Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahoj holky, koupili jsme starší autosedačku ale neumíme jí připevnit do auta. paní sice ukázala jak to má být, ale příjde mi to, že sedačka nedrží pořádně. Má svoje pásy. posílám foto. moc děkuji za rady. renča
Ahoj, podle mě by se sedačka měla upevnit prostrčením pásu těmi zadními velkými dírami, možná že by tam měly být i pojistky na utažení pásu. Jinak nevím, ale moc bezpečně na mě nepůsobí ![]()
Ježiš to se těžko píše
máme podobnou.Takže-
když dáš sedačku za sedadlo spolujezdce pás protáhneš pás vrchní část přes opěrátko rukou nahoře a spodní část přes opěrátko rukou dole,pak tam je mezera kterou to i se sponou protáhneš dozadu a zase stejnou dírkou na opačné straně zezadu dopředu,zase aby šel vrchní pás přes opěrku nahoře a spodní dole a zapneš.
Pokud je volná jak ji máš připevněnou jen to potáhneš horní část pásu aby se navinul zpátky.
Jejda pochopila jsi to???Fakt je to těžké popsat.
A ani mi není jasné, jak tam pak upásáš dítě tříbodovým pásem? Ty pětibodové pásy, co jsou na sedačce jsou jen do 18kil dítěte, pak už musíš pásat klasickým tříboďákem. Tady vůbec netuším, kde vám to tam bude držet. ![]()
miriskaw píše:
Ježiš to se těžko píšemáme podobnou.Takže-
když dáš sedačku za sedadlo spolujezdce pás protáhneš pás vrchní část přes opěrátko rukou nahoře a spodní část přes opěrátko rukou dole,pak tam je mezera kterou to i se sponou protáhneš dozadu a zase stejnou dírkou na opačné straně zezadu dopředu,zase aby šel vrchní pás přes opěrku nahoře a spodní dole a zapneš.
Jejda pochopila jsi to???Fakt je to těžké popsat.
Pokud je volná jak ji máš připevněnou jen to potáhneš horní část pásu aby se navinul zpátky.
snad jo, já to dala přečíst manželovi, máme to do auta pro rodiče jako druhou sedačku.