Auto pojištění
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jsi hodná, ale nahlášeno. Nepovolená reklama, příjemné pojišťování, ale jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zubásek moc děkuji🤣 😂 za dobrotu na žebrotu👌🏻 Nebojte. Svých klientu mám dostatek☺️ Chtela jsem jen pomoci když už jsem na takovou diskuzi narazila. Mějte se
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě je nejlepší si udělat přehled přes nějaký ověřený srovnávač, doporučuju klik.cz, kde si to můžeš spočítat podle SPZ nebo techničáku a hned vidíš ceny i podmínky u různých pojišťoven.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
z vlastní zkušenosti mohu říct, že každý klientský případ je velmi individuální. Z recenzí bohužel málokdy zjistíte celé okolnosti – co přesně bylo řešeno, jaká byla výchozí situace, a jaké byly vzájemné dohody.
Recenze mohou být určitým vodítkem, ale doporučuji udělat si vlastní názor na základě osobního setkání nebo konzultace. Jen tak si uděláte reálný obrázek, zda vám styl spolupráce a přístup vyhovují.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím. Hlavně NE u Uniqa pojišťovny. Nalákají na cenu, ale až se něco stane, tak nechtějí plnit. Auto bylo plně pojištěno. Přišly kroupy. Škoda 65tis. Neuznali poškrábaný lak a skla. Zaplatili jen 25 tis. A to jsem s nimi hádal skoro 4 měsíce. Určitě k nim nechoďte. Je to podvod. Právě podáváme předžalobní výzvu. A od známého jsem slyšel, že je jim to úplně jedno. Řeší s nimi už rok nevyřešenou pojistnou událost!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Filip 1974 píše: Více
A před podpisem smlouvy jste četli PP, obzvlášť výluky, nebo řešili jen cenu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky nedoporučuju Uniqa, hlavně kvůli jejich nefunkční asistenční lince - když se Vám něco stane a budete potřeboval asistenci, tak se po osmé večerní prostě nedovoláte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pojištění auto s 40% slevou
Ahojky, kdyby měl někdo z vás zájem, tak manžel je pojištovací poradce a může vám udělat nezávaznou kalkulaci u ČSOB se slevou až 40%. Pokud máte již účet u ČSOB, tak máte i nějáké benefity, které je škoda neuplatnit. V případě zájmu mi klidně napište. Markéta ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím jak se to řeší když koupíme někde ojeté auto a chceme s ním odjet domů, tak ho samozřejmě hned nepojistíme. Jezdí se na pojistku bývalého majitele?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zlatouzim píše: Více
tak to asi těžko jezdíš na pojistku bývalého majitelé, jedině že by to byl blázen… co jak nabouráš? A znám co nabourali deset minut co auto vyzvedli od bývalého majitelé… noo ale prostě měli u svoji pojistku. To stejné koupíš v auto esa např, tam ti to pojistí, bývalo že stačilo zaplatit do deseti dnů, ted už musíš myslím zaplatit ihned. A když bereš od člověka přímo tak to stejné pojistíš, zaplatíš a pak si auto bereš a jedeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč bys ho hned nemohla pojistit? Pojisti ho na místě a můžeš odjet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez POV se nesmíš aqni hnout a prakticky ani parkovat na veřejné komunikaci. A HAV je kapitola sama pro sebe. Ale to pojištění se nemusí rušit ze dne na den, takže klidně může platit to od původního majitele. Jen u HAV mohou být trochu štráchy s výší plnění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normálně na pojistku předchozího majitele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
To by musel být bývalý majitel padlý na hlavu. Co když se něco stane? Tak to půjde za ním. Vždytˇdnes jde všechno online a hned. Takže jedna pojistka se zruší a hned se udělá nová.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit