Nová myčka 45 cm - poraďte levnou a dobrou
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
my mame http://www.goddess.cz/produkty/mycky/ a jsme s ni naprosto spokojeni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pracovala jsem v obchodě s elektronikou, takže si dovoluji poradit:
Pokud to jde, pořiď si 60 cm - je to praktičtější, navíc součadsné myčky si umějí vzít jen tolik vody, kolik potřebují, takže i při menším naplnění neproděláš. 45 cm myčky jsou vážně na jeden hrnec…
Určitě nedoporučuji Candy a Amica, jedná se o nejhorší možné značky na trhu. Je fakt, že i u AEG nebo Bosch můžeš narazit na zmetka, to ti nikdo nezaručí. Z těch tří bych šla do Baumaticu, ale na radu bych potřebovala porovnat parametry. Jinak naprosto doporučuji spíše 60 cm - viz úvodní věta.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já bych potřebovala naopak 60cm a vestavěnou, ale potřebuji hloubku pro vestavbu maximálně 54cm.
Líbí se mi MORA MI 61211 X - můžeš mi k ní napsat názor? Díky ![]()
- Citovat
- Upravit
holky pokud chcete, tak si písněte SZ a uveďte emailovou adresu, mám Dtesty na myčky rok 2009 a 2010 a jsou tam i ty čtyřicítky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my máme druhou myčku- první jsme koupili Ariston, jednu z nejlevnějších- a byla super. Teď jsme koupili dražší Baumatic a jsem naštvaná- oproti té předchozí je kvalita mytí nesrovnatelná… Ta původní mi krásně vymyla čajové usazeniny, po téhle musím občas domývat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Eva B. píše:
Ahoj, pracovala jsem v obchodě s elektronikou, takže si dovoluji poradit:Pokud to jde, pořiď si 60 cm - je to praktičtější, navíc součadsné myčky si umějí vzít jen tolik vody, kolik potřebují, takže i při menším naplnění neproděláš. 45 cm myčky jsou vážně na jeden hrnec…
Určitě nedoporučuji Candy a Amica, jedná se o nejhorší možné značky na trhu. Je fakt, že i u AEG nebo Bosch můžeš narazit na zmetka, to ti nikdo nezaručí. Z těch tří bych šla do Baumaticu, ale na radu bych potřebovala porovnat parametry. Jinak naprosto doporučuji spíše 60 cm - viz úvodní věta.
také si chci pořizovat myčku,ale nemám možnost si pořídit 60cm, ale pouze tu menší, mám dost prťavou kuchyňku, co člověk to názor, ale prý by mohla ta 45cm pro dva a jendo malé dítě stačit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme děti 2, dost často tu máme návštěvy a 45 cm myčka nám stačí… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ja mam bosh, znamy maji baumatic a nejradsi by ji vyhodili oknem - je strasne hlucna, ariston to same.
dobry parametry i cena jsou mycky Concept. neni to moc znama znacka,ale kvalitni a hlavne mivaji ruzny slevy a akce na vestavne spotrebice. a jako ty parametry za tu cenu,to se fakt vyplati. zkus tady http://www.ceskyshop.cz/…ycky-nadobi/
- Citovat
- Upravit
Ahoj všichni,
chci si koupit novou myčku a potřebuji poradit. Hledám nějakou levnou, volně stojící a 45 cm širokou.
Na netu cenově nejlíp vychází značky AMICA, BAUMATIC a CANDY, přikláním se k té Baumatic, máte někdo zkušenosti? Případně kupovali jste někdo teď podobnou myčku, podle čeho jste vybírali a na co si dát pozor?
Za reakce děkuji.