Nechce pít ani ze stříkačky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6.3.11 16:10

Nechce pít ani ze střikačky

Dobry den, poradi mi prosim nektera z vas maminek?Maly ma 13mes a nechce pit ani strikackou,kdyz to do nej dostanu,stejne ho natahuje na zvraceni a zvraci mi … za dnesek vypil jenom 40 ml caje jsem zoufala :-( poradi mi nejaka maminka svuj figl?Dekuji moc :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21896
6.3.11 16:15

A je nemocny?Nebo mate s pitim problemy stale?

S dcerou jsem si uzila a uzivam svoje,jakmile prijde nemoc,prestava pit.Dvakrat jsme byly v nemocnici na infuzich,kvuli dehydrataci.
Kolikrat byla strikacka jedinej zpusob,jak ji od nemocnice zachranit.Jestli ti ale zvraci,je to blby.Mleko ti pije?Ma oschlou pusu?Co polevky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.3.11 16:18

jestli umí pít trochu z hrnku, tak mu dej hrnek, to by snad v jeho měsících měl zvládnout, nebo do láhve pro s minerálkou jak je vršek s membránou, má to třeba Aqila. Dávat pít stříkačkou takto starému dítěti mi přijde jako pěkná pitomina, promiň za upřímnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.3.11 16:19

jestli je nemocný, tak to je jiná, nám už od roka proti zvracení fungovala kola, na doporučení pediatra, žaludek se trochu zklidnil, možná by to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.11 16:21

Odmita vscehnoi odmita mliko,polevky vscehno tekute nechce —
uz treti den ma teploty proto nam nepije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
6.3.11 16:39

A jak vysoky mas teploty?Ma oschlou pusu?Jinak je cily?

Jestli do nej nedostanes tekutiny ani strikackou,nezbyde nic jineho,nez jet do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
6.3.11 16:39

Jediná rada je zajet na pohotovost a popsat situaci už po dvou dnech hrozí batoleti dehydratace, tři dny je opravdu dlouhá doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
6.3.11 16:45

Co zkkusit mléko ve spánku? U nás to fungovalo. Jinak voda po lžičkách. Odvedení pozornosti - dávat pít při hře, pohádce na DVD… Sladit sladit, sladit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21896
6.3.11 17:08

Ja ze zkusenosti vim,ze u nektereho ditete nepomuze vubec nic.Dcera,kdyz se zasekne,je ji jedno z ceho pije,co pije,i kdybych ji dala nevim co,pit proste nebude.A cim vic nutim,naleham,tim je to horsi..Ted uz ma teda trocha rozumu a proste ji donutim.Prosly jsme si tim nedavno.

Jestli ti treti den odmita tekutiny a ma horecky,nevahala bych a jela na pohotovost.Preju pevne nervy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
6.3.11 17:27
Alpaka píše:
Co zkkusit mléko ve spánku? U nás to fungovalo. Jinak voda po lžičkách. Odvedení pozornosti - dávat pít při hře, pohádce na DVD… Sladit sladit, sladit…

Tak.
Nebo ho polož na polštář do pololehu, do ruky něco extra zajímavého typu mobil, ovladáč a až se zabere do zkoumání, stříkni nebo dej lžičku nebo stříkni z pítka, případně nalij z hrnečku, pokud bude mít údivem otevřenou pusu. Jestli to nepůjde takhle a dudlá dudlík, dej mu k tomu zkoumání dudlík a ze strany pod něj přistříkni ze stříkačky. (jsou to fígly pro mimina, ale tady je každá trocha vody důležitá).
Jestli jí ovocné přesnídávky, tak mu dávat hodně ty a ještě klidně naředit.
Veškeré jídlo, pokud něco jí (kaše, omáčky…), naředit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rakjetka
5.5.11 00:35

Taky nechce pít

Taky jsem si prošla něčím podobným, bohužel ne při nemoci a horečkách (no to vlastně taky) ale při plném zdraví. Loni koncem léta, když přestaly horka, tehdy půlroční dcera přestala pít jakékoliv tekutiny kromě mléka. Nepomohla lžička, hrníček, stříkačka, láhev s dudlíkem prostě nic. Potom už se i bála mléka, že ve flašce zase bude čaj nebo voda. Nepila 7 měsíců, naštěstí dehydrovaná nebyla, obešlo se to bez nemocnice. ted má 13 měsíců, naučila se pít z hrníčku ale i tak mi nevypije denně více než 100-150ml čaje. Pije jen 2-3× denně 180ml mléka. Taky jsem z toho zoufalá, to přece není normální… a doktorka prý no nějak to do ní dostat musíte…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA