Automatická kulma na vlasy

6
17.2.23 06:45

Automaticka kulma na vlasy

Holky, jak přijdu domů od své kadernice, která mi vlny natočí žehličkou tak je to úžasné :potlesk: Doma bohužel to prostě nejde :roll: uvazuji teda o kulme. Na netu jsem objevila automatickou kulmu curclode pohybuje se kolem 500-600 Kč, vypadá to strašné jednoduše, ale moc tomu neverim. Má některá zkušenost? Dávat za kulmu 3000 se mi vážně nechce. Díky za i do :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
497
17.2.23 09:11

Vlny žehličkou jsou super protože dost vydrží. :palec: Pokud to doma nejde, tak doporučuji kónickou kulmu, kde se vlasy pouze otáčí kolem kulmy a jsou úžasné. Já mám REMINGTON CI95. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
17.2.23 09:29

Na tu jsem už koukala, má dobré recenze. Jen mi tam tak nějak chybí ty „klapačky“ mám hodně jemné vlasy a nevim jak mi to tam bude držet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
17.2.23 10:30

Já mám zase vlasy husté a těžké, nic mi nevydrží celý den. Ale tato kulma je skvělá a myslím si, že i na jemné vlasy. Vlas omotáš, držíš a pak pustíš a dobré na tom je, že se dá regulovat jaké vlny budou, když se dá menší pramen, tak jsou více vlnité atd. když větší pramen, tak vlny jsou méně intenzivní. Opravdu doporučuji. ;)

Posílám odkaz: https://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.2.23 09:35
@Monis2022 píše:
Já mám zase vlasy husté a těžké, nic mi nevydrží celý den. Ale tato kulma je skvělá a myslím si, že i na jemné vlasy. Vlas omotáš, držíš a pak pustíš a dobré na tom je, že se dá regulovat jaké vlny budou, když se dá menší pramen, tak jsou více vlnité atd. když větší pramen, tak vlny jsou méně intenzivní. Opravdu doporučuji. ;)Posílám odkaz: https://www.youtube.com/watch?…

Kulma objednaná, tak jsem moc zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.2.23 08:15
@Lucieee5 píše:
Kulma objednaná, tak jsem moc zvědavá :)

Super, tak snad bude spokojenost. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sominka8
25.6.24 18:28

Mám od Freylish jak kulmu, tak žehličku, zatím jsem spokojená, s žehličkou dělám převážně vlny, protože má zakulacené hrany. Vypadají moc pěkně. Je lehká, netrhá vlasy.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max