IKEA kuchyň + spotřebiče
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
yenkee píše:
Mamkotatic___Dobrý den velmi mě zaujalo Váše zbrojení proti výrobkům z Ikea, v první řadě se jedná o výrobky švédské a ne polské. Ceny jsou jistě o mnoho nižší než od výrobců z ČR, už proto,že to není zakázková,ale sériová výroba. Kdo chce ušetřit jede tam.
My máme z Ikee vybavený nábytkem celý byt
. Kuchyň máme od české firmy, ale s tím, že jsme si připlatili, to už je na každém z nás na co má finance. Rozhodně bych, ale neurážela zákazníky Ikea jako vy!!!
Vidis : ted tak premyslim kde vzal aze je to Polsko.A uplne me zmatl.Jo vim neco jetotiz polska vyroba ale byli to nejake drobnosti.
Jinak tocici kruh do rohove skrinky je vyroben v Italii.
Ikea jsou Svedi.A vzhledem k tomu ze pritel se dostal do Svedska a ne jednou tak rikal ze Ikea je tam oblibena co se bavil.
Jo a jeste jedna vec skrinky rozhodne krive nemam. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mamkotatic píše:
nejak to souveti nechapu, ale ikea neni levnejsi nez ceska vyroba…resil jsem kuchyn i pro sebe tak sem si neco zjistil…ale za cenu kuchyne ikea koupim i lakovanou kuchyň v kvalite nejlepsich ceskych vyrobcu.. a jeste mi zustane cca 20 procent.. nikdo nekupuje kuchyn u prvniho prodejce, tzn i ja jsem si zjistil ceny..proto to vim
Tak to bych si troufla nesouhlasit. Český výrobce kuchyní vám řekne, že cenu Ikey ve srovnatelný kvalitě prostě nemá a že bude vždycky dražší. O míň nebo víc, ale dražší. A kvalitou jsou ti míň dražší nastejno nebo ještě horší než Ikea. Lacinější může být truhlář, ale tam je zase vysoký procento nespokojenců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kattkka píše:yenkee píše:Vidis : ted tak premyslim kde vzal aze je to Polsko.A uplne me zmatl.Jo vim neco jetotiz polska vyroba ale byli to nejake drobnosti.
Mamkotatic___Dobrý den velmi mě zaujalo Váše zbrojení proti výrobkům z Ikea, v první řadě se jedná o výrobky švédské a ne polské. Ceny jsou jistě o mnoho nižší než od výrobců z ČR, už proto,že to není zakázková,ale sériová výroba. Kdo chce ušetřit jede tam.
My máme z Ikee vybavený nábytkem celý byt
. Kuchyň máme od české firmy, ale s tím, že jsme si připlatili, to už je na každém z nás na co má finance. Rozhodně bych, ale neurážela zákazníky Ikea jako vy!!!
Jinak tocici kruh do rohove skrinky je vyroben v Italii.
Ikea jsou Svedi.A vzhledem k tomu ze pritel se dostal do Svedska a ne jednou tak rikal ze Ikea je tam oblibena co se bavil.
Jo a jeste jedna vec skrinky rozhodne krive nemam.
Polsko je tam částečně, něco je vyráběno tam, něco v Itálii, něco v Turecku, v podstatě každý Ikea výrobek má na sobě zemi původu a něco je… pozor… i CZ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne divala jsme se na krabice protoze mi to nedalo a objevila jsem i Cinu.
Jako Polsko na necem bylo ale uz nevim na cem.Mozna korpusy ale fakt nevim kecala bych.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sory kelišová, ale to je ještě větší hrůza než ta fotka s vařením ve zdi
Normálně mi je šoufl..
- Citovat
- Upravit
mamkotatic píše:
sory kelišová, ale to je ještě větší hrůza než ta fotka s vařením ve zdiNormálně mi je šoufl..
můžeš se uklidnit a neřešit něco, co se tě netýká?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mamkotatic píše:
sory kelišová, ale to je ještě větší hrůza než ta fotka s vařením ve zdiNormálně mi je šoufl..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že je na čase, abys ukázal svou kuchyň ty
!!! Myslím, že máš jen plno řečí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky si myslim.Kecu muze mit kdokoliv.Ale jeste neukazal svoji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kecy proběhly, urážky taky, ale věcná reakce třeba na to, že za cenu Ikey žádný kvalitní centrum kuchyni nenavrhne, na to nějak nemá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a vam se to jako libi?? dyt to vypada jako nekde na ubytovne
(diky te kuchyni) - to neni minene jako urazka, me je z te fotky fakt divne… fotku svoji kuchyne nemam, udelam a ukazu jak vypada kuchyn za stejnou cenu co uvadite…
- Citovat
- Upravit
Hele vzhledem k tomu ze nevis jak to vypada ted tak prosim pomlc bylo to focene vdobe kdy to nebylo dodelane.A ted momentalni fotku nemam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit