Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky. Rozhoduju se mezi těmito dvěma sedačkami. Chtěla bych spíše Eclipse, přiznám se, že je to z finančních důvodů, ne že bych chtěla šetřit, ale nemáme auto a když nás vezou naši, tak je párkrát. Přesto chci malé koupit sedačku novou, hodně mi záleží na bezpečnosti.
Počítám s tím, že sedačka by cestovala mezi několika auty, tak potřebuju snadný přesun. Nikdo ale nemá malé nebo třídvéřové auto, a dvoubodovým pásem se také poutat nebude, tak vlastně důvod přímo kupovat Eclipse není.
Máte jí někdo? Jak jste spokojené? není moc úzká?
Ahoj, Eclipse neznám, ale nevím za kolik jsi ji na netu našla, já teď našla kinga za 4100 a Eclipse za 3800, to už takový rozdíl není (ale nevím zda jsi ji nenašla levněji, že
)
já našla eclipse ještě levněji…dostala jsem se na rozdíl asi 700. Na tom tvým odkazu je ale King hodně výhodně! díky! brouk v hlavě je ale mnohem větší ![]()
Já budu eclipse kupovat právě kvůli dvoubodovému pásu,abych děti „nacpala“do auta,trochu jsem se toho bála,zdálo se mi divný poutat dvoboďákem,ale co jsem o nich na netu načetla,tak by měly být bezpečné,obecně römerky patří k těm lepším,takže si myslím,že chybu neuděláš
i tady na miminu je několik diskusí o ecilpse,tak mrkni přes vyhledávač
Bella29 píše:
Já budu eclipse kupovat právě kvůli dvoubodovému pásu,abych děti „nacpala“do auta,trochu jsem se toho bála,zdálo se mi divný poutat dvoboďákem,ale co jsem o nich na netu načetla,tak by měly být bezpečné,obecně römerky patří k těm lepším,takže si myslím,že chybu neuděláši tady na miminu je několik diskusí o ecilpse,tak mrkni přes vyhledávač
už jsem koukala …no šla jsem nakonec do kinga. těch pár set mě nezabije a zatím mám dítko jen jedno…kdo má tři tak tam je to jasný…
Hanule: dík za odkaz, jen se mi kroutěj prsty, když mám platit 200 kč za bankovní převod
a 100 za osobní odběr platbu v hotovosti
. no ale je to v liberci a pro otce naprosto ideální, tak jsem to vzala tam.
Tak dopravní podmínky jsem nečetla, ale platba za odběr na pobočce by mne nenapadla ![]()
Já kupuju sedačky tady , sice nejsou nejlevnější, ale zatím si nemůžu stěžovat, už od nich máme třetí sedačku, z toho 2× Romer, a nevím proč, ale přijde mi, že co jsem viděla Romerky třeba na prodejnách Babyexpert, tak vypadaly jak levné kopie z Číny, a to byly dražší než tahle www. I ochota poradit a tak, rychlost reakcí je oproti jiným e-shopům nevídaná (alespoň mezi těmi se kterými mám zkušenost), komunikují i mimo pracovní dobu.