IKEA kuchyň + spotřebiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9556
9.1.11 13:21
Anette píše:
slíbený foto :-D

muzu se zeptat, kde se da sehnat ten nastenny panel? nechci mit prostor za kuch. linkou klasicky vykachlickovany a na strankach ikey maji ty nastenne panely pouze 60cm dlouhe, na teto fotografii mi to pripada jak jeden dlouhy kus

(foto na str.4)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
3.1.12 21:58
mara120 píše:
Bohužel hloubka pracovní desky Ikea je 62cm a standard v jiných obchodech je 60cm.

známí si pořizovali prac. desku myslímže v bauhauzu a dobrý,uřízli jim to prej namíru v ikei prej mají jen kusy co musíš poskládat aby ti to dalo celou linku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.1.12 10:37

kuchyň Ikea

Kacenka1987 - uvažujeme taky o kuchyni z Ikei, tak procházím názory hlavně ohledně spotřebičů. Ta Vaše vypadá na fotce moc hezky, chtěla jsem se zeptat jestli jste brali i desku z Ikei? Diky Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
17.8.14 15:59

Po dlouhé době oživím tuto diskusi, ale snad někdo z předchozích přispěvatelek sem nakoukne a poradí.
Uvažuji o kuchyni IKEA, pořád si to dokola kreslím a plánuji, ale jsem docela nemožná. Otázka zní: máte někdo zkušenost s „bytovým architektem“ přímo z firmy IKEA, který by navštívil domácnost a vymyslel by řešení sám? Kolik tak asi jeho služby stojí?
A druhý dotaz: ze staré kuchyně bych i do dé IKEA-sestavy chtěla využít dvě věci - dřez a digestoř. Nevíte, zda ta montážní četa, která přijde namontovat kuchyni IKEA, je ochotna instalovat i ty komponetny, které nejsou zakoupeny v IKEA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
17.8.14 22:55

Bytový architekt přímo z IKEA? Někdy před půl rokem, možná o fous déle, už přesně nevím, jsem se v IKEA na tuto možnost (služby architekta) ptala. Bylo to přímo na přednášce o jejich kuchyních, a dostala jsem odpověď, že žádnou takovou službu neposkytují. Takže mne tvůj dotaz velmi překvapuje a ptám se, kde jsi k té informaci přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
18.8.14 07:55
@Bluesky píše:
Bytový architekt přímo z IKEA? Někdy před půl rokem, možná o fous déle, už přesně nevím, jsem se v IKEA na tuto možnost (služby architekta) ptala. Bylo to přímo na přednášce o jejich kuchyních, a dostala jsem odpověď, že žádnou takovou službu neposkytují. Takže mne tvůj dotaz velmi překvapuje a ptám se, kde jsi k té informaci přišla?

K představě „bytového architekta IKEA“ jsem došla sama. Takže to není žádná informace, ale - jak vidím - jenom nomje naivní domněnka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
869
2.10.14 19:34

Tak jsem to zvládla, kuchyně je doma, postavená, naistalovaná, hezká, ale potrvá mi týdny, než si zvyknu na jiné prostorové uspořádání. IKEA sice „bytového architekta“ neposkytla, ale mají něco mnohem lepšího: počítačový program Plánovač kuchyně, který zdatnější uživatelé zvládnou sami, méně zdatní navštíti IKEAu a tam si počkají na pracovníka „Plánování kuchyně s asistencí“. Doporučuji zařadit se do kategorie „méně zdatní“ - projdete si prodejnu, uděláte si hrubou představu co byste chtěli, na co máte, a když přinesete PŘESNÉ rozměry místnosti, tak ochotný pracovník (který musel mít se mnou svatou trpělivost) připraví vizualizaci návrhu, poskytne užitečné informace, předloží návrhy variantního řešení atd.
Taktéž mám dobrou zkušenost se specializovaným montážním týmem. Ano, stojí to sice nemalé peníze, ale jsou to opravdoví profíci, kteří IKEA kuchyně montují denně a hned je tak nic nezaskočí.
Jeden nedostatek však tato akce má: dodavatel nepřibalil ke skřínkám a přístrojům žádného šéfkuchaře :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
12.9.15 21:08

Rohové díly - sedí k sobě?

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda má někdo kuchyň IKEA s rohovým dílem. Jde mi hlavně o horní díl (http://www.ikea.com/…s/S29918590/ ) - potřebovala bych ho změřit, zda by mi seděl k dolnímu dílu (http://www.ikea.com/…s/S19912857/ ) nebo bych musela koupit spodní do Lka.
Vím, že jsou tam napsané rozměry, ale třeba ta spodní ke klasický obdélník a horní je spíš ve tvaru diamantu, takže mi to nějak nesedí 8o

Sice jsme tam o víkendu byli, ale až doma jsme zjistili, že potřebujeme i rohové díly a teď se tam dlouho nedostaneme :roll: a kuchyň chceme objednat co nejdříve…

Moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
30.1.25 15:51

Obnovuji diskuzi ohledne kuchyne Ikea a spotrebicu. Musi do kuchyne od Ikei byt spotrebice od nich nebo si muzu koupit sve spotrebice? Jedna se mi hlavne o pracku. Kdyz jsem byla na planovani tak se pani zminila, ze pracka by mela byt od nich aby se tam vesla. Jeste pujdu na dalsi planovani kuchyne tak se zeptam, ale ptam se jestli mate zkusenosti s vestavenymi spotebici v Ikea kuchyni. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí