Proč blinká z mého mléka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proč blinká z mého mléka
Moje 5týdenní holčičku kojím jen jednou za den. Musím jí jinak dávat UM, protože pořád plače.
Když jí nakojím v noci, tak v pohodě, ale když ji nakojím přes den, tak to všechno vyblinká.
Po UM neblinká, čím to může být?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já ti asi neřeknu čim to je, takže ti neporadím, ale sestřence malý taky blinkal po jejim mlíku. Dr. jí řekla ať teda přejde na UM. My byli na UM skoro od narození a dost dlouho mi pokaždé ublinkával, někdy to zněj teda taky pěkně vylítlo, ale už se to srovnalo. Taky netušim čim to bylo a proč blinkal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prý se blinká kjdyž se mimčo přepije. Malá mi vypije UM 120ml a neblinká. Každý říká že to je moc. Tak nevím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 3,5 měs. holčičku a zatím jenom kojím. Ze začátku blinkala strašně. Myslím že to je běžná věc u novorozenců - reflux. Malá s tím bojovala skoro 2měs. Teď si blinkne už jenom málokdy a hlavně když se s ní po kojení pohne. To že Ti po UM neblinká může být tím, že UM je hustší než MM.
Plakat vůbec nemusí nedostatkem mléka, ale z bolení bříška, nebo ji po ublinkávání může taky pálet žáha.
Existují antirefluxová mléka, nebo přípravek Nutriton do MM.
http://www.nutrilon.cz/…ni/nutriton/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z toho, co tu ještě nezaznělo - mohlo by to být polohou - že při kojení naloká víc vzduchu. Není možné, že v noci ji držíš jinak, než ve dne? Třeba kojíte v leže, nebo tak něco?
Možná bych zkusila odstříkat, jestli bude blinkat po MM, když ho dostane flaškou.
(Našemu malému vadilo, když jsem jedla sladké. Což o to, objektivně to bylo praktické, ale vydržet nespat a ještě se nefutrovat, to byla hrůza.
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mě malá blinkala taky hodně, reflux neměla,měla jsem hodně mlíka a ona se přepila,vydržela pít i půl hodiny,Dr nám poradila kojit jen 10 minut a čaStěji,to se zlepšilo,pak začali příkrmy a blinkání pomalu ustalo uplně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit