IKEA kuchyň + spotřebiče
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Januliku, pochybuju, ze se fotky dockame. ![]()
Nad co se tedy ma umistit sklokeramicka deska?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Devcata, ja bych to nevidela na majitele zkrachovale firmy, ale na nekoho, koho propustili ze zamestnani a ma vztek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cernus píše:
Devcata, ja bych to nevidela na majitele zkrachovale firmy, ale na nekoho, koho propustili ze zamestnani a ma vztek.
cernus:podle prispevku bud tak nebo tak.v zasade to vyjde na stejno. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mamkotatic píše:
no konecne neco… az na to ze kuchyne co tu obhajujete, materialove ani nahodou nejsou stejne jako ty ceske (polske jsou sroubovane, maji tenke lamino, nekvalitni dvirka, pojezdy co nic neudrzi, panty na nic, co odchazi, proste PL vyroba, radoby ekonomicka - protoze v polsku je to za polovinu…). Kdybych si to nezjistoval a nevidel porovnani na vlastni oci, tak me mozna presvedcite..co se ceskych zemedelcu tyka, proc myslite ze je ta ceska voda o 10 korun drazsi nez ta z ciziny? Protoze tu vsichni kupujou odpad co se svazi z cele evropy a to plati nejenn pro potraviny, ale pro hoodne dalsich veci. Maso z polska se podle polskych norem chladi vodou, u nas vzduchem a proto v poslednich testech vsechny kurata z PL obsahovaly salmonelu, atd atp… cim vic lidi bude kupovat zahranicni vyrobky, tim ty nase budou drazsi, protoze to tak podporujete, tak preju vsem co takhle premysli, aby skoncili na pracaku, nebo sli vyrabet to zahranicni mliko za 10kc.. to bude plat panecku
co se tyce ergonomie…staci kdyz bude kolem vareni nejake misto (minimalne) pro ruce, abych pri michani jidla nenarazel do zdi. sklokeramiku nad zasuvku si da clovek ktery nema strach z placeni servisu za opravu te sklokeramiky… ona totiz musi nekde vetrat a pokud to teplo bude prat do supliku moc toho neodvetra, protoze se to teplo bude vracet tam odkud doslo…
kdybyste meli jeste nejake dotazy, rad zodpovim
OK a pouč mě, z čeho mají český výrobci korpusy? ty, co jsem viděla, byly horší než Ikea a o zastaralosti technologie jejich výroby mě zas poučili kluci z jejich výroby. Že by náhoda neloajálního zaměstnance? Ráda si koupím kvalitní český výrobek, ale cena výkon musí odpovídat. Což u kuchyní bohužel není. U českých kuchyní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no kdo omila furt to same a neni schopny odpovedet na jediny konkretni dotaz si ty…taky urazeni se deje jen z vasi strany…takze napis neco k veci nebo se nevyjadruj.. a nechapu co mate vy dve ze zkrachovalym podnikatelem…nekdo tu vymysli pochybnou teorii a uz to beres jako fakt? kdo je pak omezeny
. zajimala by me ta vybava tech vasich kuchyni…hm?
- Citovat
- Upravit
pouzij internet a nejake odbornejsi stranky nez tyhle
nebo se zeptej primo nekoho kdo se tomu venuje
- Citovat
- Upravit
Ja se te na neco ptala.zase jsi neodpovedel.Otazka zni kde nakupujes obleceni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
korpusy ikea? slabe. korpusy ceskych kuchyni? 18mm. maji byt klizene, ne sroubovane, atp…
- Citovat
- Upravit
Holky, já myslím, že s tímto člověkem nemá cenu ztrácet čas
my víme svoje a on ať si omílá svoje. Chytřejší ustoupí, tak to buďme my ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Januliiik píše:
Holky, já myslím, že s tímto člověkem nemá cenu ztrácet časmy víme svoje a on ať si omílá svoje. Chytřejší ustoupí, tak to buďme my
jako vtip dobre no… jak rika forest, pro hlupaka kazdy hloupy…opet nic jineho nez urazky…clovek vam chce poradit a otevrit oci a docka se spilani a nadavek
jo ohledne fotky, hned se rozebehnu z prace a du vam ji vyfotit…stejne byste vsechny prskali ze se vam nelibi, ale jde o to ze me se po roce nerozpadne a ma to kapku jinou vybavu, no nic, nema smysl ztracet tu cas, znate to s tema perlama a komu se nemaji hazet ze ![]()
- Citovat
- Upravit
No já si na tu fotku teda počkám
teď už se u toho fakt bavím
a pak bysme z tebe ještě mohly dostat toho výrobce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě něco
po roce užívání kuchyně, tj v lednu 2011 ti napíšu jak skvěle mi kuchyň pořád slouží a jestli je něco v nepořádku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uz ji mame rok
![]()
A v predchozim byte uz ma tri roky
![]()
A stale drzi a vypada porad skvele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit