Autosedačka pro 5měsíční miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
660
29.8.11 12:32

Autosedačka pro 5měsíční miminko?

Ahojda! prosím o radu, malému bude 6. září 5.měsíců(66cm,7900g) a jakmile začneme víc strojit nevejde se nám do vajíčka,jakou koupit sedačku? Děkuji moc za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
29.8.11 12:35

Větší vajíčko (jinou značku), nebo kat. 0-18kg. Do autosedačky se nemá dávat s tlustou vrstvou oblečení, pásy pak můžou sjíždět a nedržet pořádně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
29.8.11 12:38

Jak to teda vyřešit v zimě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.8.11 12:39

Přesně jak píše Pipet. :palec: Prodávají se zavinovačky přímo do autosedačky např. Emitex. :-D

• Citovat
  • Upravit
660
29.8.11 12:43

prodávají se různé velikosti?viděla jsem jeden jakoby zavinovačka a ten se mi zdá už malý. ještě, nevíte ty sedačky v kategorii 0-18kg jsou polohovatené.v autě zásadně usínáme,tak aby mu nepadala hlavička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
29.8.11 12:43

Přesně tak. Já jsem dávala malého do větší sedačky (9-25kg) až teď v roce. A to měl teď skoro 10 a půl kila. Do vajíčka by se mi do šířky ještě vešel, ale už mu byly krátký pásy. A to jsme měli vajíčko 0-11kg. Do vajíčka 0-13kg se ti musí vejít 8 kilový miminko i s oblečením. A navíc dítě které samo nesedí, by se nemělo dávat po směru jízdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.8.11 12:44

Nebo zakrýt dekou… však v autě topíte? Nebo taky jedete celou cestu nabalení v zimní bundě a čepici a svetru? Už to není pidimiminko, co je bez termoregulace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
29.8.11 12:46
Lenka001 píše:
prodávají se různé velikosti?viděla jsem jeden jakoby zavinovačka a ten se mi zdá už malý. ještě, nevíte ty sedačky v kategorii 0-18kg jsou polohovatené.v autě zásadně usínáme,tak aby mu nepadala hlavička.

Určitě musí být polohovací. Já mám tu sedačku 9-25kg taky polohovací, ale ne tolik, aby v ní pohodlně ležel a když usne, tak mu padá hlava dopředu. Ale nic s tím teď už nenadělám. Sedačky 0 - 18 kg musí být polohovací. Nejlíp, když si to vyzkoušíš i s miminkem přímo v obchodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
29.8.11 12:47

Máme vajíčko od Jané(s opěrkou hlavy,která mi absolutně nevyhovuje a nejde oddělat) a k tomu mu začíná být vajíčko malý na šířku( už teď je knop,natož až mu dám nějakou bundičku) nechce se nám kupovat nové vajíčko,tak jsem myslela jestli nedělají nějaké třeba polohovatelné sedačky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.8.11 12:53
Lenka001 píše:
Máme vajíčko od Jané(s opěrkou hlavy,která mi absolutně nevyhovuje a nejde oddělat) a k tomu mu začíná být vajíčko malý na šířku( už teď je knop,natož až mu dám nějakou bundičku) nechce se nám kupovat nové vajíčko,tak jsem myslela jestli nedělají nějaké třeba polohovatelné sedačky..

Dělají i autosedačku 0-36kg, ale o bezpečnosti se mluvit nedá. :pocitac: Kup tu 0-18 ta ti nějaký rok vydrží. :-D A ta zavinovačka od emitexu měří 90cm. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4780
29.8.11 12:59
Lenka001 píše:

Jestli je to sedačka od kočárku, tak to ti rozumím, protože my měli vajíčko od kočárku V- travel a ty sedačky vesměs stojí všechny za houby. Měla jsem doma i vajíčko od Chicca 0-13kg a bylo to nesrovnatelný, vešel by se mě do něj ještě teď. Jenže já blbec jsem to Chicco prodala. Seženeš i na netu za 500 Kč a ty vajíčka od Chicca jsou fakticky úplně super a ještě dlouho ti vydrží, než ti bude malý sám sedět a koupíš tu větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
29.8.11 13:02
Anabellka píše:
Lenka001 píše:
Jestli je to sedačka od kočárku, tak to ti rozumím, protože my měli vajíčko od kočárku V- travel a ty sedačky vesměs stojí všechny za houby. Měla jsem doma i vajíčko od Chicca 0-13kg a bylo to nesrovnatelný, vešel by se mě do něj ještě teď. Jenže já blbec jsem to Chicco prodala. Seženeš i na netu za 500 Kč a ty vajíčka od Chicca jsou fakticky úplně super a ještě dlouho ti vydrží, než ti bude malý sám sedět a koupíš tu větší.

Musim souhlasit mám sedačku taky od Chicca a mám pocit, že ho tam budu vozit ještě hodně dlouho. :dance:

• Citovat
  • Upravit
12262
29.8.11 13:02
Lenka001 píše:

taky jsme měli vajíčko od janečka a nebylo tam sice polohování ale vytáhnutí opěrky jo. my jezdili s malou ve vajíčku až do nějakého 9.-10. měs. a to v půlroce měla 8,5 kg a 69 cm a v pohodě, dokonce jsem jí tam dala v pohodě i v huňaté kombinéze!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
29.8.11 13:04
Jestli je to sedačka od kočárku, tak to ti rozumím, protože my měli vajíčko od kočárku V- travel a ty sedačky vesměs stojí všechny za houby. Měla jsem doma i vajíčko od Chicca 0-13kg a bylo to nesrovnatelný, vešel by se mě do něj ještě teď. Jenže já blbec jsem to Chicco prodala. Seženeš i na netu za 500 Kč a ty vajíčka od Chicca jsou fakticky úplně super a ještě dlouho ti vydrží, než ti bude malý sám sedět a koupíš tu větší.

Jj, je to sedačka od kočárku, tak to asi omrkneme nějaké to větší vajíčko a pak bych kdyžtak zrovna koupila nějakou tu větší sedačku.díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
29.8.11 13:07
taky jsme měli vajíčko od janečka a nebylo tam sice polohování ale vytáhnutí opěrky jo. my jezdili s malou ve vajíčku až do nějakého 9.-10. měs. a to v půlroce měla 8,5 kg a 69 cm a v pohodě, dokonce jsem jí tam dala v pohodě i v huňaté kombinéze!!

Tak ta opěrka mě tam spíš s..e … má v tom furt tak předkloněnou hlavu a připadá mi to nepohodlné…
a i celkově v tom vypadáme jak sardinky ( na šířku)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí