Astma, vyšetření Fe NO

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4586
25.4.16 17:04

Astma,vyšetření Fe NO

Ahoj,
syn má zvýšené hodnoty oxidu dusnatého ve vydechovaném vzduchu/vyšetření Fe NO/,jaká léčba/léky/,pomáhá/pomohla Vašemu dítěti.
Astma má diagnostikováno několik let, bere večer léky, doktorka je plánovala teď po letech konečně vysadit, ale po tomhle vyšetření že zatím vysazovat nebudeme.Co zabralo u vás? Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25101
25.4.16 17:13

Asi úplně nepomůžu, ale mám tady vysoké/zvýšené feno. ZATÍM nemám astma. Vdechuju kortikoidy. Bylo mi řečeno, že to není na chvíli.
Zkouším na to jít i homeoapatií, ale moc nepomáhá, chtěla bych zkusit psychosomatii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64968
25.4.16 17:31

Dcera dostala tabletky, ale nevzpomenu si na název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
26.4.16 13:37

Hm, tak uvidím jak se to bude vyvíjet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
4.8.16 09:17

Ahoj!
Tak po 3 měsících má syn hodnoty nejen zvýšené, ale vysoké :roll:
Máte někdo stejně? Jaké berete léky, nebo se vám naopak hodnoty snížily?
Kdo má zkušennost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
10.8.16 20:44

@Aries6 Jak to u vás vypadá? Pomohlo něco? Já mám strach když se to tak zhoršuje co bude dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
10.8.16 20:47

@Dovesilke No já mám momentálně alergické astma. To by mohlo být dočasné, ale zatím vdechuju kortikoidy a žádná změna. Až dokojím, mám slíbené nějaké injekce na podporu imunity. Musím zase na homeopatii a láká mě kineziologie. Ale to ještě uvidím.
Co bere syn za léky? A on má klasické astma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
10.8.16 20:50

@Aries6 Má klasické astma. Teď nebere nic, co měl léky tak po nich měl strašné nežádoucí účinky, tak teď nevím co bude dál, když léky nesnese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
10.8.16 20:54

@Dovesilke A co na to doktor? Mě se zdá, že oni dneska mají naučené 3 varianty a víc nic. Bez léků mu bude hůř a hůř. Jsi s doktorem spokojená.
A vidíš, co mu to třeba zhoršuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
10.8.16 21:02

@Aries6 Nevím čím se mu to zhoršuje, ale ty léky co měl mu prostě nedám, měl opravdu vážné nežádoucí účinky. Ach jo. K doktorce půjdeme v září a řekne co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
10.8.16 22:17

@Dovesilke Bez léků to bude horší a horší, pokud má opravdu klasické astma, tak to je nevyléčitelné. Může se stát, že bude jenom na akutních lécích a nebude muset mít ty stálé, ale bez nich už to nepůjde. Měla jsi jít za doktorkou hned, jak jsi zjistila vedlejší účinky a trvat na vyšetření a nasazení jiných na jiné bázi.
Tím, že mu léky nedáváš, mu vážně ohrožuješ zdraví. Astma není sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
11.8.16 07:20

@Aries6 Doktorka řekla vysadit co to udělá/zhoršilo se to/ a od září že dostane léky jiné. Jen ještě nevím jaké, tak sbírám info co se na to dává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25101
11.8.16 19:40

@Dovesilke Tak to jo, když jste hlídaní. Já nevím, jaký máš přístup k alternativám, ale co psychosomatie, kineziologie nebo homeopatie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4586
11.8.16 19:43

@Aries6 No tomu já nevěřím právě…
Vidím ale že bez léků se mu to dost zhoršilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí