Auto, batoh a těhotenství

Anonymní
3.3.23 18:04

Auto, batoh a těhotenství

Ahoj holky, prosím o anonym, protože se stydím, nenapadlo by mě že budu pokládat takový stupidní dotaz, ale pořád nad tím přemýšlím. Dneska jsme jeli s přítelem s autem, držel mi batoh (takový ten malý kožený), mám v něm klasický věci jako je peněženka, klíče, průkazka, dokumenty co se týče těhotenství, kapesníky, mobil.. přítel rychle vystupoval z auta a ten batoh na mě trochu hodil, jakoby i trochu na břicho, nijak mě ale břicho neboli, jen mám placentu vepředu a jsem ve třetím trimestru. Myslíte, že se mohlo něco stát, nebo je mimino, placenta atak dobře chráněno?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21059
3.3.23 18:05
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15287
3.3.23 18:06
8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.3.23 18:07

Nemohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
3.3.23 18:08

To by na tebe asi musel hodit plnou krosnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10077
3.3.23 18:18

Pokud jsi v batohu neměla hasák (I ten už jsem v kabelce měla), všechny svazky Ottova slovniku naučného nebo medicimbal, tak se nestalo nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
3.3.23 18:29

:lol: :lol: :lol: Neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9302
3.3.23 18:32

Fakt ne :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 18:33

Díky holky :srdce:

• Citovat
  • Upravit
37279
3.3.23 18:36

Jestli si v něm neměla několik cihel, tak se fakt nic nestane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15997
3.3.23 18:49
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím o anonym, protože se stydím, nenapadlo by mě že budu pokládat takový stupidní dotaz, ale pořád nad tím přemýšlím. Dneska jsme jeli s přítelem s autem, držel mi batoh (takový ten malý kožený), mám v něm klasický věci jako je peněženka, klíče, průkazka, dokumenty co se týče těhotenství, kapesníky, mobil.. přítel rychle vystupoval z auta a ten batoh na mě trochu hodil, jakoby i trochu na břicho, nijak mě ale břicho neboli, jen mám placentu vepředu a jsem ve třetím trimestru. Myslíte, že se mohlo něco stát, nebo je mimino, placenta atak dobře chráněno?

Seš si jistá, že ti ten batoh nehodil na hlavu? :roll:

To je zas dotaz. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10928
3.3.23 18:52
@Šmoulice píše:
Seš si jistá, že ti ten batoh nehodil na hlavu? :roll:To je zas dotaz. :roll:

Nebo ho mozna mel hodit na hlavu, treba by se rozsvitilo. :lol: ale nebuďme zle, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15997
3.3.23 18:59
@DandátkoP píše:
Nebo ho mozna mel hodit na hlavu, treba by se rozsvitilo. :lol: ale nebuďme zle, že :mrgreen:

My nejsme zlé. My jsme upřímné. Nepleť si to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
3.3.23 19:31

Jsou jarní prázdniny že? A mládež se nudí.

Pokud ne a jsi real tak bych popřemýšlet nad návštěvou odborníka, protože tohle žít musí být mega vysilující. :kytka:
Nebo se spoj s tím nickem, kde klouže z postele a šílí…

Jako představ si, že někdy těhotné mají i další děti, psy, kočky, chodí do práce…

Co by se tak jako mělo i batohu s mini váhou stát  :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.23 19:40

@kocourGarfield díky za upřímnou odpověď.. před těhotenstvím mě tyhle hrozny myšlenky nebo jak to nazvat neprepadali, je teda fakt že se léčím s úzkostma.. plno věcí si dokážu tak nějak sama odvodit, jen někdy mě to přepadne a musím se podělit nebo slyšet od ostatních.. snad to miminu nevadí, samotnou mě tyhle myšlenky štvou, mrzí..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky