Automatické espresso Krups nebo Rowenta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
ahojky, já dostala předloni k vánocům dolce gusto nescafé a nemůžu si vynachválit. je na kapsle a mňam mňam kávička.
kapsle jsou všude k dostání,mají různé druhy od presa přes latté, jednoduchá obsluha, já jsem spokojená. teď už dokonce dělají v novějším designu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky moc za odpověď, my máme také doma Dolce Gusto a paráda, ale je to tak pro lidi co pijí kávičku tak jednou denně nebo párkrát za týden. Vyjde to docela draho. Potřebuji koupit automatické espresso, co je na zrnkovou kávu, kterou samo namele. Je to pro kavaře, kteří pijí kávu 3× denně a klasické presso bez mléka, žádné latte atd.
- Citovat
- Upravit
tak Krups je podle mě jedna z lepších značek.. máme Krupse doma, nevím jaké označení má ale já jsem spokojená, namele si sám a káva dobrá, ona záleží i na kávě která se do toho koupí, já teda doporučuju..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme o něco starší model - xp 7220. Kávu vaří dobrou, pěna by mohla být lepší. Ale už jsme ho měli několikrát v opravě. A taky má poměrně drahé příslušenství - především vodní filtr - stojí myslím kolem 300Kč a je potřeba ho měnit každé 2 měsíce.
Takže já už bych do Krupsu znova nešla. Ale je možné, že jsme jen měli smůlu na špatný výrobek..
Příspěvek upraven 31.08.10 v 12:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Potřebovala bych moc poradit jaké máte zkušenosti s automatickými espressy Krups nebo Rowenta. Konkrétně se mi jedná jestli někdo máte doma typ Krups EA8010 a Rowenta ES6910. Nebo budu ráda za jakékoli jiné espresso do 10tis. Hlavně jak chutná kávička, jaká je pěna, je to pro milovníky kávy tak ať nekoupím špatně. Bude to dárek tak proto anonym. Díky