Autosedačka Babypoint Zenith - testy

3221
18.8.11 11:42

Autosedačka Babypoint Zenith - testy

Zrovna vybíráme větší autosedačku a zaujala mě tato: http://www.detatko.eu/…SEA-oranzova
Líbí se mi, že se dá polohovat… Nevíte náhodou jak tato sedačka dopadla v testech?
A jaké máte zkušenosti???
Děkuji za radu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Babypoint Zenith Music?

Přidejte zkušenost s Babypoint Zenith ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1894
18.8.11 12:25

ahoj, tak my jí máme 3 roky a v pohodě. jak vyšla v testech nevím. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
18.8.11 12:35

My ji taky máme.Jsme spokojeni.

• Citovat
  • Upravit
19494
18.8.11 13:05

ja mam pocit, ze v testech radsi ani nebyla :-) mrkni na www.adac.de nebo na www.autosedacky.estranky.cz tam jsou odkazy na testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
18.8.11 13:23

V testech nebyla a já osobně bych do ní nešla, mé důvody by byly následující:

• nebyla v testech, takže nikdo neví, zda ochrání dítě
  • cena mi přijde podezřele nízká, ne že by ty drahé musely být určitě dobré, ale tohle mi přijde zas moc levné
  • kategorie 9-25 mi přijde zbytečná, stejně bude dítko potřebovat sedačky ještě 2, tak bych volila 9-18 a pak 15-36

A co koukám na tvůj metřík, tak na tuhle sedačku máte ještě dost času, malá by ještě minimálně 3 měsíce měla jezdit buď ve vajíčku nebo pokud ho přeroste, tak v sedačce 0-18.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.8.11 14:50
j.a.n.i1 píše:
  • cena mi přijde podezřele nízká, ne že by ty drahé musely být určitě dobré, ale tohle mi přijde zas moc levné
  • kategorie 9-25 mi přijde zbytečná, stejně bude dítko potřebovat sedačky ještě 2, tak bych volila 9-18 a pak 15-36
A co koukám na tvůj metřík, tak na tuhle sedačku máte ještě dost času, malá by ještě minimálně 3 měsíce měla jezdit buď ve vajíčku nebo pokud ho přeroste, tak v sedačce 0-18.

ne BY MELA, ale musi do 9 mesicu, 9 kil a samostatneho jisteho sezeni… ja jdu do Romer Safefix plus s nohou, jen cekam na devet kilo a nasetreny penizky :-D neni to na tyden, tak na tom setrit nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
18.8.11 15:18

careynka Když já strašně nerada slovo MUSÍ, musí člověk akorát umřít (pravda, nemusí to být zrovna v autě…)
Jinak já pořídila Romer King Plus, neb nemáme ani v jednou autě izofix, takže jsem ušetřila, neb je levnější než tvůj vybraný.
Ale zatím sedačka taky bydlí doma, pro změnu čekáme zas na to až bude sedět, i když možná i na těch 9 kilo, nevím kolik má přesně, bude někde mezi 8-9…
Ale do vajíčka se zatím vejde, tak nikam nespěchám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
18.8.11 15:20
careynka píše:
j.a.n.i1 píše:
A co koukám na tvůj metřík, tak na tuhle sedačku máte ještě dost času, malá by ještě minimálně 3 měsíce měla jezdit buď ve vajíčku nebo pokud ho přeroste, tak v sedačce 0-18.

ne BY MELA, ale musi do 9 mesicu, 9 kil a samostatneho jisteho sezeni… ja jdu do Romer Safefix plus s nohou, jen cekam na devet kilo a nasetreny penizky :-D neni to na tyden, tak na tom setrit nechci [/citace

Já na tom taky nechci šetřit, ale 5tisíc na sedačku nemám.

Včera se mě přítelkyně mého kamaráda ptala, kde sežene sedačku do 500 (!!!!!) Kč, že viděla někde v bazaru za 250,ale zapomněla kde.Tak dneska pojedou s miminem bez autosedačky, že je snad nechytnou. :zed:

• Citovat
  • Upravit
19494
18.8.11 15:55
lucineeccka píše:
careynka píše:
j.a.n.i1 píše:

ne BY MELA, ale musi do 9 mesicu, 9 kil a samostatneho jisteho sezeni… ja jdu do Romer Safefix plus s nohou, jen cekam na devet kilo a nasetreny penizky :-D neni to na tyden, tak na tom setrit nechci [/citace

Já na tom taky nechci šetřit, ale 5tisíc na sedačku nemám.

Včera se mě přítelkyně mého kamaráda ptala, kde sežene sedačku do 500 (!!!!!) Kč, že viděla někde v bazaru za 250,ale zapomněla kde.Tak dneska pojedou s miminem bez autosedačky, že je snad nechytnou. :zed:

tady nejde o to ze je nechytnou, ale staci tukanec ve 30ce a dite je mrtvy! S prominutim, tvoje kamaradka je malicko vylizana 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.8.11 15:55
j.a.n.i1 píše:
careynka Když já strašně nerada slovo MUSÍ, musí člověk akorát umřít (pravda, nemusí to být zrovna v autě…)
Jinak já pořídila Romer King Plus, neb nemáme ani v jednou autě izofix, takže jsem ušetřila, neb je levnější než tvůj vybraný.
Ale zatím sedačka taky bydlí doma, pro změnu čekáme zas na to až bude sedět, i když možná i na těch 9 kilo, nevím kolik má přesně, bude někde mezi 8-9…
Ale do vajíčka se zatím vejde, tak nikam nespěchám.

kdyz tady se driv dat nesmi, proto to musi :-) jinak taky nemam isofix, ale tahle jde i na pasy :-) je jeidna co poutas tak nebo tak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
18.8.11 16:43

careynka No, maximální rychlost v obci je taky 50… a spousta lidí ji nedodržuje… a musí to dodržovat nebo měli by? ;-)

Jinak pokud nemáš izofix a neplánuješ v brzké době koupi nového auta, tak je ta safefix zbytečná, king plus je v bezpečnosti stejně hodnocená a neotravuje tam ta noha, díky které to nejde do všech aut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.8.11 16:56

No prave ze planuju :-) ted s nohou mam uz baby safe plus a jsem na ni zvykla. Kinga jsem mela doma a vubec se mi nelibi, ten ma 3 hvezdicky a safefix ma 4 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3221
18.8.11 17:01

Děkuji za odpovědi, samozřejmě nehodlám tu sedačku používat hned. Ale zatím jen vybíráme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
18.8.11 17:10
vvvv píše:
Děkuji za odpovědi, samozřejmě nehodlám tu sedačku používat hned. Ale zatím jen vybíráme…

ja byt tebou tak bych sla do nejake bezpecne :-) Maxi Cosi, Romer, Besafe… :-) tuhle fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
18.8.11 18:11
careynka píše:
No prave ze planuju :-) ted s nohou mam uz baby safe plus a jsem na ni zvykla. Kinga jsem mela doma a vubec se mi nelibi, ten ma 3 hvezdicky a safefix ma 4 :-)

King Plus má také 4 hvězdičky, úplně stejně jako safefix ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí