Autosedačka Roan Marita

17013
18.8.11 08:46

autosedačka Roan Marita

Chci se zeptat, která máte tuto sedačku, zda se může dát prát i boudička. Je v ní železo zakončené plastem. Nerada bych si ji zničila :oops: Návod je samozřejmě jen v angličtině :cert: Předpokládám, že se potah dá prát normoš v pračce, v návodu o praní ani slovo, na sedačce rovněž nee. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3140
18.8.11 08:49

Ahoj, tuhle sedačku mám, ale prát v pračce bych ji tedy nezkoušela. Ještě nebylo třeba, ale prala bych to určitě v ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
18.8.11 09:02

Hm, jsem si to myslela. Ani potah myslíš že ne? Já že je mi fakt divné, že nikde není nic o tom, jak to prát. Nechybí mi tam nějaká nálepka? Taky na své nemáš info o praní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
18.8.11 10:08

Tuhle nemám, mám jinou (PegPerego), ta má v boudičce pouze plast a normálně jsem ji stejně jako potah nacpala do pračky… no malý mi ji poblil mrkví, takže moc jiných řešení nepřipadalo v úvahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.8.11 10:25

Ahoj, měla jsem Roan Baby Milli a normálně jsem vyprala vše v pračce. I ty podložky pro novorozence, co jsou vyplněné molitanem. I všechno z kočáru, včetně nánožníku s tou pevnou částí a tašky. Na 30 a bez aviváže. Nánožníky a tašku mi doporučili v obchodě stříknout po uschnutí nějakou impregnací na textil, třeba z Deichmana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí