IKEA kuchyň + spotřebiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mamkotatic
29.10.10 13:28

to je nesmysl proste… ikea NENI ani nahodou levna… netvrdim to protoze me bavi tu nekomu oponovat, ale proto ze vim co to je a kolik stoji a vim kolik stoji daleko kvalitnejsi kuchyn..

• Citovat
  • Upravit
24320
29.10.10 13:29

Jo a kdyz chces ukazovat taks e prosim drz i toho jestli ma efekt v lakovane,a taky nejlepe stejny odstin barvy a jine.Proste musi to byt to stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
29.10.10 13:31
mamkotatic píše:
to je nesmysl proste… ikea NENI ani nahodou levna… netvrdim to protoze me bavi tu nekomu oponovat, ale proto ze vim co to je a kolik stoji a vim kolik stoji daleko kvalitnejsi kuchyn..

Kdybys to vedel jak pises tak kvalitni studia ti tu samou udelaji´za cenu minimalne jednou tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
29.10.10 13:33

Mamkotatic, co myslite tim ceskym vyrobcem? Muzete mi nejakeho doporucit?

Jinak mi mame doma vsude nabytek z Ikey, nemuzu si stezovat. Jsme maximalne spokojeni, a to nabytek dostava zabrat od naseho dvouleteho syna.
Kuchyn nam delalo jedno nejmenovane kuchynske studio, ceske a drbem si hlavu. Lituji, ze jsme ustoupily od prvniho planu-i kuchyn z Ikey.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamkotatic
29.10.10 13:42

to neni lak ani nahodou.
kdybych to nevedel tak to sem nepisu.

cesky vyrobce neni to same jako cesky prodejce. ceske vyrobce snad znate, jedna nejmenovana firma co ma neustale reklamy v tv hlavne na prime ceska neni… truhlare nepocitam, protoze ti proste jsou bud drazi, nebo to delaji z polskeho materialu…kazdopadne nemaji vybaveni na to aby to delali levneji/kvalitneji

jmenovat ceske vyrobce nebudu, mate snad internet :-P

• Citovat
  • Upravit
3802
29.10.10 13:50

Vzhledem k tomu, ze je cesky vyrobce a cesky vyrobce, jsem myslela, ze vy, ktery mate o vsem tak prehled a vsemu rozumite, mi neco doporucite. Neni nad osobni znalosti a zkusenosti. A ze vy jich mate asi mraky, ze? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamkotatic
29.10.10 14:31

mraky ne ale vim o cem mluvim, kuchyn jsem resil pres pul roku a opravdu mi nikdo nic nenamluvi :) protoze pro sve dobro jsem si toho hodně zjistil i přes onoho známého.. a zacel jsem opravdu jen kvuli tomu nesmyslu u zdi ;)

• Citovat
  • Upravit
mamkotatic
29.10.10 14:33

aneb i kdyz koupim trabanta na plyn za cenu fabie, budu to stejne za kazdou cenu obhajovat :))

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.10 17:46

Pán je ze všech nejchytřejší,tak mu dopřejme tu super levnou kvalitní kuchyň,kterou má…Hlavně se těšíme na tu slíbenou fotku!!!
Mimochodem rodiče mají už rok nedodělanou,reklamovanou a předraženou českou kuchyń české firmy Koryna,dokonce i s českými zaměstnanci…,kdežto sousedka má skoro stejnou,o více než polovinu levnější během 14 dní hotovou,smontovanou i dárkem-a z Ikey.Tak nevím,proč se tady vůbec pletete do diskuzí lidí,kteří chtějí nebo mají kuchyń z Ikey.
A když jste kuchař,chápu,že běžné panelákové kuchyně vám nic neříkají,ale holt varné ostrůvky,konvektomaty a široké mega sporáky,na kterých vaříte v hospodě se nám do bytů nevejdou a většinou je ani nepotřebujeme…Tak buďte šťastný,že máte to nej a odhlašte se,dííííky :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
23505
29.10.10 22:02
mamkotatic píše:
aneb i kdyz koupim trabanta na plyn za cenu fabie, budu to stejne za kazdou cenu obhajovat :))

Aneb, když si koupím něco jinýho a mám pocit, že je to nej, hodně rychle budu hanit ostatním to jejich, ale přece neprásknu to svoje, to ne. Jen budu rýt a urážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
29.10.10 22:03
mamkotatic píše:

Daleko kvalitnější? Asi taky daleko víc, že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamkotatic
30.10.10 11:10

mozna ryju, neurazim nicim, kdyztak cituj kdyz uz…

• Citovat
  • Upravit
3802
30.10.10 12:22

Mamkotaticu, tak kdy nam predvedes tu svoji super kvalitni levnou kuchyn.
Rypat a chvastat se umi kde kdo, ale podlozit sve reci a argumenty nejakym dukazem, to uz se nikdo nehrne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.10 01:20

Beztak žádnou nemá,jenom kecy,asi ho něčím v Ikea naštvali,že je tak kritizuje…To je hrozné,jak může někdo krizovat něco,co nemá a nezkusil…a ještě lidem kritizovat jejich fotky krásných kuchyní,které se JIM líbí a vyhovují… :cert:

• Citovat
  • Upravit
846
31.10.10 10:21
Anonymní píše:
Beztak žádnou nemá,jenom kecy,asi ho něčím v Ikea naštvali,že je tak kritizuje…To je hrozné,jak může někdo krizovat něco,co nemá a nezkusil…a ještě lidem kritizovat jejich fotky krásných kuchyní,které se JIM líbí a vyhovují… :cert:

:mrgreen: :mrgreen: Souhlasím :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1