Ohřívač lahví truelife

10.2.23 13:33

Ohřívač lahví truelife

Ahoj ženy, máte někdo zkušenost s tímhle ohřívačem? Dnes jsem vyzvedla a když jsem to šla vyzkoušet tak jsem zjistila že mi tam nesedí ani jedna láhev. Myslíte že když dám vodu do skleničky a dám to ohřát nic se nestane? Nevím jestli tam může přijít sklo, nikde jsem se to nedočetla..Nebo to raději vrátit a zakoupit jinou..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2008
10.2.23 13:39

Meli jsme ohrivacky 2, trvalo to hrozne dlouho, nepouzitelne.
Prevarenou kojeneckou vodu jsem mela v konvici v lednici (denne cerstvou), ohrala jsem ji v mikrovlnce, zamichala, zmerila teplomerem, nasypala Nutrilon.
Do hotelu jsme brali malou rychlovarnou konvici pouzivanou pouze na kojeneckou vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.23 13:53

@dana.dv tak to jsi mě nepotěšila..já právě furt ohřívám v konvici a pak ochladim a dám mléko..jen mě to nebaví protože tu máme jinak špatnou vodu a v konvici se nám dělá často kámen, takže furt vyvařuju jak blbec..myslela jsem že mi tohle ulehčí práci.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
10.2.23 14:18

@Trdlice0902 tenhle máme jen na cesty. Sklo se do něj vejde a dáváme skleněné lahve od Aventu.
Na doma máme ohrivacku lahví od stejného výrobce, ale je na 2 lahve. A má udržování teploty. Takze třeba hodinu před krmením zapnu a dám udržování teploty. A je to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14627
10.2.23 14:27

Co znamená, ze se tam nevejde láhev? Já mám Lovi ohřívač, má turbo režim i udržování, tím turbem vyvaruji dudliky a nebo ohrivam malymu čaj a je to chvilicka. Teda ten čaj na 40, ty dudliky trvají 5 - 6 minut podle množství vody.

Když hreju ten čaj, flaska z toho vycuhuje, ale ohřeje se vše, nevadí to. Je to i na ohřev a rozmrazovani prikrmu ve sklenickach, takže sklo tam muže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí