IKEA kuchyň + spotřebiče
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Jo a kdyz chces ukazovat taks e prosim drz i toho jestli ma efekt v lakovane,a taky nejlepe stejny odstin barvy a jine.Proste musi to byt to stejne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mamkotatic píše:
to je nesmysl proste… ikea NENI ani nahodou levna… netvrdim to protoze me bavi tu nekomu oponovat, ale proto ze vim co to je a kolik stoji a vim kolik stoji daleko kvalitnejsi kuchyn..
Kdybys to vedel jak pises tak kvalitni studia ti tu samou udelaji´za cenu minimalne jednou tolik.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamkotatic, co myslite tim ceskym vyrobcem? Muzete mi nejakeho doporucit?
Jinak mi mame doma vsude nabytek z Ikey, nemuzu si stezovat. Jsme maximalne spokojeni, a to nabytek dostava zabrat od naseho dvouleteho syna.
Kuchyn nam delalo jedno nejmenovane kuchynske studio, ceske a drbem si hlavu. Lituji, ze jsme ustoupily od prvniho planu-i kuchyn z Ikey.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to neni lak ani nahodou.
kdybych to nevedel tak to sem nepisu.
cesky vyrobce neni to same jako cesky prodejce. ceske vyrobce snad znate, jedna nejmenovana firma co ma neustale reklamy v tv hlavne na prime ceska neni… truhlare nepocitam, protoze ti proste jsou bud drazi, nebo to delaji z polskeho materialu…kazdopadne nemaji vybaveni na to aby to delali levneji/kvalitneji
jmenovat ceske vyrobce nebudu, mate snad internet ![]()
- Citovat
- Upravit
Vzhledem k tomu, ze je cesky vyrobce a cesky vyrobce, jsem myslela, ze vy, ktery mate o vsem tak prehled a vsemu rozumite, mi neco doporucite. Neni nad osobni znalosti a zkusenosti. A ze vy jich mate asi mraky, ze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mraky ne ale vim o cem mluvim, kuchyn jsem resil pres pul roku a opravdu mi nikdo nic nenamluvi
protoze pro sve dobro jsem si toho hodně zjistil i přes onoho známého.. a zacel jsem opravdu jen kvuli tomu nesmyslu u zdi ![]()
- Citovat
- Upravit
aneb i kdyz koupim trabanta na plyn za cenu fabie, budu to stejne za kazdou cenu obhajovat ![]()
- Citovat
- Upravit
Pán je ze všech nejchytřejší,tak mu dopřejme tu super levnou kvalitní kuchyň,kterou má…Hlavně se těšíme na tu slíbenou fotku!!!
Mimochodem rodiče mají už rok nedodělanou,reklamovanou a předraženou českou kuchyń české firmy Koryna,dokonce i s českými zaměstnanci…,kdežto sousedka má skoro stejnou,o více než polovinu levnější během 14 dní hotovou,smontovanou i dárkem-a z Ikey.Tak nevím,proč se tady vůbec pletete do diskuzí lidí,kteří chtějí nebo mají kuchyń z Ikey.
A když jste kuchař,chápu,že běžné panelákové kuchyně vám nic neříkají,ale holt varné ostrůvky,konvektomaty a široké mega sporáky,na kterých vaříte v hospodě se nám do bytů nevejdou a většinou je ani nepotřebujeme…Tak buďte šťastný,že máte to nej a odhlašte se,dííííky ![]()
- Citovat
- Upravit
mamkotatic píše:
aneb i kdyz koupim trabanta na plyn za cenu fabie, budu to stejne za kazdou cenu obhajovat
Aneb, když si koupím něco jinýho a mám pocit, že je to nej, hodně rychle budu hanit ostatním to jejich, ale přece neprásknu to svoje, to ne. Jen budu rýt a urážet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mamkotatic píše:
to je nesmysl proste… ikea NENI ani nahodou levna… netvrdim to protoze me bavi tu nekomu oponovat, ale proto ze vim co to je a kolik stoji a vim kolik stoji daleko kvalitnejsi kuchyn..
Daleko kvalitnější? Asi taky daleko víc, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mamkotaticu, tak kdy nam predvedes tu svoji super kvalitni levnou kuchyn.
Rypat a chvastat se umi kde kdo, ale podlozit sve reci a argumenty nejakym dukazem, to uz se nikdo nehrne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Beztak žádnou nemá,jenom kecy,asi ho něčím v Ikea naštvali,že je tak kritizuje…To je hrozné,jak může někdo krizovat něco,co nemá a nezkusil…a ještě lidem kritizovat jejich fotky krásných kuchyní,které se JIM líbí a vyhovují… ![]()
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Beztak žádnou nemá,jenom kecy,asi ho něčím v Ikea naštvali,že je tak kritizuje…To je hrozné,jak může někdo krizovat něco,co nemá a nezkusil…a ještě lidem kritizovat jejich fotky krásných kuchyní,které se JIM líbí a vyhovují…
Souhlasím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit