IKEA kuchyň + spotřebiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13753
21.8.10 21:39

Jano oba řezy jsem zatřela silikonem a pak se to zespoda spojí takovým speciálním šroubením a hodně se to k sobě přitiskne. Ta spára pak vypadá jako kdyby tam někdo silně škrábl nožem, není třeba to nějak zadělávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
21.8.10 21:41

Bluesky ještě mně napdalo s těma šuplíkama, dát kratší vždycky jen ten jeden, za kterým něco povede, ty ostatní můžou být normálně hluboké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
21.8.10 21:43
Pro mě tmel je to samé co silikon, jednoduše něco průsvitného a nemá přes to protéct voda :mrgreen:
AnastazieB píše:
Jano oba řezy jsem zatřela silikonem a pak se to zespoda spojí takovým speciálním šroubením a hodně se to k sobě přitiskne. Ta spára pak vypadá jako kdyby tam někdo silně škrábl nožem, není třeba to nějak zadělávat.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
21.8.10 21:47

Přesně tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
21.8.10 21:50
Myslím, že do budoucna rekonstrukce kuchyně, já vymyslím barvičky a blbůstky a partner bude mít za úkol, aby to splnil a odpovědi typu to technicky nejde, mě nebudou zajímat :jazyk: Poslední dobou mám pocit, že jde opravdu všechno :lol:
AnastazieB píše:
Přesně tak :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
21.8.10 21:59

Jo jo, je třeba to všechno dobře promyslet a většina věcí jde :wink: Já jsem tu kuchyň promýšlela do detailů několik týdnů, několikrát jsem byla i v Ikee to obhlídnout, jak to vypadá v praxi. A jsem s tím spokojená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
21.8.10 22:02
Tichá závist :kytka: Stále bydlím s rodiči, takže výběr byl spíš na mamce, ale přesto jsem k pár věcem přispěla a přesvědčila. Sama, bych to ale zvolila nejspíš úplně jinak, ale bojím se až budu sama zařizovat, tak mi všechny nápady ulétnou a já vymyslím nějakou úplnou kravinu :mrgreen:
AnastazieB píše:
Jo jo, je třeba to všechno dobře promyslet a většina věcí jde :wink: Já jsem tu kuchyň promýšlela do detailů několik týdnů, několikrát jsem byla i v Ikee to obhlídnout, jak to vypadá v praxi. A jsem s tím spokojená :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
22.8.10 01:11

Anette, za foto budu jen ráda, ráno odjíždíme na týden na dovolenou, takže to omkrnu až po té a v zásobě mám minimálně pytel dotazů.
Anastazie, díky. S myčkou mi to nedocvaklo, že vlastně stojí bez skříňky. Tj. vešly by se za ní trubky s vodou a odpadem vedoucí z rohu se stěnou, u které stojí sporák? A podobně, plyn by šel táhnout ze stejného rohu ke sporáku? Všechny instalace nám právě vedou z jednoho rohu a pokračují podél stěny, kam musím tu linku poskládat. Všude zdůrazňují, že nemá být sporák v rohu, ale já ho tak mám 25 let, stejně jako ostatní partaje pod náma a nad náma. Takhle nám to holt v paneláku vybudovali, jinde by vzhledem k dispozici být nemohl. Úžasný je, jak IKEA plánovací program na mne vždycky „bafne“, že musí zůstat 120 či kolik cm na průchod. Kde bych je vzala :evil:, „plánovač“ asi nikdy nebydlel v paneláku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
22.8.10 07:42

Jo jo, s plánovačem je sranda.

Jo můžeš táhnout za myčkou cokoli,(ten prostor je naspodu myčky, tam kde z ní samotné ty trubky čouhají). Navíc možná myčka sama o sobě není tak hluboká, takže i nějaký kohouty se za ní vejdou, ale to je třeba změřit. A plyn se taky dá prodloužit, taky jsem ho vedla o kus dál než byl původně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10459
24.8.10 14:19

slíbený foto :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamkotatic
25.10.10 11:29

dotaz

Zdravím Kelišovou, já jsem kuchař a opravdu bych ve Vámi navržené kuchyni vařit nechtěl - nalepený na zdi, celý nakřivo. Varná deska nad šuplíkem (buď se spálí šuplík nebo varná deska). O materiálu kuchyně radši nemluvím…polsko. Celkově je to hodně nouzové řešení, neergonomické a ani bych na to vaření radši nedával cokoli většího protože to se tam prostě nevleze, půjde to do zdi. Z diskuzí se mi potvrdilo, ženež si sám navrhovat kuchyň z polska za drahé peníze, radši zajít za českým výrobcem, který tomu rozumí a kuchyň navrhne tak aby se v ní dalo vařit… a ušetřit při tom peníze..Než někomu nabízet tohle, to radši nic, nedá se v tom vařit..

• Citovat
  • Upravit
30420
25.10.10 12:52

tady přece nejde o to, že je to kupované v pl, ta kvalita v ikey tady jak tam je stejná !! A měla bych strach jít někde do nějakého studia nebo k truhláři, vím jak dopadli známí, obrátili se na truhláře, který byl všude vychvalovám do nebes a linku mají na hovno, nadávají na to jak šlak, dvířka se jim prohýbají, některé nedovírají a když to reklamovali, tak jim řekl, že si to způsobili sami. Já bych určitě k takovým podvodníkům nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamkotatic
26.10.10 09:13

ne nejde o to, to ze je to polsky nabytek ktery likviduje ceske vyrobce a zamestnanost je jen bonus.. jde o to ze v takove kuchyni se neda varit, tot vse. navrhnout neco takoveho muze jen diletant ktery v kuchyni nic nedela…kdyby delal tak velice brzy prijde na to, ze navrhl blbost..nejspis to neni kuchyn z domacnosti ale spis z nejake prodejny, ktera si timto dela „reklamu“.. v tom pripade meli navrhnout pouzitelnou kuchyn…zdravim

• Citovat
  • Upravit
30420
26.10.10 18:37

nj, jenže dneska se hodně lidí kouká na cenu a když ušetří na takové věci pár tisíc tak je rád. A myslím, že na to jaký prostor na tu kuchyň je, tak mě to připadá dobré. A ti co bydlí v paneláku tak jsou rádi, že se tam vůbec otočí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamkotatic
26.10.10 19:29

cena nizka neni, a vyhozeni penez za neco co nemuzu normalne pouzivat neni setreni…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max