Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Babypoint Zenith Music?
Přidejte zkušenost s Babypoint Zenith ...j.a.n.i1 píše:careynka píše:King Plus má také 4 hvězdičky, úplně stejně jako safefix
No prave ze planujuted s nohou mam uz baby safe plus a jsem na ni zvykla. Kinga jsem mela doma a vubec se mi nelibi, ten ma 3 hvezdicky a safefix ma 4
urcite? Ja vim ze jsem se bavila se steevem a mam pocit ze mi rikal tri. 4 hvezdicky maji jen ty isofixovy, jsou bezpecnejsi
careynka píše:j.a.n.i1 píše:urcite? Ja vim ze jsem se bavila se steevem a mam pocit ze mi rikal tri. 4 hvezdicky maji jen ty isofixovy, jsou bezpecnejsicareynka píše:King Plus má také 4 hvězdičky, úplně stejně jako safefix
No prave ze planujuted s nohou mam uz baby safe plus a jsem na ni zvykla. Kinga jsem mela doma a vubec se mi nelibi, ten ma 3 hvezdicky a safefix ma 4
Nene, 4* má i KingPlus, naopak některá z isofixových, když ji připneš pouze na pásy má jen 3*, protože je primárně dělaná na isofix a pásy jsou jen „doplňkové“, ale nevím, zda je to přímo safefix nebo jiná.
Isofixové jsou obecně bezpečnější z toho důvodu, že je menší šance přidělat je do auta blbě, ale zas u sedačky, které se z auta nevyndavá to nebezpečí špatného upoutání není tak velké.
j.a.n.i1 píše:careynka píše:Nene, 4* má i KingPlus, naopak některá z isofixových, když ji připneš pouze na pásy má jen 3*, protože je primárně dělaná na isofix a pásy jsou jen „doplňkové“, ale nevím, zda je to přímo safefix nebo jiná.j.a.n.i1 píše:urcite? Ja vim ze jsem se bavila se steevem a mam pocit ze mi rikal tri. 4 hvezdicky maji jen ty isofixovy, jsou bezpecnejsicareynka píše:King Plus má také 4 hvězdičky, úplně stejně jako safefix
Isofixové jsou obecně bezpečnější z toho důvodu, že je menší šance přidělat je do auta blbě, ale zas u sedačky, které se z auta nevyndavá to nebezpečí špatného upoutání není tak velké.
koukala jsem, mas pravdu
i tak jsem mela moznost videt obe nazivo a ty safefix se king, co se zpracovani tyce, nevyrovna…aspon z meho pohledu ![]()