IKEA kuchyň + spotřebiče

Anonymní
17.8.10 19:04

IKEA kuchyn+ + spotřebiče

Omlouvám se za anonymitu, mám k tomu své důvody…

Uvažujeme o kuchyni z Ikey, zajimalo by mě, jaké máte s jejich kuchyněmi zkušenosti? Zejmána se spotřebiči, které se dají v Ikee koupit (vest. trouba, mikrovlnka) - jsou o dost levnější než ostatní výrobky na trhu, tak jsem zvědavá, jestli jste s nimi spokojené?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
552
17.8.10 19:12

Ahojky… kuchyň netuším, ale myslím si, že spotřebiče zkus srovnat cenově na heureka.cz. My si ted takhle levně koupili troubu a sklokeramickou desku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.8.10 19:18

Anonymni: spotrebice mela jsem troubu a spokojenost.O mycce jsem uvazovala ale majistrasne vysokou spotrebu vody.
jinak nektere jejich spotrebice vyrabi whirpool kdyz otevres troubu je to tam napsane a muzu rict ze tu troubu co oni nabizeli a meli jsme jsem nasla skoro stejnou ale o 2,5 tisice levnejsi.a ted jsme se stehovali a porizovali opet spotrebice ale uz jsem objednavala z netu.Spotrebice doporucuji vybirat zvlast ne v Ikei.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.8.10 19:19

Jo a kuchyn mam zkusenost dobrou uz mame druhou od nich kvuli stehovani.A vzdy super.Dokonce ji posklada i zenska ty skrine.Fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.10 19:30

kattko a prosim te, tu kuchyn kdyz si sestavime, tak s pracovni deskou nam poradi v obchode? nebo nad kazdou spodni skrinkou je deska a jen se to pospojuje? ptam se jak vul, ale nedovedu si to predstavit, jak se treba ta deska tam dava (jinak mame komody z ikey a spokojena jsem moc)

• Citovat
  • Upravit
24320
17.8.10 19:33

Ta deska je vcelku.Ale desku doporucuji z jineho obchodu.nejdelsi deska ma 246 takze pokud bude delsi linka tak to pospojujes.Ale rozhodne nemas na kazde skrince zvlast desku jak jsem videla.Jo a drez si musis vyriznou a na sporak ale to delas vsude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.8.10 19:35

Jo a ta deska se ve finale navrta ze spoda aby se neposouvala je to fakt jednoduche.Pokud jsi z Brna neni problem a muzes se dojit podivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.8.10 19:37

Jo a jeste dopisu digestor mam od nich a sporak ale ten mame ten obyc casem chcem poridit ale poradny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
17.8.10 19:38

Se spotřebiči zkušenost nemám, ale linku jsme z IKEY měli a nemůžu si stěžovat, jde jednoduše smontovat, fungovala dobře, i ten typ celkově té linky mi seděl. To, jak mají dělané šuplíky atd atd…vše OK :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
17.8.10 19:44

Ahojky, vlastním víc jak rok kuchyň Ikea a jsem na 1000% spokojená a mohu ji doporučit, tak jak jsem vybíravá a všehno mě po čase omrzí (třeba barva zdí atd) tak na kuchyň mám samou chválu, jen spotřebiče jsem koupila svoje na netu, kuchyň mají za dobrou cenu, ale spotřebiče se mi zdáli o něco dražší. Ale jinak to jsou prý dobré spotřebiče. Za mě :palec: :palec: :palec: :palec:
Pro inspiraci vkládám foto naší Smartkuchyňky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
17.8.10 19:44

Ahojky, vlastním víc jak rok kuchyň Ikea a jsem na 1000% spokojená a mohu ji doporučit, tak jak jsem vybíravá a všehno mě po čase omrzí (třeba barva zdí atd) tak na kuchyň mám samou chválu, jen spotřebiče jsem koupila svoje na netu, kuchyň mají za dobrou cenu, ale spotřebiče se mi zdáli o něco dražší. Ale jinak to jsou prý dobré spotřebiče. Za mě :palec: :palec: :palec: :palec:
Pro inspiraci vkládám foto naší Smartkuchyňky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
17.8.10 20:04

ahoj, my máme z ikei linku a troubu a mikrovlnu - troubu a mikrovlnku jsme kupovali vestavné, cena je srovnatelná a záruka je 5 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
17.8.10 20:07

Fidaku neni od te stejne znacky neni.Ted jsem se v tom musela stourat a trosku jsem nadavala.Ale zase je to prijednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.10 20:10

holky diky moc za rady :-) porad mi ikeacka kuchyne vychazi nejlevneji…

jen k tem spotrebicum - asi blbe hledam, ale me vychazi levneji ty z ikey (beru troubu za cca 6tis, var.desku za 4 tis) - na naetu jsem nic levnejsiho nenasla :nevim:

Kacenko, kuchyne uuuzasna :palec: muzu se zeptat, na kolik prisla?

Kattko a ta pracovni deska z jineho obchodu bude pasovat? asik jo, no nemam zadny zkusenosti :-)

• Citovat
  • Upravit
24320
17.8.10 20:16

Pasovat bude.My tedy mame nakonec desku z Ikei.Ale my mame rohovou linku a nam to vyslo akkorat jsme rezali.
Jinak ty touby napr.je potreba si najit kterou chces a otevrit ji a hledat podle znacky. :wink: .
A ja nasla troubu na netu od whirpoolu jsem puvodne chtela za 4500 a byla stejna jak Ikea trouba.Trochu jsem si hledala ani ne pred mesicem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí