Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojík všem ![]()
Chtěla bych se zeptat jestli někdo máte zkušenosti s tímto sprejem.Kluk měl v listopadu zánět středního ucha v obou uších.
Jedno měl píchané a druhé léčené atb.Když dneska smrká tak jakoby mu zaléhalo a šahá si na něj.Myslíte že by tenhle sprej pomohl mu to vyčistit?Jinak mu to čistim tyčinkama do uší ale jen na kraj, hlouběji se bojím i se to prý dělat nemá. Děkuji Šema
Já bych Audispray na Tvém místě nepoužívala a poradila se s odborníkem.
Viz toto z příbalového letáku…
Audispray junior by se neměl používat bez předchozího souhlasu lékaře v případě zánětu ucha, při bolestech či obecně u dětí, které trpí či v minulosti trpěly onemocněními uší či ušního bubínku.
Bohun děkuji moc! Já právě se nemužu na to ORL kam chodíme vůbec dovolat
No a představa že mu budou tam čistit uši tak to mě pokládá protože on se hrozně od tý doby bojí dr a hrozně brečí, má hrozný strach ![]()
Já jsem tento sprej měla a bylo mi to šíleně nepříjemné. To stříknutí bylo dost silné. Za mě říkám: NE.
Ahoj, taky jsem si Audispray kdysi koupila, ale pro sebe. Byl na prd, účinek nulový a to cáknutí a k tomu takový divný zvuk, bylo to fakt nepříjemný ![]()
Máte někdo zkušenost s audispray junior? Je to k něčemu nebo vyhozené peníze?
@medun jsou to vyhozené peníze, účinek nulový, ani dr nám nedoporučila, prý kapka kvalitního stolního oleje je mnohem účinnější