IKEA kuchyň + spotřebiče
- Fotoalbum (9)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jano oba řezy jsem zatřela silikonem a pak se to zespoda spojí takovým speciálním šroubením a hodně se to k sobě přitiskne. Ta spára pak vypadá jako kdyby tam někdo silně škrábl nožem, není třeba to nějak zadělávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bluesky ještě mně napdalo s těma šuplíkama, dát kratší vždycky jen ten jeden, za kterým něco povede, ty ostatní můžou být normálně hluboké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
Jano oba řezy jsem zatřela silikonem a pak se to zespoda spojí takovým speciálním šroubením a hodně se to k sobě přitiskne. Ta spára pak vypadá jako kdyby tam někdo silně škrábl nožem, není třeba to nějak zadělávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
Přesně tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo, je třeba to všechno dobře promyslet a většina věcí jde
Já jsem tu kuchyň promýšlela do detailů několik týdnů, několikrát jsem byla i v Ikee to obhlídnout, jak to vypadá v praxi. A jsem s tím spokojená ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
AnastazieB píše:
Jo jo, je třeba to všechno dobře promyslet a většina věcí jdeJá jsem tu kuchyň promýšlela do detailů několik týdnů, několikrát jsem byla i v Ikee to obhlídnout, jak to vypadá v praxi. A jsem s tím spokojená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anette, za foto budu jen ráda, ráno odjíždíme na týden na dovolenou, takže to omkrnu až po té a v zásobě mám minimálně pytel dotazů.
Anastazie, díky. S myčkou mi to nedocvaklo, že vlastně stojí bez skříňky. Tj. vešly by se za ní trubky s vodou a odpadem vedoucí z rohu se stěnou, u které stojí sporák? A podobně, plyn by šel táhnout ze stejného rohu ke sporáku? Všechny instalace nám právě vedou z jednoho rohu a pokračují podél stěny, kam musím tu linku poskládat. Všude zdůrazňují, že nemá být sporák v rohu, ale já ho tak mám 25 let, stejně jako ostatní partaje pod náma a nad náma. Takhle nám to holt v paneláku vybudovali, jinde by vzhledem k dispozici být nemohl. Úžasný je, jak IKEA plánovací program na mne vždycky „bafne“, že musí zůstat 120 či kolik cm na průchod. Kde bych je vzala
, „plánovač“ asi nikdy nebydlel v paneláku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo, s plánovačem je sranda.
Jo můžeš táhnout za myčkou cokoli,(ten prostor je naspodu myčky, tam kde z ní samotné ty trubky čouhají). Navíc možná myčka sama o sobě není tak hluboká, takže i nějaký kohouty se za ní vejdou, ale to je třeba změřit. A plyn se taky dá prodloužit, taky jsem ho vedla o kus dál než byl původně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
dotaz
Zdravím Kelišovou, já jsem kuchař a opravdu bych ve Vámi navržené kuchyni vařit nechtěl - nalepený na zdi, celý nakřivo. Varná deska nad šuplíkem (buď se spálí šuplík nebo varná deska). O materiálu kuchyně radši nemluvím…polsko. Celkově je to hodně nouzové řešení, neergonomické a ani bych na to vaření radši nedával cokoli většího protože to se tam prostě nevleze, půjde to do zdi. Z diskuzí se mi potvrdilo, ženež si sám navrhovat kuchyň z polska za drahé peníze, radši zajít za českým výrobcem, který tomu rozumí a kuchyň navrhne tak aby se v ní dalo vařit… a ušetřit při tom peníze..Než někomu nabízet tohle, to radši nic, nedá se v tom vařit..
- Citovat
- Upravit
tady přece nejde o to, že je to kupované v pl, ta kvalita v ikey tady jak tam je stejná !! A měla bych strach jít někde do nějakého studia nebo k truhláři, vím jak dopadli známí, obrátili se na truhláře, který byl všude vychvalovám do nebes a linku mají na hovno, nadávají na to jak šlak, dvířka se jim prohýbají, některé nedovírají a když to reklamovali, tak jim řekl, že si to způsobili sami. Já bych určitě k takovým podvodníkům nešla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ne nejde o to, to ze je to polsky nabytek ktery likviduje ceske vyrobce a zamestnanost je jen bonus.. jde o to ze v takove kuchyni se neda varit, tot vse. navrhnout neco takoveho muze jen diletant ktery v kuchyni nic nedela…kdyby delal tak velice brzy prijde na to, ze navrhl blbost..nejspis to neni kuchyn z domacnosti ale spis z nejake prodejny, ktera si timto dela „reklamu“.. v tom pripade meli navrhnout pouzitelnou kuchyn…zdravim
- Citovat
- Upravit
nj, jenže dneska se hodně lidí kouká na cenu a když ušetří na takové věci pár tisíc tak je rád. A myslím, že na to jaký prostor na tu kuchyň je, tak mě to připadá dobré. A ti co bydlí v paneláku tak jsou rádi, že se tam vůbec otočí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
cena nizka neni, a vyhozeni penez za neco co nemuzu normalne pouzivat neni setreni…
- Citovat
- Upravit