Autoimunitní vakcína - časté záněty

Anonymní
29.5.14 22:32

Autoimunitní vakcína - časté záněty..

Holky, prosím o radu, snad jsem dnes sestře dobře rozumněla, ale po opakovanch mykózách, streptokok apod. se dr údajně rozhodl pro Autoimunitní vakcínu, snad to píšu správně.

Partner už přeléčen byl.

Máte některá zkušenosti? Tušíte složení? Je to jako očkování? :?

Problémy mám posledního půl roku, do té doby nikdy nic :-(

Někdy přemýšlím, zda to není spíš alergie na sperma a jak to poznám, krom chráněného styku, jde to nějak?
Snažíme se o miminko..

Děkuji a omlouvám se za inko…

K.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.5.14 22:47
@Anonymní píše:
Holky, prosím o radu, snad jsem dnes sestře dobře rozumněla, ale po opakovanch mykózách, streptokok apod. se dr údajně rozhodl pro Autoimunitní vakcínu, snad to píšu správně.

Partner už přeléčen byl.

Máte některá zkušenosti? Tušíte složení? Je to jako očkování? :?

Problémy mám posledního půl roku, do té doby nikdy nic :-(

Někdy přemýšlím, zda to není spíš alergie na sperma a jak to poznám, krom chráněného styku, jde to nějak?
Snažíme se o miminko..

Děkuji a omlouvám se za inko…

K.

S vakcinou ti neporarim, ale taky sem dost trpela po "nechranenem# styku… I kdyz sme se snazili o. mimco, tak sem si treba dvacet minut polezela a pak sem se musela jit. oplachnout zvenku. Jen vodou, ale musela sem, jinak me to tam druhy den svedilo. Mimi se.nam.i presto zadarilo vzdycky rychle…
Kazdopaene urcite.si.myslim ze.bude dulezite ty zanety vyresit, myslim si ze.by.mohli branit. poceti…
At se brzy zadari…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.5.14 23:11

No snažíme se od září.. vím, že to není dlouho, ale přijde mi to jako celá věčnost..

K.

• Citovat
  • Upravit
3380
30.5.14 07:07

Je to něco jako očkování. Měla jsem ji na toho streptokoka a bohužel nepomohla, ani nic jiného :nevim: MUDr. si neví rady, naštěstí nemám problémy tak hrozné tak žiju se streptokokem v symbióze :evil: Mě to teda naštěstí začalo zlobit až po dětech a další neplánujeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí