Myčka nenapouší POMOC!!!
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Myčka nenapouší POMOC!!!
Ahoj,
najde se tady nějaký technický tip, který by mi poradil s myčkou? Myčka mi nenapouští vodu, ještě ráno fungovala bez prolémů. Při otevření za provozu by se měla zastavit, ale jede dál. Zřejmě chyba v programu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím, jestli to bude ono, ale nám nenapouštěla myčka, když se zasekl ten pojistný ventil, co je na přívodní hadici - myčka měla pocit, že nejde voda, stačilo ho rozhýbat a bylo vše OK.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
asi se ti zasekl program. navrhovala bych celý to kompletně vyresetovat, vypustit vodu a pustit mycí program znova. ale nevím, jak moc automatizovanou myčku máš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám nenapouštěla vodu, když byl ucpanej filtr v přívodní hadici
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nm nenapouštěla vodu,když zatekla voda do nějakýho zařízení pod myčkou a to hlásilo chybu..musel přijít opravář.Zkus ucpaný filtry
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Adélky, to je jedna možnost. To, že nepřeruší činnost při otevření dveří, mně napovídá možnost poruchy dveřního spínače (málo prvděpodobné) nebo se taky mohlo stát, že přes těsnění pronikla k řídicí jednotce kapička vody (málo pravděpodobné). Nejspíš to ale bude „chvilkové pominutí smyslů“ řídicí jednotky. Vytáhnout ze zásuvky, nechat 30 minut bez elektriky a pak znova připojit a zkusit spustit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám nenapouštěla když odešlo čerpadlo
A při otevření za provozu se taky nezastavuje (zkoušela jsem to tedy za ty 3 roky asi 2×).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych raděj zkusila ten servis, aby sis tam ještě něco víc nepokazila
- Citovat
- Upravit
Mnooo možností je spousta - neteče voda je jedna z nich (je mi jasné že to jsi zkusila - ovšem ucpaná, pokažená hadice - by byla levnější možnost).
Pokažené čerpadlo je bohužel také možnost jen poněkud dražší.
Ale to by hlásila chybu - máte displej? Ukazuje něco na něm?
Nám tehdy blikalo A1, pak A3. Pokaždé to bylo to čerpadlo.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myčka BEKO error chyba E02 nenapouští
Dobrý den. Právě jsem řešil obdobný problém. Máme doma 2r. starou myčku Beko DIN 28220.
Po jednom zapnutí začala opakovaně hlásit na display error E02. Dle návodu chyba s přítokem vody. Zkusil jsem vše vyčistit, vše zkontroloval ale problém jsem sám neodstranil. Musel jsem kontaktovat linku BEKO a objednat servis. Další den přijel technik a diagnostikoval špatnou hadici s aquastop ventilem - shořela v něm cívka. Hadici během 20min vyměnil a myčka jede. Druhou alternativou co technik říkal by mohlo být čidlo u plováku.
U mě se jednalo o záruční opravu. Cena hadice je jinak kolem 600-700kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi. Take nam mycka BEKO hlasi chybu E02, hadici a filtr uz manzel zkontrovoval, tam problem neni. Nevite, co to muze byt za zavadu a kolik stoji oprava? V zaruce uz neni a vzhledem k porizovaci cene vaham, zda volat servis nebo rovnou objednat novou mycku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofie2013 píše:
Obnovuji diskuzi. Take nam mycka BEKO hlasi chybu E02, hadici a filtr uz manzel zkontrovoval, tam problem neni. Nevite, co to muze byt za zavadu a kolik stoji oprava? V zaruce uz neni a vzhledem k porizovaci cene vaham, zda volat servis nebo rovnou objednat novou mycku.
My vyměnili ti hadici s aquastopem a funguje skvěle. (To je ten nesmysl na konci hadice ) Stála i s dopravou 475,– na kup a oprav
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak taky mám chybu E02 a nemám hadici s aquastopem voda teče zapnutá filtr čísty..chjo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit