Pračka s diamantovým bubnem

27008
12.8.10 18:23

Pračka s diamantovým bubnem

Zdravím všechny.Pár dní mám doma novou pračku,Samsung s diamantovým bubnem a těch pár dní dumám zda když má keramické těleso a ne kovové a ten diamantový buben,zda do ní normálně můžu dávat Calgon.Nemáte někdo zkušenost?nebo ještě líp nemáte někdo doma takovou rpačku?Jak se o ní staráte,aby vydržela?Nerada byhc si jí Calgonem hned zrušila…asi hloupý dotaz ale já fakt nevím předtím jsem měla normální a tuhle si chci fakt opečovávat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1943
12.8.10 23:30

...

Nejsem odborník,ale přidáním změkčovače vody asi nic nezkazíš,ne?Mám celkem obyč pračku,dávám do ní jen sodu(když si vzpomenu :-) )a mám jí už 7 let bez opravy.(snad jsem to teď nezakřikla 8-o ).Jinak kdyby to na tu pračku nebylo vhodný,tak by něco psali v návodu tý pračky nebo na krabičce Calgonu :think:.U pračky by to snad mělo být určitě napsaný,kdyby se takové přípravky nesměly používat :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
13.8.10 10:33

oni ten calgon (a podobné přípravky) některé prášky už obsahují (např. ariel, palmex, bonux) takže podle mě by to vadit nemělo a logicky kdyby to vadilo by u té pračky mělo být napsáno upozornění :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
13.8.10 12:08

no peru v persilu gold jen pro mimi ted budu i v lovele a ono v tom návodu není nic napsané tka právě nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
23.8.10 12:21

Já bych se toho nebála.Když to tam není napsané,tak proč bys to nepoužívala? :palec: Ještě se podívej na ten přípravek,jestli tam o tom něco není a když ne,tak v poho. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí