Autosedačka Römer do Kia Cee'd SW

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10
30.8.11 15:14

Autoedačka Römer do Kia Cee'd SW

Dobrý den,
rádi bychom koupili autosedačku (9-18kg). Chceme kvalitu, tak jsme se rozhodi pro Römer. Jenže nevím, který typ:( Nejraději bychom s ISOFIXEM. Ale nevím, zda s nohou nebo s TT:( Máme Kiu Cee'd SW (rok výroby 2009). Taky jde o to, aby ta autosedačk šla dát do Peugota 206 (ta starší verze - nevím, právě, jestli má ISOFIX). Řešili jste někdo podobný problém?
Děkuji Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19494
30.8.11 15:20

tak u romera asi jedina moznost - pokud Peugeot nema isofix a to Romer Safefix plus s nohou. Ta jde pripoutat bud na isofix nebo na pasy… :-) Ten TT pas jde jen do nekterych aut. Na strankach romeru je u kazdy autosedacky seznam aut, do kterych je kombatibilni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.8.11 15:23

Moc díky za odpověď. Já jsem tam ten seznam nenašla:(( Hledala jsem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
30.8.11 15:30

http://www.britax-roemer.cz/…safefix-plus vlevo dole nad tema ocenenima to PDFko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
30.8.11 15:39

Díky za odkaz - jsem slepá :roll:
Ale stejně mi to nejde otevřít. Program na otevítání PDF mám 8-). Zobrazí se mi jen šedá stránka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
31.8.11 14:15
query píše:
Dobrý den,
rádi bychom koupili autosedačku (9-18kg). Chceme kvalitu, tak jsme se rozhodi pro Römer. Jenže nevím, který typ:( Nejraději bychom s ISOFIXEM. Ale nevím, zda s nohou nebo s TT:( Máme Kiu Cee'd SW (rok výroby 2009). Taky jde o to, aby ta autosedačk šla dát do Peugota 206 (ta starší verze - nevím, právě, jestli má ISOFIX). Řešili jste někdo podobný problém?
Děkuji Jana

Kia ceed má isofix a má i oko TT, Peugeot 206 od roku 1998 má isofix ale nemá oko TT,. takže možnost je pořídit Safefix plus s nohou: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… , i pokud by jste měli starší tu 206, tak do ní jde připoutat pásem, varianta TT by nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí