Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Chci se zeptat zda některá z vás brala augmentin dnes mi ho předepsal doktor kvůli zánětu močových cest.
Moje otázka zní za jak dlouho vám tento lék pomohl?
A zda vám vůbec pomohl.
Děkuji a přeji hezký večer ![]()
Mne Augmentin vzdycky pomohl proti zanetu mocovych cest. V tehotenstvi jsem zanet mocaku nemela, ale trpela jsem na ne opavdu moc mnoho let pred tehotenstvi. A jednou jsem ho brala v tehotenstvi na bakterialni zanet hornich cest dychacich. Zabral. A je bezpecny.
@Janča6 děkuji já beru antibiotika v těhotenství poprvé a na zánět močových cest taky trpím poprvé.
Takže žádné zkušenosti s tímto nemám.
Děkuji za odpověď ![]()
Nebrala jsem je v těhotenství (těhotná jsem nebyla nikdy), měla jsem to taky na zánět mocaku. A za mě už ideálně nikdy. Sice mi na mocak zabral, ale dlouho mě žádný antibiotika takhle nesundaly (je fakt že jsem poslední před augmentinem měla asi před 5 lety). Měla jsem z toho kvasinky, zažívací problémy, bylo mi blbě a měla jsem průjem. Nemohla jsem se toho zbavit ani po vysazení. Totálně mě to rozhodilo celý tělo. A to jsem brala probiotika. Tak bacha.
@Sovička 00 Brala jsem v těhotenství 3× ATB z toho jednou Augmentin. Pomohl.
Na lehkou léčbu zánět močových cest staci v klidu 5 dní.
Přeji brzké uzdravení.
Do 2 dnů ucitis úlevu. ![]()
@Ťarbík01 doufám že to za dva až tři dny zmizí ta bolest je hrozná až do třísel jde ta bolest
A děkuji ![]()
@Azeretereza doufám že já to budu mít v pohodě dnes budu mít 4 prášek zatím mi trochu pomohl od bolesti tak uvidím a děkuji ![]()