KB + bankovnictví v 2025

6
8.3.25 05:00

Kb+ bankovnictví v 2025

Zdravím a měla bych prosím dotaz, jak jste na tom uživatelsky s KB+ a funkčností teto aplikace po převodu v roce 2025? V roce 2024 spousty připomínek ( jak k přihlášení, že to padá nebo i nemožnosti měnit limity pro internetové bankovnictví, atd.-zdroj recenze k aplikaci). Velice nepříjemně na mě „poradce“ tvoří nátlak na převod, ale není schopen mě ani říci, jak program teď funguje. Ani ukázat nějaké demo na seznámení. Moc díky Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Eva2610
8.3.25 07:08
@Ivas64 píše: Více

Já docela dobrý, nemám s tím potíže, ale celá ta banka mě fakt vytáčí. Asi dvacetkrát mi volali kvůli převodu na KB +, musela jsem tam jít osobně (v jiných bankach jde všechno online) - kdybych tam neměla už 15 let fakt levnou hypotéku, tak odejdu.

• Citovat
  • Upravit
329
8.3.25 07:17

Já osobně jsem dost nespokojená. Byť jsem již počítačová generace, KB+ je za mě šíleně user unfriendly a fakt přemýšlím, že je to poslední kapka k odchodu od KB jinam. Než provedu nějaký úkon nebo najdu, co hledám, všechno hrozně trvá. Za mě to absolutně není intuitivní, což bych si od internetového bankovnictví přála.
(Jinak převod jsem provedla online, do banky jsem nemusela).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.3.25 07:29
@Eva2610 píše: Více

Mě asi nejvíc vadí ten tlak a nepříjemný poradce. Dost direktivní a na konkrétní otázku ani pořádná odpověď. Jen, kdy už to převedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.3.25 07:34
@Asfi píše: Více

A aplikace už alespoň funguje? Nepadá, jako psali v recenzích? Co ty limity, taky uz možnost nastavení online? Za jak dlouho proběhl převod,
někdo píše, že dokonce 3 dny a někdo opravdu musel na pobočku… Chápu, že každá aplikace je trochu jiná, ale nemám čas na metodu " najdi si sám " a poradce mě k tomu moc neřekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13782
8.3.25 08:06

Funguje mi všechno úplně normálně. Občas se při skoro každém spuštění aktualizuje, ale trvá to pár sekund.
Už jí mám několik měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
8.3.25 08:36

Tohle by mě okamžitě odradilo, tohle nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
8.3.25 10:26

Funguje, ale teda ze všech bank, u kterých mám účet, je pro mě jednoznačně nejmíň přehledná.

• Citovat
  • Upravit
11866
8.3.25 11:37

Funguje bez problémů, celý převod byl online trval no nevím, asi hodinku déle určitě ne a to jsem do toho ještě obsluhovala 2 batolata…limity nevím, to jsem ještě nezkoušel a ale všechny platby odcházejí tak jak mají, stejně jako se mi převedly všechny šablony…za mě cajk… :nevim: samozřejmě třeba chvíli trvalo než jsem se zorientoval co kde najdu protože je to tam trochu jinak než ve staré aplikaci…
Edit: tak jsem koukla a změnit limit jde vpohode…změním částku, potvrdím otiskem prstů a je to… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.3.25 11:52
@Vladusxx píše: Více

Tak to je skvělý, já je dost často měním. Jak limit výběru z bankomatu, tak limit platby v obchodě, tak hlavně platby na internetu i celkový limit výběru.. a pochopila jsem z recenzi, že internetové nejde a to právě vždy přizpůsobuji, zda budu/ nebudu něco platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21713
8.3.25 11:59

@Ivas64 víš, ale ono dříve nebo později budeš muset na novou aplikaci přejít. Odhaduji, že tak do půl roku tu starou vypnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.3.25 12:12
@nozu píše: Více

Tomu všemu rozumím a i chápu. Jen mám ráda informace předem, demo nemají a poradce mě moc věcí nezodpovedel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15934
8.3.25 13:02

Jednoduše, až mi ho zavedou povinně, od KB odcházím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.25 19:42

Manželovi se líbí a já už na převod čekám, protože mám sebe ve staré appce a děti a některé produkty v nové…

• Citovat
  • Upravit
6993
9.3.25 09:07

Mne treba nasr ze ji jeste nemuzu mit, ze nejsem v prvni vlne :P ne jako fakt, vlastne ze kdyz chci, tak nemuzu. Ze pry protoze mam hypo a za ta v prvním vlne nebyla implementovana, ci co to mlel.
Takze hypo tam mam, novou apku jeste nemam, ale presla jsem jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat