Aukro - přijde kupujícímu e-mail?

52
29.12.11 10:27

Aukro-poradíte?

Potřebovala bych poradit, dneska si u mě někdo koupil předmět na aukru a já nevím jestli mu přijde automatický e-mail s č. účtu nebo jestli mu mám napsat. Prodávala jsem poprvé takže netuším jak to tam chodí. Přišel mi jen meil že jsem předmět prodala a adresa kupujícího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13142
29.12.11 10:29

U té adresy je i e-mail, tak já vždy kontaktuji kupujícího přes něj, protože č. účtu jsem u vystaveného zboží neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
29.12.11 10:45

Nic automaticky nechodí, pokud si to sama nenastavíš, přijde ti mail s kontaktem, tak mu napíšeš email :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.12.11 11:10

Klidně mu i napiš, že gratuluješ k vyhrané aukci a po připsání peněz na účet č. ..... zašleš balíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
29.12.11 11:14

Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.12.11 11:15
hofka píše:
Klidně mu i napiš, že gratuluješ k vyhrané aukci a po připsání peněz na účet č. ..... zašleš balíček.

Taky to tak dělám, i když samotné mi mail s číslem účtu chodí. Působí to podle mě líp, že ten člověk ví, že existuju, komunikuju a že neposílá peníze někam do černé díry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
29.12.11 11:22

Pokud si nejsi jistá, co mu přijde, tak mu napiš. Někteří kupující to vyžadují a já i když mám všechny informace na 3 místech, tak i přesto mi kupující píše o číslo účtu. Aukro je teď dost nepřehledné a spousta lidí se nedokáže zorientovat. Jinak si pod záložkou MŮJ PRODEJ najdi v NASTAVENÍ PRODEJE - Zpráva pro kupujícího a tam si napíšeš, co bude výhercům chodit za informace. Ale jak jsem psala, spousta to stejně nečte a chce kontakt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová