IKEA kuchyň + spotřebiče
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Mamkotaticu, prestan si tady lecit nejake svoje komplexy a nafot svou zazracnou kuchyn, at vime, jak to ma spravne vypadat.
Jo, a ja mam take varnou desku nad suplikem uz nejaky ten rok a nic se nespalilo. Co jsem koukala na fotogalerie ceskych vyrobcu kuchyni, na spouste fotografii byla varna deska nad suplikem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha psanim si s vama tim si toho vylecim
jen komentuju ty nesmysly co tu nektere pisou, jakoze levne a kvalitni a svedske… nikoho neurazim a k tem dvoum kuchynim sem napsal svuj nazor. Ze to nekdo neunese a zacne prskat neni muj problem… se mejte
- Citovat
- Upravit
Mamkotaticu,
fotecku te vasi kuchyne, mame ji slibenou, tak at vime, jak vypada levna a kvalitni kuchyn. ![]()
Ja Ikeu miluju uz jen proto, ze po dobu 3 mesicu(clenove Ikea familly dokonce 4) mohu cokoliv vratit, aniz by mi tim nekdo daval najevo, ze ho obtezuji. Jakmile nekde najdu sebemensi vadu, s usmevem mi vyrobek vymeni. Kdyz si vzpomenu, co se delo, kdyz jsme objevily ruzne vady na kuchyni od uzasnych ceskych vyrobcu, zvedne se mi tlak. Ta neskutecna neochota. Pri prodeji cloveka nosi na rukou a kdyz se ma neco opravit, to uz clovek desne obtezuje. Neznam nikoho, kdo by byl plne spokojeny s nejakym ceskym kuchynskych studiem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mamkotatic.....pořád čekám na tu fotečku té kuchyně a pořád nic, proč se taky nepochlubíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no já pořád koukám a koukám, abysme ji taky mohly zhodnotit a ono pořád nic
kdoví, jestli nějakou vůbec má ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cernus píše:
Mamkotaticu,fotecku te vasi kuchyne, mame ji slibenou, tak at vime, jak vypada levna a kvalitni kuchyn.
Ja Ikeu miluju uz jen proto, ze po dobu 3 mesicu(clenove Ikea familly dokonce 4) mohu cokoliv vratit, aniz by mi tim nekdo daval najevo, ze ho obtezuji. Jakmile nekde najdu sebemensi vadu, s usmevem mi vyrobek vymeni. Kdyz si vzpomenu, co se delo, kdyz jsme objevily ruzne vady na kuchyni od uzasnych ceskych vyrobcu, zvedne se mi tlak. Ta neskutecna neochota. Pri prodeji cloveka nosi na rukou a kdyz se ma neco opravit, to uz clovek desne obtezuje. Neznam nikoho, kdo by byl plne spokojeny s nejakym ceskym kuchynskych studiem.
JJ přesně a hlavně platit 100% zálohou dřív než dostanu to zboží, to je taky hodně dobrý pro zákazníka
Proti tomu je samozřejmě Ikea hooodně nevýhodná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ste nepochopili, co sem psal a ted ste se tu sebehli a kolektivne vychvalujete made in PL a China výrobky
já sem ze zacatku psal jen o ergonomii te krasne panelakovky.. mimochodem vasi znami co jsou na pracaku vam muzou podekovat za vasi podporu cizich vyrobcu…
z ceho mate kuchyn? material dvirek, tloustka korpusu, pracovni deska (vyrobce), panty, pojezdy do supliku, je to sesroubovane (ze se ptam
atp, pak muzeme klidne srovnavat… ![]()
- Citovat
- Upravit
Teď budu psát o koze a voze
ale asi vůbec nechápeš o co jde…když jdeš na nákup (jestli teda chodíš) a vidíš mlíko za 20 od českého výrobce a metr vedle je mlíko za 10 jen z dovozu, tak co si koupíš? A já nekoupím nic, kde bych si nepřečetla etiketu a obsahem jsou ty výrobky totožné!!!! A když tam meleš o té podpoře našinců, tak by si taky měli uvědomit, že normálně pracující člověka na průměrnou mzdu nedosáhne ani zdaleka, kdyby to bylo cenově dostupné, myslím, že hodně lidí by neváhalo, ale takhle???? Ani omylem. a ještě k tomu mlíku
když chci opravdu mlíko, tak si zajdu koupit litr přímo do kravína a za 17 litr a to je opravdu mlíko a ne ta „voda“ za 20 co prodávají v obchodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sebehly nesebehly, hod sem fotku, at vime, jak ma vypadat spravna ergonomie. Pokud vam slo pouze o toto, proc nas nepoucit. Radi si vsichni nechame poradit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no konecne neco… az na to ze kuchyne co tu obhajujete, materialove ani nahodou nejsou stejne jako ty ceske (polske jsou sroubovane, maji tenke lamino, nekvalitni dvirka, pojezdy co nic neudrzi, panty na nic, co odchazi, proste PL vyroba, radoby ekonomicka - protoze v polsku je to za polovinu…). Kdybych si to nezjistoval a nevidel porovnani na vlastni oci, tak me mozna presvedcite..
co se ceskych zemedelcu tyka, proc myslite ze je ta ceska voda o 10 korun drazsi nez ta z ciziny? Protoze tu vsichni kupujou odpad co se svazi z cele evropy a to plati nejenn pro potraviny, ale pro hoodne dalsich veci. Maso z polska se podle polskych norem chladi vodou, u nas vzduchem a proto v poslednich testech vsechny kurata z PL obsahovaly salmonelu, atd atp… cim vic lidi bude kupovat zahranicni vyrobky, tim ty nase budou drazsi, protoze to tak podporujete, tak preju vsem co takhle premysli, aby skoncili na pracaku, nebo sli vyrabet to zahranicni mliko za 10kc.. to bude plat panecku ![]()
co se tyce ergonomie…staci kdyz bude kolem vareni nejake misto (minimalne) pro ruce, abych pri michani jidla nenarazel do zdi. sklokeramiku nad zasuvku si da clovek ktery nema strach z placeni servisu za opravu te sklokeramiky… ona totiz musi nekde vetrat a pokud to teplo bude prat do supliku moc toho neodvetra, protoze se to teplo bude vracet tam odkud doslo…
kdybyste meli jeste nejake dotazy, rad zodpovim ![]()
- Citovat
- Upravit
nj, tady měl někdo firmu a zkrachoval a teď si to tady vybíjí, jinak to nevidím. Dál raději bez komentáře, protože tady je někdo rozumem úplně někde jinde, snad se dočkáme té fotky!!!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Januliiik píše:nj, tady měl někdo firmu a zkrachoval a teď si to tady vybíjí, jinak to nevidím. Dál raději bez komentáře, protože tady je někdo rozumem úplně někde jinde, snad se dočkáme té fotky!!!!!
jani mam podobny pocit.Bud je to zkrachovaly podnikatel nebo clovek ktery je uplne blbej a bude furt omilat to sve.Ale foto zadne proste nic.
Rika se ze nejhorsi je srazka s blbcem v tomto pripade se to jen potvrzuje.
mamcotatiku:tato veta : protoze to tak podporujete, tak preju vsem co takhle premysli, aby skoncili na pracaku, nebo sli vyrabet to zahranicni mliko za 10kc.. to bude plat panecku to fakt muzez napsat ubohy,blby chlap.Jeste ze jich lita po svete malo.
A zajimala by me jedna vec kam chodis nakupovat obleceni???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj urcite, jsem zhrzeny ikeou.. a kuchyn nemam, varim v koupelce.. krasne a hlavne kvalitni kuchyne mate, gratulace..