Auto pojištění
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@arinecka píše: Více
Třeba takový důchodce s tlačítkovým telefonem to udělá na místě online hned
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou píše: Více
To je ale jeho problem. Ja bych tedy nenechala nikoho odjet na moji pojistku. Ty jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dainvyk píše: Více
Já jsem obeslal pojišťovny a vybral jsem si nejlepší nabídku. Srovnávačů, které nevyžadují telefon, nebo alespoň email moc není. A tyto kontakty těmto společnostem fakt sdělovat nechci.
- Citovat
- Upravit
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Není nic jednoduššího, než tam zadat falešný telefon, třeba nějakou infolinku. A mail mám založený jeden přímo na podobné věci, ten tam klidně dám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik důchodců s tlačítkovým mobilem se asi tak v téhle situaci ocitne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty píše: Více
Jenže ten telefon tam zadáváte právě proto, aby vás mohli kontaktovat s nabídkami a neukáže vám to žádné srovnání. Tedy alespoň tak tomu bylo, když jsem to naposledy zkoušel, asi čtyři roky zpět.
- Citovat
- Upravit
Asi těžko… to by musel být švihlý na hlavu ten původní majitel. Mojeho bráchu sejmulo auto… a neuvěříš, pán zrovna vyjel od kupujícího a stalo se. Tak by se prodávajícimu vzali bonusy, zdražila pojistka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Někde se to srovnání ukáže, telefon je tam pro další neodolatelné nabídky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak hold koupí auto o pár dní pozdějí… prostě si ho pojistí s kupní smlouvou a pak ho od majitelé převezme až pojištěné…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč by nemělo, akorát když se něco stane, tak bude vyšší spoluúčast, nic víc.
- Citovat
- Upravit
Prodávala jsem auto důchodci a bez problémů si zařídil pojistku před předáním a přepisem auta (udělali jsme najednou).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ale asi ne každý kdo jde okolo že jo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Tak jako při prodeji auta né hned každý přepíše auto ( zákonná lhůta je 10 pracovních dnů) a zřídí si pojištění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit