Autobus Eurolines

132
11.10.15 19:59

Autobus Eurolines

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s cestováním autobusy Eurolines? V prosinci takhle jedeme do Paříže - 15 hod. cesta, už teď je mi z toho blbě :D… Zajímalo by mě, jestli tam třeba cestou pouštějí filmy nebo tak… Vím, že v některých autobusech mají zabudovanou dotykovou obrazovku v sedadle, ale tady to asi nebude, že? Ještě by mě zajímalo, nevíte, jak obsazené ty autobusy takhle v zimě jezdí? Předpokládám, že sama tam asi nebudu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56344
11.10.15 20:20

@jana anička kdysi jsem s nimi jela dvakrat dalkovou trasu, dal nez do Parize, bylo to v pohode, normalni cesta autobusem :mrgreen: :mrgreen: Obsazeno bylo malo, meli jsme kazdy svoji dvojsedacku, ale jela jsem v zime.Film uz si nepamatuju, ale myslim, ze ne.Ja teda na nej nekoukala nikdy, mela jsem svoji hudbu, dneska bych si vzala do sluchatek audioknihu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
11.10.15 20:30

@jana anička
Kamarádka jezdila do Paříže a porovnávala EL a Studenta. EL má více místa na nohy a pohodlnější sedačky. Říkala, že sedadlo nemáš určené, že se dá vybrat a cestou někde dost lidí vystoupilo, tak měla dost místa pro sebe (dvojsedadlo)

https://www.elines.cz/…-s-eurolines

Obrazovky nemají, ale máš wifi a zásuvku. Takže si něco pust na mobilu, tabletu či notebooku, dle své volby.

Nevím, jak je to s filmy, ale osobně než film, který buď si viděla 1000× (vždy se pouští klasika - nějaká česká komedie) nebo nějaká blbost, tak si radši vezmu svoji zábavu. Když jsem jela na zájezd do Říma, tak v 11 večer pustili nějakou italskou romantiku (?) a sedadlo za mnou se furt hihňalo jak pitomé. A to se jelo s tím, že další den bude normálně prohlídka města a člověk se chtěl trochu prospat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56344
11.10.15 20:35

@zvidavajanca to znam - Slunce seno na x zpusobu :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
11.10.15 20:39

@Moise
A Účastníci zájezdu, Vratné lahve… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
11.10.15 22:20

Eurolines jsem kdysi jela do Londýna, a teda telka nebyla, a zdá se mi, že i méně stavěli na záchod v porovnání se Studentem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.7.18 10:01

Eurolines - nikdy více

Mé zkušenosti s Eurolines jsou bohužel velmi špatné. Na stránkách je velmi těžké najít a následně zaplatit požadovaný spoj, web samovolně mění data a pokud při konečné objednávce nezkontrolujete, to co uz jste x krat zadávali, může se stát, že pojedete v den vaší objednávky místo v ten požadovaný. Přístup pracovníků, kteří by vám měli přes telefon poradit a pomoct je také hrozný. Konkrétně slečna, se kterou jsem mluvila já byla velmi neochotná. Co se týče cesty samotné, tak nemohu posoudit, ale díky mé zkušenosti s přístupem, když nastane nějaký problém, rozhodně Eurolines nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí