud to bude fiasko, ale ty lidi uz vickrat neuvidis, nebo zaujmes a vezmou te - v tom pripade vis, ze se na tu pozici hodis a vybrali te pro tvoje schopnosti - mas na to. Vubec se neboj, mam zrovna cerstvou zkusenost, menila jsem praci a hodne mi pomohlo si uvedomit, ze nejde o nic zasadniho, jit v ramci moznosti uvolnena a ne z nervozity placat kraviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 19:07

@Azeretereza děkuju moc za vyčerpávající odpověď, já se nejvíc bojím těch modelových situací. Snad to zítra nějak dám, ještě se mi o víkendu udělal opar, takže fakt super. :zed: Jo a ještě, co na sebe?

• Citovat
  • Upravit
7188
29.1.18 19:47
@Anonymní píše:
@Azeretereza děkuju moc za vyčerpávající odpověď, já se nejvíc bojím těch modelových situací. Snad to zítra nějak dám, ještě se mi o víkendu udělal opar, takže fakt super. :zed: Jo a ještě, co na sebe?

Klasicky formalni obleceni, vzdycky jsem volila pouzdrovou sukni ke kolenum a k tomu svetrik s kosili pod. Na to pripadne sako. Tim nic nezkazis. Nebo jednoduchy cerny kalhoty a nejakou hezkou, nevyzyvavou halenku. U kosile, co jsem nosila pod svetr, jsem vzdycky dbala na zapnuti knofliku az uplne ke krku :mrgreen: Neboj se toho, jdi tam s tim, ze o nic nejde. Protoze fakt o nic nejde. Nepretvaruj se a bud sva. Kazdej z nas ma co nabidnout. A bud se to firme hodi nebo ne. Kdyz ne, pujdes o dum dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.18 20:05

@Azeretereza Děkuju moc, jsi skvělá, fakt si mě uklidnila :hug:. Dokonce jsem chvíli zvažovala, že tam ani nepůjdu.. Zítra dám vědět, jak jsem dopadla

• Citovat
  • Upravit
7188
29.1.18 23:12
@Anonymní píše:
@Azeretereza Děkuju moc, jsi skvělá, fakt si mě uklidnila :hug:. Dokonce jsem chvíli zvažovala, že tam ani nepůjdu.. Zítra dám vědět, jak jsem dopadla

Zvladnes to :hug: A urcite jdi, i kdyby te nevzali, hodne ti to da (obecne jakykoli pohovor). Urcite neber pripadnou „prohru“ jako prohru - neni to tak, ja to brala tak, ze se na tu pozici at uz z jakyhokoli duvodu nehodim a kdyby i presto privreli oci, tak bych se tam akorat trapila. Navic ted je prace dost. Budu ti drzet palce, vykroc pravou nohou a vzhuru do toho :kytka: Je to vyzva, kdyz uz nic jinyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat