Auto pojištění
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Auto pojisteni
Zdravim, muzete mi prosim dat recenze na pojisteni auta..mam ČPP a platim az moc, chtela bych prejit jinam, ale je toho plno..podle recenzi na internetu je vetsinou ze to je na prd, ze neuznavaji skody a nedoporucuji, chtela bych jeste ted nejake cerstve recenze, jestli mate zkusenosti, jak se zachovaji pri nehode, vandalismu, stretu se zveri atd. Mne nejlevneji podle srovnavacu vychazi Direct a nebo Allianz. mate prosim nejake doporuceni? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Trochu mi není jasné, co tady má být za recenze? Jako - mám pojištění od XXX, stalo se mi to a to a oni mi dali/ nedali. Jak se pojišťovna zachová při různých škodách je primárně uvedeno ve smlouvě a odpovídajících „podkladech“. A -z mé zkušenosti- lidé si často stěžují, že jim třeba neplnili „vandala“ a až hlubším zkoumání se zjistí, že mají pravdu, ale že toto riziko nebylo pojištěno.
A zrovna u aut to řešit - nejlevnější - to asi není ta správná cesta. Obecně Allianz OK. A v zahraničí to platí tuplem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono záleží, co máš za auto, jak moc jezdíš, kde jezdíš. Pro každého je vhodné asi něco jiného. Já mám pojištění od Pillow, protože koukají i na nájezd KM a já jezdím málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme Allianz a i v případě škody byly peníze rychle vyplaceny. Já jsem spokojená. Platíme na nájezd KM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, i Allianz má smlouvy, kde málo km předpokládaných= nižší pojistné. Pokud by se to „přešvihlo“, tak se něco doplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to hodne individualni a cenu vzdy urcuje spousty faktoru. Misto bydliste, bonusy, vek pojistitele, typ auta, ucel jeho vyuzivani atd. atd. Podle me nelze presne rict ktera pojistovna je ta nej, lepsi by bylo vybrat z vice nabidek dle shodnych parametru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na to neexistuje univerzální odpověď, protože záleží na tom, jak jezdíte a jakou máte pravděpodobnost pojistné události. Osobně to dělám tak, že si před koncem nechám poslat nabídky z vyhledávačů a pak po telefonu smlouvám slevu. Protože jsem za posledního půl století nikdy nikomu žádnou škodu nezpůsobil, kvalita pojišťovny mne nezajímá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak člověk jezdí přímo nesouvisí s cenou pojistného, pokud nezpůsobí PU. I špatný řidič se může nedostat do nehody. A reálně stačí 20 let platit pojištění, ale nejezdit a pro pojišťovnu to bude anděl.
Vyhledávače OK, ale spíš na „průzkum“ možností. Z toho bych si vybral třeba 3 favority a o to se zajímal více. Občas se mi stalo, že v rámci „zkoumání“ jsem od „srovnávače“ nedostal všechny možnosti pojištění rizik, o které jsem stál a přesto to ta konkrétní pojišťovna uměla. Ale že by se dalo dostat na nějak moc zajímavějí cenu po telefonu???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je od tebe velice šlechetné, ale my zde máme svoje poradce, @Ivan PPZ.
Nahlášeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám už léta Allianz dle najetých km a jsem spokojená
Škodu jsem řešila jen jednu (rozbití čelního skla) a vše bylo velice rychle a bez problému vyřešen.
- Citovat
- Upravit
@Dainvyk píše: Více
Já mám skoro vše pojištěno u Generali. Poslední roky se hodně zlepšili, například u bytu při pojistné události ani nemusím dodávat fotky a peníze jsou další den na účtu. Asi nejhorší je Kooperativa a to i co se pojištění aut týče.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím, já jsem se dívala na možnosti havarijního pojištění na naše auto a musím říct, že mě ta cena poněkud zaskočila. Od které pojišťovny sehnat pojištění auta rozumně? Tedy jak havarijní, tak i povinné?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože nevíme auto, bydliště, bonus/malus a stáří řidiče…, tak to nemá smysl se pokoušet o nějakou odpověď. Takže zkusit 2 různé srovnávače, tam si vybrat 2-3 kandidáty a dál se tomu věnovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jalenka4la píše: Více
A kolik vám vyšla cena? Já teď pojišťoval havarijní na 700 tisíc a i s povinným a připojištěným sklem mě to stojí necelých 20 tisíc.
- Citovat
- Upravit