Atypický 1. screening

121
27.2.23 23:18

Atypický 1. screening

Ahoj holky,

jdu si pro radu, a možná trochu pro uklidnění.
Mám za sebou první screening, ultrazvuk v pořádku, NT 1,35, nosní kůstka přítomna. Ale krev vyšla free beta hcg 3,4 a papp 1,7, proto atypický screening. Před rokem jsem bohužel o miminko přišla, holčička měla DS, tam ale už ultrazvuk dopadl špatně a NT bylo 4,8. Poté jsem se dozvěděla, že jsem nositelka genetické translokace. U nás to bude vždy buď a nebo, ale po ultrazvuku jsem měla naději, že by to tentokrát mohlo vyjít. Máte někdo podobnou zkušenost? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5165
28.2.23 00:42

A jaký je tedy závěr? To je nejdůležitější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18648
28.2.23 07:32
@miskahyb píše:
Ahoj holky,jdu si pro radu, a možná trochu pro uklidnění.
Mám za sebou první screening, ultrazvuk v pořádku, NT 1,35, nosní kůstka přítomna. Ale krev vyšla free beta hcg 3,4 a papp 1,7, proto atypický screening. Před rokem jsem bohužel o miminko přišla, holčička měla DS, tam ale už ultrazvuk dopadl špatně a NT bylo 4,8. Poté jsem se dozvěděla, že jsem nositelka genetické translokace. U nás to bude vždy buď a nebo, ale po ultrazvuku jsem měla naději, že by to tentokrát mohlo vyjít. Máte někdo podobnou zkušenost? :andel:

Měla jsem NT 1.2, hcg 2,97 a papp 0,8. Mám zdravou holku. Už u kluka jsem měla vyšší hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
28.2.23 08:18

Taky mám atypický 1. screening, utz v pořádku, ale bHCG 3,2. Doktor mě poslal na genetiku, kam jdu zítra, tak uvidím, co mi řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.2.23 09:44

@Anik6 závěr je ten, že mě čeká příští pondělí odběr plodovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
28.2.23 09:47

@clairfox tak držím palečky :palec: já jdu v pondělí na plodovku a předběžné výsledky budu vědět v úterý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.3.23 16:35

@clairfox tak jak si dopadla, jestli se můžu zeptat? :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
6.3.23 06:25

:srdce: Taky by mě zajímalo, jak autorka dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.3.23 08:37

@Holka Lolka autorka jsem já a právě sedím v čekárně a čekám na odběr plodovky ❤️ zítra by měly být předběžné výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
6.3.23 12:24

Já jsem nakonec šla na panorama test a zatím čekáme na výsledky :) ještě doktorka navrhovala odběr plodové vody, to jsem ale nechtěla nebo ten kombinovaný tripple test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí