Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud jsi v batohu neměla hasák (I ten už jsem v kabelce měla), všechny svazky Ottova slovniku naučného nebo medicimbal, tak se nestalo nic ![]()
Jestli si v něm neměla několik cihel, tak se fakt nic nestane ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o anonym, protože se stydím, nenapadlo by mě že budu pokládat takový stupidní dotaz, ale pořád nad tím přemýšlím. Dneska jsme jeli s přítelem s autem, držel mi batoh (takový ten malý kožený), mám v něm klasický věci jako je peněženka, klíče, průkazka, dokumenty co se týče těhotenství, kapesníky, mobil.. přítel rychle vystupoval z auta a ten batoh na mě trochu hodil, jakoby i trochu na břicho, nijak mě ale břicho neboli, jen mám placentu vepředu a jsem ve třetím trimestru. Myslíte, že se mohlo něco stát, nebo je mimino, placenta atak dobře chráněno?
Seš si jistá, že ti ten batoh nehodil na hlavu? ![]()
To je zas dotaz. ![]()
@Šmoulice píše:
Seš si jistá, že ti ten batoh nehodil na hlavu?To je zas dotaz.
Nebo ho mozna mel hodit na hlavu, treba by se rozsvitilo.
ale nebuďme zle, že ![]()
@DandátkoP píše:
Nebo ho mozna mel hodit na hlavu, treba by se rozsvitilo.ale nebuďme zle, že
My nejsme zlé. My jsme upřímné. Nepleť si to. ![]()
Jsou jarní prázdniny že? A mládež se nudí.
Pokud ne a jsi real tak bych popřemýšlet nad návštěvou odborníka, protože tohle žít musí být mega vysilující. ![]()
Nebo se spoj s tím nickem, kde klouže z postele a šílí…
Jako představ si, že někdy těhotné mají i další děti, psy, kočky, chodí do práce…
Co by se tak jako mělo i batohu s mini váhou stát ![]()
@kocourGarfield díky za upřímnou odpověď.. před těhotenstvím mě tyhle hrozny myšlenky nebo jak to nazvat neprepadali, je teda fakt že se léčím s úzkostma.. plno věcí si dokážu tak nějak sama odvodit, jen někdy mě to přepadne a musím se podělit nebo slyšet od ostatních.. snad to miminu nevadí, samotnou mě tyhle myšlenky štvou, mrzí..
Ahoj holky, prosím o anonym, protože se stydím, nenapadlo by mě že budu pokládat takový stupidní dotaz, ale pořád nad tím přemýšlím. Dneska jsme jeli s přítelem s autem, držel mi batoh (takový ten malý kožený), mám v něm klasický věci jako je peněženka, klíče, průkazka, dokumenty co se týče těhotenství, kapesníky, mobil.. přítel rychle vystupoval z auta a ten batoh na mě trochu hodil, jakoby i trochu na břicho, nijak mě ale břicho neboli, jen mám placentu vepředu a jsem ve třetím trimestru. Myslíte, že se mohlo něco stát, nebo je mimino, placenta atak dobře chráněno?