Lze doobjednat vestaveny spotrebic?

4181
8.8.10 22:08

Lze doobjednat vestaveny spotrebic?

Ahoj holky,
urcite se zeptam v obchode, ale neda mi to se nezeptat i tady, jestli s tim nemate nekdo zkusenost - da se k uz postavene kuch.lince doobjednat vestavena lednice ? Byla by na kraji, ukoncovala by celou radu.
Puvodne jsem ji totiz nechtela, ale ted jsem na vazkach… :think:
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101677
8.8.10 22:17

Což o to, s vestavnou lednicí problém nebude, otázkou je, aby stále dělali tu skříň, do které se dává… pokud jo tak by neměl být problém ji objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
8.8.10 22:17

Myslím, že doobjednat by neměl být problém. Ale za sebe bych doporučila lednici volně stojící. Máme v kuchyni vestavnou a už znovu bych ji nechtěla. Přijde mi menší než volně stojící

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
8.8.10 22:20

Ahoj, taky myslím, že s korpusem by problém být neměl. Ale já bych taky do vestavěný nešla, ne kvůli velikosti, to nevím, ale říká se spotřebuje mnohem víc energie než volně stojící a tím, že je permanentně zapnutá, tak nevím, nevím. Ale mám to jen z doslechu, samy jsme nikdy neměli ani mít nebudem

• Citovat
  • Upravit
4181
8.8.10 22:22

To jsem taky kdesi cetla, ze vestavne jsou trochu mensi. Ja dam asi stejne nakonec volne stojici nerezovou, libi se mi moc, ale uvazovala jsem o tehle variante.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
8.8.10 22:38

Já tedy nevím, proč by měla spotřebovat více energie než volně stojící? A velikostně máme tedy úplně stejnou jako je nevestavná, je přesně do 60 korpusu a ta volně stojící má 55 což odpovídá.
Jediné, co je na vestavbě hloupé, že vyjde dráž než volně stojící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
8.8.10 23:13

Nad čím jsem přemýšlela-když koupím vestavěnou,třeba za 10-15 let odejde,jestli do toho samého korpusu seženu stejnou vestavěnou,aby pasovala rozměrově.Protože skříně se vyrábí na tu konkrétní-nebo se pletu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101677
8.8.10 23:57

Nene, korpusy jsou univerzální, stejně jako ledničky… plus mínus. Šířka a hloubka je u všech stejná, řešit se musí jen výška, ale i těch se dělá jen několik a výrobci to celkem dodržují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.8.10 00:42
j.a.n.i1 píše:
Já tedy nevím, proč by měla spotřebovat více energie než volně stojící? A velikostně máme tedy úplně stejnou jako je nevestavná, je přesně do 60 korpusu a ta volně stojící má 55 což odpovídá.
Jediné, co je na vestavbě hloupé, že vyjde dráž než volně stojící.

více energie spotřebuje z důvodu, že je obklopená tím korpusem, tudíž nemá zajištěné dostatečné větrání. to je stejné, jako když se u normálních lednic doporučuje nechat škvíru mezi zdí a lednicí - právě kvůli tomu proudění vzduchu. jinými slovy, tak vestavěná lednice má vyšší spotřebu energie, protože musí více chladit, aby se nepřehřála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
9.8.10 07:30

Přesně jak píše Markéta, z toho samýho důvodu sjem to slyšela.

• Citovat
  • Upravit
101677
9.8.10 08:03

No, co vím jaký korpus máme doma, tak je za lednicí sakra víc místa než ta škvíra u volně stojící, ten korpus nemá osazenou zadní desku a ještě má nahoře a dole ventilaci v celé šířce krytou mřížkou.
Ale je fakt, že pokud to mají někteří výrobci ošizené a uzavřené, tak se to víc hřát může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
9.8.10 08:45

Pokud ti vyrobí skříň (v případě,že třeba dodavatel nevyloučil ze svého výběru odstín jaký máš celou kuchyň) to jistě problém nebude. Dělám v kuchyňském studiu a sama si domu pořídím volně stojící lednici, protože je jasný, že když korpus(skříň) je 60 cm tak vnitřek vestavěné lednice je menší než volně stojící. Vestavěné vypadají samozřejmě lépe, ale myslím, že praktická stránka je důležitější :palec: Je to na tobě držím palce v rozodování :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
9.8.10 20:07

Holky dekuju za porady, asi zustanu u puvodniho planu, a tim je volne stojici nerezova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí