Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebovala bych poradit, dneska si u mě někdo koupil předmět na aukru a já nevím jestli mu přijde automatický e-mail s č. účtu nebo jestli mu mám napsat. Prodávala jsem poprvé takže netuším jak to tam chodí. Přišel mi jen meil že jsem předmět prodala a adresa kupujícího.
U té adresy je i e-mail, tak já vždy kontaktuji kupujícího přes něj, protože č. účtu jsem u vystaveného zboží neměla.
Nic automaticky nechodí, pokud si to sama nenastavíš, přijde ti mail s kontaktem, tak mu napíšeš email ![]()
Klidně mu i napiš, že gratuluješ k vyhrané aukci a po připsání peněz na účet č. ..... zašleš balíček.
hofka píše:
Klidně mu i napiš, že gratuluješ k vyhrané aukci a po připsání peněz na účet č. ..... zašleš balíček.
Taky to tak dělám, i když samotné mi mail s číslem účtu chodí. Působí to podle mě líp, že ten člověk ví, že existuju, komunikuju a že neposílá peníze někam do černé díry ![]()
Pokud si nejsi jistá, co mu přijde, tak mu napiš. Někteří kupující to vyžadují a já i když mám všechny informace na 3 místech, tak i přesto mi kupující píše o číslo účtu. Aukro je teď dost nepřehledné a spousta lidí se nedokáže zorientovat. Jinak si pod záložkou MŮJ PRODEJ najdi v NASTAVENÍ PRODEJE - Zpráva pro kupujícího a tam si napíšeš, co bude výhercům chodit za informace. Ale jak jsem psala, spousta to stejně nečte a chce kontakt ![]()