IKEA kuchyň + spotřebiče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23505
1.11.10 13:55
mamkotatic píše:
korpusy ikea? slabe. korpusy ceskych kuchyni? 18mm. maji byt klizene, ne sroubovane, atp…

tak jsme se dočkaly, jestli tvoje informace jsou na úrovni mají být, tak netuším, kde bereš důvěru… klížené fakt nejsou :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamkotatic
1.11.10 14:07
Januliiik píše:
No já si na tu fotku teda počkám :-D teď už se u toho fakt bavím :-D a pak bysme z tebe ještě mohly dostat toho výrobce :-D

proc bych psal vyrobce boha, sem psal ze reklamu delat nebudu, od toho jste tu vy holky :mavam:

• Citovat
  • Upravit
mamkotatic
1.11.10 14:11
janine24 píše:
mamkotatic píše:
korpusy ikea? slabe. korpusy ceskych kuchyni? 18mm. maji byt klizene, ne sroubovane, atp…
tak jsme se dočkaly, jestli tvoje informace jsou na úrovni mají být, tak netuším, kde bereš důvěru… klížené fakt nejsou :-P

tu vetu ne uplne chapu, mozna zkusit diakritiku…ale kazdopadne sroubovane = spatne, klizene = klasicka truhlarska vyroba, tak si to preber :)) nikdo nikdy nevyrabel nabytek ktery se vozi po evrope v papirovych krabicich..si neco prectete o vyrobe nabytku, asi zase idealne nekde na internetu… zkus zadat do googlu „kvalitni vyroba nabytku“ nebo „klasicka vyroba nabytku“

• Citovat
  • Upravit
30420
1.11.10 14:16
tak třeba kdybych chtěla novou kuchyň :-D někdy v budoucnu, tak třeba poradíš dobře :-D
mamkotatic píše:
Januliiik píše:
No já si na tu fotku teda počkám :-D teď už se u toho fakt bavím :-D a pak bysme z tebe ještě mohly dostat toho výrobce :-D
proc bych psal vyrobce boha, sem psal ze reklamu delat nebudu, od toho jste tu vy holky :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamkotatic
1.11.10 14:16
mamkotatic píše:
janine24 píše:
mamkotatic píše:
tak jsme se dočkaly, jestli tvoje informace jsou na úrovni mají být, tak netuším, kde bereš důvěru… klížené fakt nejsou :-P
tu vetu ne uplne chapu, mozna zkusit diakritiku…ale kazdopadne sroubovane = spatne, klizene = klasicka truhlarska vyroba, tak si to preber :)) nikdo nikdy nevyrabel nabytek ktery se vozi po evrope v papirovych krabicich..si neco prectete o vyrobe nabytku, asi zase idealne nekde na internetu… zkus zadat do googlu „kvalitni vyroba nabytku“ nebo „klasicka vyroba nabytku“

sory pletu si diakritiku s interpunkci..

• Citovat
  • Upravit
23505
1.11.10 14:17
mamkotatic píše:
janine24 píše:
mamkotatic píše:

Ok, omlouvám se, že používám diakritiku. Ale háčky a čárky jsou myslím v ČJ tak nějak oblíbenější a snad i správnější…

Nikdo nikdy nevyráběl nábětek, který se vozí po evropě? Tak tohle zase nechápu já, ale nevadí.

Klížené korpusy český výrobci nepoužívají. Nemluvím o truhlářích, mluvím o lacinějších výrobcích. Kteří jsou i tak dražší než Ikea. A přitom i v korpusech nabízí něco horšího a za vyšší cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
1.11.10 14:18
mamkotatic píše:
mamkotatic píše:
janine24 píše:
mamkotatic píše:
sory pletu si diakritiku s interpunkci..

tak tu používám taky, ale neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.11.10 14:24

Ahojky.Omlouvám se že se vtírnu,ale scháním kuchyn d nového domu.Napadla mě i ikea ale nedostanu se v nejbližší době do Prahy a na stránkách Ikey mi přijdou ty kuchyně nic moc a zastaralé.
Chtěla sem se zeptat jestli mají více kuchyní než je v katalogu na internetu? Děkuji Kamča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.11.10 14:27

Kami: to co je na jejich strankach to maji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.11.10 14:36
kattkka píše:
Kami: to co je na jejich strankach to maji.

a víc tedy né?Doufala že na netu mají třeba jen 2 kuchyně jako ukázku ale že toho mají více :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.11.10 14:37

Aha.ne tak to jsem te spatne pochopila.Maji jich hromadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3802
1.11.10 15:11
mamkotatic píše:
a vam se to jako libi?? dyt to vypada jako nekde na ubytovne :)) (diky te kuchyni) - to neni minene jako urazka, me je z te fotky fakt divne… fotku svoji kuchyne nemam, udelam a ukazu jak vypada kuchyn za stejnou cenu co uvadite…

Mamkotaticu, nemusite hned letet z prace, to po vas nikdo nechce. :lol: Fotku jste slibil v tomto prispevku v tento den a cas:29.10.10 13:24. Mi si na ni pockame klidne do vecera. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mamkotatic
1.11.10 15:14

resume toho dlouheho souveti: polaci a jim podobni nevozi skrině zklizene, protoze by se jim to nevyplatilo tak jako v krabicich vozene korpusy, dvirka, atp…uz? tzn zklizene jsou lepsi a kvalitnejsi…kdyz uz chcete polaky, fakt jedte do polska, znam lidi, co tam nakupuji za polovinu ceny za kterou to koupite tady…tam uz se da mluvit o uspore na ukor kvality, ale kupovat to tady je vyhazovani penez :)

nechapal jsem toto:

tak jsme se dočkaly, jestli tvoje informace jsou na úrovni mají být, tak netuším, kde bereš důvěru…

asi to vama bylo pochopeno jakoze sroubovane skrine jsou lepsi, ale to je samozrejme nesmysl… sroubky do 16mm tenkeho lamina se vzduchovyma bublinama, co to tak udela

• Citovat
  • Upravit
mamkotatic
1.11.10 15:16
cernus píše:
mamkotatic píše:
a vam se to jako libi?? dyt to vypada jako nekde na ubytovne :)) (diky te kuchyni) - to neni minene jako urazka, me je z te fotky fakt divne… fotku svoji kuchyne nemam, udelam a ukazu jak vypada kuchyn za stejnou cenu co uvadite…
Mamkotaticu, nemusite hned letet z prace, to po vas nikdo nechce. :lol: Fotku jste slibil v tomto prispevku v tento den a cas:29.10.10 13:24. Mi si na ni pockame klidne do vecera. :wink:

jo vecer to bude, ale neslibim ktery… az bude cas/chut :P

• Citovat
  • Upravit
mamkotatic
1.11.10 15:22

kamosovi jsem to poslal, nemuze to cist uz pomalu, tak mi hodil obrazek…ceske kuchyne…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max