Römer King Plus nebo Eclipse?

14856
13.8.11 22:27

Römer King plus nebo Eclipse?

Ahoj maminky. Rozhoduju se mezi těmito dvěma sedačkami. Chtěla bych spíše Eclipse, přiznám se, že je to z finančních důvodů, ne že bych chtěla šetřit, ale nemáme auto a když nás vezou naši, tak je párkrát. Přesto chci malé koupit sedačku novou, hodně mi záleží na bezpečnosti.
Počítám s tím, že sedačka by cestovala mezi několika auty, tak potřebuju snadný přesun. Nikdo ale nemá malé nebo třídvéřové auto, a dvoubodovým pásem se také poutat nebude, tak vlastně důvod přímo kupovat Eclipse není.

Máte jí někdo? Jak jste spokojené? není moc úzká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
13.8.11 22:33

Ahoj, Eclipse neznám, ale nevím za kolik jsi ji na netu našla, já teď našla kinga za 4100 a Eclipse za 3800, to už takový rozdíl není (ale nevím zda jsi ji nenašla levněji, že :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.8.11 22:41

já našla eclipse ještě levněji…dostala jsem se na rozdíl asi 700. Na tom tvým odkazu je ale King hodně výhodně! díky! brouk v hlavě je ale mnohem větší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
13.8.11 22:58

Já budu eclipse kupovat právě kvůli dvoubodovému pásu,abych děti „nacpala“do auta,trochu jsem se toho bála,zdálo se mi divný poutat dvoboďákem,ale co jsem o nich na netu načetla,tak by měly být bezpečné,obecně römerky patří k těm lepším,takže si myslím,že chybu neuděláš :wink: i tady na miminu je několik diskusí o ecilpse,tak mrkni přes vyhledávač

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.8.11 23:04
Bella29 píše:
Já budu eclipse kupovat právě kvůli dvoubodovému pásu,abych děti „nacpala“do auta,trochu jsem se toho bála,zdálo se mi divný poutat dvoboďákem,ale co jsem o nich na netu načetla,tak by měly být bezpečné,obecně römerky patří k těm lepším,takže si myslím,že chybu neuděláš :wink: i tady na miminu je několik diskusí o ecilpse,tak mrkni přes vyhledávač

už jsem koukala …no šla jsem nakonec do kinga. těch pár set mě nezabije a zatím mám dítko jen jedno…kdo má tři tak tam je to jasný…

Hanule: dík za odkaz, jen se mi kroutěj prsty, když mám platit 200 kč za bankovní převod :-o a 100 za osobní odběr platbu v hotovosti :-o. no ale je to v liberci a pro otce naprosto ideální, tak jsem to vzala tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
13.8.11 23:23

8-o 8-o 8-o Tak dopravní podmínky jsem nečetla, ale platba za odběr na pobočce by mne nenapadla :roll:

Já kupuju sedačky tady , sice nejsou nejlevnější, ale zatím si nemůžu stěžovat, už od nich máme třetí sedačku, z toho 2× Romer, a nevím proč, ale přijde mi, že co jsem viděla Romerky třeba na prodejnách Babyexpert, tak vypadaly jak levné kopie z Číny, a to byly dražší než tahle www. I ochota poradit a tak, rychlost reakcí je oproti jiným e-shopům nevídaná (alespoň mezi těmi se kterými mám zkušenost), komunikují i mimo pracovní dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí