Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Fakt modrou indulonou? Vím, že někomu sedí, ale zkusila bych něco jiného, pokud nemáte pocit zlepšení. Co konopná kosmetika Cannaderma na atop.? Mela by i trochu zmírnit svědivost.
Kolem očí to musí být děs, chudák holka.
Příspěvek upraven 22.01.20 v 14:39
@Anonymní píše:
@Kukacka123 Se zinkem jsem nezkoušela nic, tak se po cestě domů zastavím v lékárně. Mně právě říkala jak doktorka tak i alergoložka, že hodně mastit, že mazat až 5× denně modrou indulonou a tady píšete hodně, že nepromašťovat, tak jsem z toho jelen. Musím říct, že dcera moc jídlu celkově nedá, nezdravému a sladkému už vůbec ne. Ve svých 6 letech má 18 kg, spíš takový střízlík.
@luci.no U nás to není bohužel jenom suché, často si to dokáže rozškrábat až do krve. @Svistice Já s ní do bazénu nechodím vůbec, ale její otec toto moc nerespektuje, ani po doporučení lékařky.
@Káťa19 Děkuji za odkazy, já když hledala na tel. tak mi to asi seřadilo od nejstarších. Ve Frosch také od narození pereme, občas v Lovele, myslím že pracím práškem to u nás nebude.
@magion Bazén nenavštěvujeme teď. maximálně doma, nebo v létě do jezera a to když se hezky namaže, neudělá jí to nic. Ale po týdnu dovolené s tatínkem vypadala hrozně, byli se máchat v lázních a od té doby se toho nemůžeme zbavit kolem těch očí.
Neni za co, fakt kup neco se zinkem. Nam se osvedcil Sudocrem. Pak az pozdeji jsem mazala (az to bylo svetle jak okolni kuze a osoupane) Biodermou Atoderm. Do toho ten repik + dubovka koupele na stridacku. Pak to slo rychle
jinak Lovela je bohuzel zrovna pekna sra.jda, na to ze je to pro deti udajne.
Mrkni: https://radimradi.cz/kategorie/gely/
Dcera taky neni a nebyla moc jedlik, ale snaz se do ni neco dostat, nejlepe zeleneho - cuketu, kvetak, brokolici, okurku (syrovou). Mozna to nepomuze, ale ani neuskodi rozhosne. Treba nejakym zpusobem upravene, zapracovane…
mrkni na tu Zikovou, ma to tam pekne vysvetlene…
Jo a na mokvave pripadne i fialku
to jsme nikdy neresili…
Lovela ale není vhodná na praní
Jinak na ekzém nikdy mastné, všechno vysušovat zinkem, dokud je to červené a musí to být až přesušené ![]()
Me osobne promastovani pomaha. Ale ted v dospelosti nam mirnou formu atopaku (pri nemocech, stresu a nesnesu tedy prasne prostredi napr. hrabat se v hline, uklid veci z pudy apod.) a nejvic mi vyhovuje obycejna lekarska vazelina, idealne s primesi konopneho oleje, dobre mi dela i mesickova indulona. Na telo pouzivam mixu nebo cerveny garnier, zadne spesl kremy jsem nastesti nikdy nepotrebivala. Jen na ocni okoli musim mit poslednich par let jen La Roche, nic jineho nesnesu.
@Káťa19 píše:
Lovela ale není vhodná na praníJinak na ekzém nikdy mastné, všechno vysušovat zinkem, dokud je to červené a musí to být až přesušené
Presne tak, presusene, musi se to vyloupat.
Pročetla jsem téměř celou stránku paní Zikové a pořídila tu zinkovou mast, musím říct, že po dvou dnech mazání okolí očí světlá a kolem pusy se vytváří suchá kůže, vypadá to na dobrou cestu, moc děkuji všem ![]()
@Anonymní píše:
Pročetla jsem téměř celou stránku paní Zikové a pořídila tu zinkovou mast, musím říct, že po dvou dnech mazání okolí očí světlá a kolem pusy se vytváří suchá kůže, vypadá to na dobrou cestu, moc děkuji všem
Supeeer
tak snad to bude dobry ![]()
@Kukacka123 Se zinkem jsem nezkoušela nic, tak se po cestě domů zastavím v lékárně. Mně právě říkala jak doktorka tak i alergoložka, že hodně mastit, že mazat až 5× denně modrou indulonou a tady píšete hodně, že nepromašťovat, tak jsem z toho jelen. Musím říct, že dcera moc jídlu celkově nedá, nezdravému a sladkému už vůbec ne. Ve svých 6 letech má 18 kg, spíš takový střízlík.
@luci.no U nás to není bohužel jenom suché, často si to dokáže rozškrábat až do krve. @Svistice Já s ní do bazénu nechodím vůbec, ale její otec toto moc nerespektuje, ani po doporučení lékařky.
@Káťa19 Děkuji za odkazy, já když hledala na tel. tak mi to asi seřadilo od nejstarších. Ve Frosch také od narození pereme, občas v Lovele, myslím že pracím práškem to u nás nebude.
@magion Bazén nenavštěvujeme teď. maximálně doma, nebo v létě do jezera a to když se hezky namaže, neudělá jí to nic. Ale po týdnu dovolené s tatínkem vypadala hrozně, byli se máchat v lázních a od té doby se toho nemůžeme zbavit kolem těch očí.