Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chci se zeptat, která máte tuto sedačku, zda se může dát prát i boudička. Je v ní železo zakončené plastem. Nerada bych si ji zničila
Návod je samozřejmě jen v angličtině
Předpokládám, že se potah dá prát normoš v pračce, v návodu o praní ani slovo, na sedačce rovněž nee. ![]()
Ahoj, tuhle sedačku mám, ale prát v pračce bych ji tedy nezkoušela. Ještě nebylo třeba, ale prala bych to určitě v ruce…
Hm, jsem si to myslela. Ani potah myslíš že ne? Já že je mi fakt divné, že nikde není nic o tom, jak to prát. Nechybí mi tam nějaká nálepka? Taky na své nemáš info o praní?
Tuhle nemám, mám jinou (PegPerego), ta má v boudičce pouze plast a normálně jsem ji stejně jako potah nacpala do pračky… no malý mi ji poblil mrkví, takže moc jiných řešení nepřipadalo v úvahu.
Ahoj, měla jsem Roan Baby Milli a normálně jsem vyprala vše v pračce. I ty podložky pro novorozence, co jsou vyplněné molitanem. I všechno z kočáru, včetně nánožníku s tou pevnou částí a tašky. Na 30 a bez aviváže. Nánožníky a tašku mi doporučili v obchodě stříknout po uschnutí nějakou impregnací na textil, třeba z Deichmana.